ah canım benim yaaa, gözün aydın
yemin ediyorum sana mesaj yazacaktım özelden, pipili çıktı ondan giremiyosun foruma di mi diye.
bi mesajlarına bakayım dedim aaaaa pipiliiiii
ben şokkk
aynı şoku ben de yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki seni
ne yapalım artık pipi forever
d vitamini aksatma , o da sana çok ağrı yapar .Günaydın hayırlı Cumalarkızlar çok şiddetli agrılarım var karnıma kramplar giriyor bütün kemiklerim agrıyor belimde bel düzleşmesi var kalçama vuruyo yürüyemiyorum kemiklerim çok agrıyo böyle bir durum yaşayan varmı onumuzde ki hafta randevum
Evet canımmmayy senle aynı gidiyoruz sanırım hadi bakalım bana da haber ver :)
Anaaam sana pipili miiiSagol canimin iciPipi uzerine siir yazacak kivama geldim. Cinaiyeti dun ogrendikten 10 dk sonra yazdim Ev isleri icin hala kosturuyoruz. Tam bir evle anlastik kapora biraktik, iskan mevzusunda beklemedigimiz seyler cikti. Bugun tekrar belediyede isimiz var, verecekleri bilgiye gore ya haftaya tasiniriz, ya tekrar ev bakmaya devam. onun icin giremiyorum bir turlu.
Biz ilk 11. Haftada gördükİlk hangi haftada ogrendin? 20. Haftaya kadar %1 bile olsa bebegin cinsiyetinin degisme ihtimali varmis. Bunun icin doktorum 16+0 haftadan once cinsiyet soylemiyorum demisti, onu da uyguladi. Ben 16+2’de ogrendim. Bu haftadan sonra degisme olasiligi zormus. Fakat yine de bir ihtimal de olsa degisme durumu oluyormus.
Tesekkur ederim. Sanirim az da olsa sonuna kadar kusan var. Bu kadar zor olucani dusunmemistim. Ne bileyim cahillik. Oyle insanlarin karni sisiyo sismanliyo kadar basit bakiyodum gebelik semptomlarina.
ayy senle aynı gidiyoruz sanırım hadi bakalım bana da haber ver :)
Sagol canimin iciPipi uzerine siir yazacak kivama geldim. Cinaiyeti dun ogrendikten 10 dk sonra yazdim Ev isleri icin hala kosturuyoruz. Tam bir evle anlastik kapora biraktik, iskan mevzusunda beklemedigimiz seyler cikti. Bugun tekrar belediyede isimiz var, verecekleri bilgiye gore ya haftaya tasiniriz, ya tekrar ev bakmaya devam. onun icin giremiyorum bir turlu.
20+4 özelde, 22+4 devlette randevum var.kızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
20+4 özelde, 22+4 devlette randevum var.
Selam kızlar,
Benim gibi hem ilkokula giden çocuğu olan ve aynı zamanda çalışmak zorunda olan var mı aranızda?
Zaten 20 katlı, 1000 kişilik bir kurumda çalışıyorum, oldukça tedirginim... Dr.uma sordum kullandığım c vitaminini 4 katına çıkarttı.. Başka da bir şey demedi... Şu an öyle bir psikolojideyim ki idare edebileceğimizi bilsem memuriyetimden vazgeçicem...
Sıcaklarda bile hamilelere idari izin verip şu durumda kronik hasta ve hamilelere bir şey yapmamaları çok tuhaf geliyor... Evde olan arkadaşlarım cidden kıymetini bilin... hele ki şu günlerde...
Anaaam sana pipili miiipipili de evlattır diye diye çektin kendine
Ayy banada doktor kesin dedi . Bende aldım maviş maviş ciciler ama ya değişirse var içimde hala. Sanırım detaylıya kadar emin olamayacağım.Pipili doguracaklari kinaya kinaya basima getirdim.
Biz ilk 11. Haftada gördüksonra gittiğim tüm kontrollerde de gördüm en son 16. Haftada gördüm ama dediğin doğru öyle örnekler dolu etrafta senin değişebilir benimki aynı kalsın
Ben 21.haftaya aldımkızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Ablacım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah gonlune gore versin canim. Erkek bebek fikrine de alistim. Anaya duskun olacagini dusununce sevimli gelmeye basladi. ☺
ben de 28 marta aldım randevu.
bebeği hala hissedemiyorum yok yok yani
bu cumartesi gördüm minnoşum çok da kıpır kıpır diyemeyeceğim.
Demek ki huyu bu minnoşun.
22. haftada olacağım detaylıya gittiğimde. 21-22 en iyi haftalar sanırım.
ya her şerde bir hayır vardır, bizde de bazı durumlar var eşimle alakalı.
diyorum buna kısmetmiş, erkek olması daha hayırlı olacakmış diyorum.
ev mevzusu bizde de var çılgınlarca yazlık bakıyoruz.
Kısmet en hayırlısı olsun inşallah, mutlulukla oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?