• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Banada ilk bi sordu kaç haftalık diye 18 diyince hmm büyütmüşsün diyor 😂😂
Hangi takımmış o bi bakem😅

Bu cnm trendyolda 150tl aynisi

Olcup anlmiyormuymus kac haftalik 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20200312-235023.webp
    Screenshot_20200312-235023.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar benim ilk hamileliğim ama dun ve bugun kasiklarimda pit pit dokunmalar hissettim sanırım 10 dakka önce de baya kan akışını hissedersin yaa onu kasiklarimda hissettim ben kendi kendime mi öyle düşünüyorum bilmiyorum 17+4 um

Arkadaşlar benim ilk hamileliğim ama dun ve bugun kasiklarimda pit pit dokunmalar hissettim sanırım 10 dakka önce de baya kan akışını hissedersin yaa onu kasiklarimda hissettim ben kendi kendime mi öyle düşünüyorum bilmiyorum 17+4 um
Ben 15. Haftada hissetmeye başlamıştım pıt pıtlatı:) benim de ilk gebeliğim

Kolonya dezenfektan bizler için zararlı mı kızlar? Doktoruyla görüşen var mı ne tür önerilerde bulundu

Bebiştir o😍

d vitamini aksatma , o da sana çok ağrı yapar .
Hep unutuyorum bir gün içiyorsam bitaminleri bir gün unutuyorum çok agrım var annemler gelicek gebzeden yardıma eşimin destegiyle yattıgım yerden kalkıyorum inşallah bir şey çıkmaz bebegide hissetmedim daha ikinci hamilelik ama korkuyorum

Odur :) bi de kasılma oluyor bazen o zaman da anlıyorum ben yine ne yapıyor diye çünkü karnımı acıtıyor :-)) ama pıt pıt pıt olayı çok iyi :)) çok hoşuma gidiyor onun olduğunu bilmek
Aynen benimde bazen biri bisi çekiyor gibi acı oluyor ay ne güzel rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin 😍🥰

Ne güzel kızlar maşallah cinsiyetler öğrenildi kimimizde hamileliği yarıladı isimler düşünülüyor 🥰🥰🥰 saglıkla zamanında doğumlar diliyorum inş
Bende ileri tarihli 3. Gebeliğim iki kızımdada erken haftalarda hissetmiştim bunda tık yok varmı ben gibi olan kontrolüm perşembe sabırsızlanıhorum😂😁
Bende pek hissetmiyorum kayma ve toplanmalar dışında geçen gün doktora sordum normal korkma dedi ultrasonda baktı bak kıpır kıpır çok hareketli dedi 😂

Kızlar bu arada rahminde ağrısı olan var mı benim 3 4 gündür rahmim çok ağrıyor. Bebeke büyüdüğü için mi sizce ?

Hep unutuyorum bir gün içiyorsam bitaminleri bir gün unutuyorum çok agrım var annemler gelicek gebzeden yardıma eşimin destegiyle yattıgım yerden kalkıyorum inşallah bir şey çıkmaz bebegide hissetmedim daha ikinci hamilelik ama korkuyorum
Magnezyum kullanıyormusun? Aynı durumu bende yaşıyorum. Özellikle oturup kalkarken sağ kasığım çekiyor topal gibi yürüyorum. Doktorum magnezyum yazdı. Henüz kullanmadım bu akşamdan itibaren başlayacak. Özellikle gece yatarken daha fazla ağrı oluyor. Hareketsiz kalınca. Birde rahim büyüdüğü için çekme ve kasılma hissedilebiliyormuş.birde idrar tahlili yaptır anı tavsiye ederim. Enfeksiyon varsa oda kasılma ve ağrı yapabiliyor. Benim temiz çıktı çok şükür. Geçmiş olsun😊

Back
X