• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Asla oyle bi vakit olmayacak :))) biz cok uzun bi sure genelde disardan soyledik cunku yemek yapmakla ugras sonrasında bulasikla ugras bunlari yapcagima uyurum o surede diyordum
Bende öyleydim. Ama şimdi mecbur yapıcaz daha zor olacak bizim için. Evde gelişim çağında cocuk varken corbası yemeği hep olacak🤣

Canim eminim yapar insallah daha da fazla yapar ama tecrubeden yola çıkarak kendimizi hazirlamamiz icin söylüyorum ki en en yardımcı es bu is yukunun en fazla %10 unu alabilir ozellikle ilk 6 ay veya 1 yaşına kadar.

Ben 4. ayda çalışmaya dönmek zorundayım. Gerçekten ne yapacağımızı bilemiyorum. Temizlik için kadın ayarlarız, burda çok ajans var. Eşim de çok yardımcı olur ama sonrası için gerçekten şu an bir planımız yok. Sanırım bakıcı tutmak zorunda kalıcaz ki hiç ama hiç istemiyorum. Çok zor ya. Bıraksan olmuyor çalışsan hiç olmuyor.

Selam kizlar nasilsiniz??
Benim oglan ilk 2-3ay zorladi ama daha sonra hic uykusuz kalmadim desem yeridir o yuzden zaten 2ciyi istedik insallah kizimda oglum gibi uykusu iyi olur o zaman kendime vakit cok guzel kaliyor
Burda malum hickimsemiz yok esim oglumda ilk 6ay bana cok yardim etti her konuda ama ondan sonra artik herseye kendim yetistim ,yemek yaparken ona oyuncaklarindan veriyordum mama sandalyesinde duruyordu ,o uyurken uyuyordum,kalktiginda disari cikiyorduk her aksam 7-8gibi uykuya alistirdim hala da oyle 4yasi olucak haziranda
Bakalim bizim kizda soz dinleyen olucak mi😍
Oh masallah 😁😁😁 ben benim oglani anlatsam 🤭🤭 asla uykuyu sevmemisti ya. Bi cocuk daha 2 aylikken karni doyup + banyo yaptirinca bide uzerine uyumaz mi benim ki uykuya tepki olarak dogmustu😁 bide cok agliyordu. 3 aylikken falan doktora goturuyorduk kac defa sadece bu cocuk agliyor doktor diye götürdük. İnsallah kiz uysal olur amin 😁 sutten kesene kadar yani 2 yasina kadar en az 10 kere uyanmakla birlikte gecede 15-18 arasi uyaniyordu emmek icin.

Ben 4. ayda çalışmaya dönmek zorundayım. Gerçekten ne yapacağımızı bilemiyorum. Temizlik için kadın ayarlarız, burda çok ajans var. Eşim de çok yardımcı olur ama sonrası için gerçekten şu an bir planımız yok. Sanırım bakıcı tutmak zorunda kalıcaz ki hiç ama hiç istemiyorum. Çok zor ya. Bıraksan olmuyor çalışsan hiç olmuyor.
Bakici baya kolaylar canim isi. Bizde oldugumuz yerde tekiz hani bunaldim 10 dk bak diyebilcegim kimse yok o yuzden tek care bakıcı

Bende öyleydim. Ama şimdi mecbur yapıcaz daha zor olacak bizim için. Evde gelişim çağında cocuk varken corbası yemeği hep olacak🤣
Evet tabiki canim simdi mecbur büyük olani dusunmek durumundayiz hergun corba yemek olmalı.
Ben bunlari kendi basima yetistirebilcegimi cok düşünmüyorum ya 🤷‍♀️ Bi cocukla yapamadim yemek iki cocukla nasil yapayim 😁

Birde beni düşünün kızlar 3 çocukla tekim nasıl yapicam bilmiyorum sanırım ev temizliği alır başını gider yemek desem 1 tas çorba bulsalar sukretcekler okul var ayy düşündükçe daraliyorum ınş kız uysal olursa en azından ordan yaraelanirim.

Merhaba arkadaşlar. Yarın kontrolüm var. Hem üçlü için kan vericem hem detaylı için randevu alıcam hem de innşallah cinsiyeti öğrenicem 😁
Bu arada daha önce bez konusu olmuştu ve ben sleppy kullanıcam sanırım demiştim ama az önce instagramda ürün inceleyici bir annenin paylaşımından sonra primada karar kıldım. Sleppynin çok doğal koruyucu vs olmasına rağmen Sızdırma konusunda sınıfta kaldığını söylüyor. 😔 Bu sefer bari yerli bez kullanayım demiştim ama sanırım olmayacak
Yok cnm kesinlikle sizdirmiyor ve emin ol primadan daha kaliteli. Not : 3. Çocuğuna hamile bir anne..

Çalışanlar evde sıkılıyoruz felan demiştiniz hele bebek doğsun görürüm ben sizi. Sıkılmaya zamanınız kalıyormu bebek uyudugunda felan düşünürsünüz uyuyup dinlensem mi yemek mi yapsam temizlik mi çamaşırı mi halletsem siz daha bunları düşünürken bebek uyanır hele birde gazlı ve kucakci bebek olursa ki ınş olmazlar daha fena. Tek elle yemek yaptığımı bilirim bir sogan felan dogrardim koca koca ahh neler çektim ben yaaa banyo yapmak wc görmek lux oluyor 😣

Saol ya 😂😂

Kizlarrrrr ayy ben dayanamadım verdim 550 tl yi gittim detaylıca :rapci:
Benim listeyi değiştirir misin @sci kızım olacakmis 🥰
O kadar güzeldi ki 1 saat baktı herre şeyi göründü yüzü tamamen belli
Canım yüzünün foroğrafını çekti mi? O derece mi belli yaa 😍😍
Cinsiyet içinde tekrar gözün aydın😂 Hemen prenses olarak değiştiriyorum.

Kusması devam eden varmı kizlar 18+1im zofer bitmiş bu sabah almayim artık dedim lavabodan çıkamıyorum öğlenden beri kızımda bu zamana gecmisti .

Cnm ilk bırakınca oyle oluyor sabredebilirsen bi kac gun dayan normale doner hala neden zofer kullaniyorsun prilama gecseydin keske

Ne güzel;) eşinle beraber girebiliyor musun acaba onu merak ediyorum perinatolog yaptı değil mi ultrasonu

Gözünüz aydın , kaçıncı haftada erkek demişti doktorunuz ? Ben de sizi sessiz takip edenlerdendim. Hepinize selamlar hanimlaaarr

16+1 den selamlar ✋😀💕

Eklentiler

• BFF05784-2678-414E-998A-D73397A70935.webp
    BFF05784-2678-414E-998A-D73397A70935.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 61
Back
X