Teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki sağlıkla doğarBen kız hissettimsağlıkla doğsun minnoş kız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki sağlıkla doğarBen kız hissettimsağlıkla doğsun minnoş kız
![]()
Banada ilk bi sordu kaç haftalık diye 18 diyince hmm büyütmüşsün diyor
Hangi takımmış o bi bakem![]()
Ben 15. Haftada hissetmeye başlamıştım pıt pıtlatı:) benim de ilk gebeliğimArkadaşlar benim ilk hamileliğim ama dun ve bugun kasiklarimda pit pit dokunmalar hissettim sanırım 10 dakka önce de baya kan akışını hissedersin yaa onu kasiklarimda hissettim ben kendi kendime mi öyle düşünüyorum bilmiyorum 17+4 um
Yok kuzu ilk başta içeri girdiğimde sordu ultrasonda değilBu cnm trendyolda 150tl aynisi
Olcup anlmiyormuymus kac haftalik![]()
Ay inşallah odurBen 15. Haftada hissetmeye başlamıştım pıt pıtlatı:) benim de ilk gebeliğim
Odur :) bi de kasılma oluyor bazen o zaman da anlıyorum ben yine ne yapıyor diye çünkü karnımı acıtıyorAy inşallah odur![]()
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah hepimizinki sağlıkla doğar![]()
Hiç sormak aklıma gelmedi ama ben dezenfektan kullanıyorum,kolonya bulamadıkKolonya dezenfektan bizler için zararlı mı kızlar? Doktoruyla görüşen var mı ne tür önerilerde bulundu
Bebiştir oArkadaşlar benim ilk hamileliğim ama dun ve bugun kasiklarimda pit pit dokunmalar hissettim sanırım 10 dakka önce de baya kan akışını hissedersin yaa onu kasiklarimda hissettim ben kendi kendime mi öyle düşünüyorum bilmiyorum 17+4 um
Hep unutuyorum bir gün içiyorsam bitaminleri bir gün unutuyorum çok agrım var annemler gelicek gebzeden yardıma eşimin destegiyle yattıgım yerden kalkıyorum inşallah bir şey çıkmaz bebegide hissetmedim daha ikinci hamilelik ama korkuyorumd vitamini aksatma , o da sana çok ağrı yapar .
Aynen benimde bazen biri bisi çekiyor gibi acı oluyor ay ne güzel rabbim kucagimiza almayı da nasip etsinOdur :) bi de kasılma oluyor bazen o zaman da anlıyorum ben yine ne yapıyor diye çünkü karnımı acıtıyor) ama pıt pıt pıt olayı çok iyi :)) çok hoşuma gidiyor onun olduğunu bilmek
Dezenfektan çok alkol kokuyordu sonra aklıma takıldı acaba biz hamileler için zararlı mı diyeHiç sormak aklıma gelmedi ama ben dezenfektan kullanıyorum,kolonya bulamadık![]()
Bende pek hissetmiyorum kayma ve toplanmalar dışında geçen gün doktora sordum normal korkma dedi ultrasonda baktı bak kıpır kıpır çok hareketli dediNe güzel kızlar maşallah cinsiyetler öğrenildi kimimizde hamileliği yarıladı isimler düşünülüyorsaglıkla zamanında doğumlar diliyorum inş
Bende ileri tarihli 3. Gebeliğim iki kızımdada erken haftalarda hissetmiştim bunda tık yok varmı ben gibi olan kontrolüm perşembe sabırsızlanıhorum![]()
ben 21. haftaya aldım canımkızlar günaydın detaylı randevularınızı kaçıncı haftanıza aldınız?
Magnezyum kullanıyormusun? Aynı durumu bende yaşıyorum. Özellikle oturup kalkarken sağ kasığım çekiyor topal gibi yürüyorum. Doktorum magnezyum yazdı. Henüz kullanmadım bu akşamdan itibaren başlayacak. Özellikle gece yatarken daha fazla ağrı oluyor. Hareketsiz kalınca. Birde rahim büyüdüğü için çekme ve kasılma hissedilebiliyormuş.birde idrar tahlili yaptır anı tavsiye ederim. Enfeksiyon varsa oda kasılma ve ağrı yapabiliyor. Benim temiz çıktı çok şükür. Geçmiş olsunHep unutuyorum bir gün içiyorsam bitaminleri bir gün unutuyorum çok agrım var annemler gelicek gebzeden yardıma eşimin destegiyle yattıgım yerden kalkıyorum inşallah bir şey çıkmaz bebegide hissetmedim daha ikinci hamilelik ama korkuyorum