• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cinsiyet değişenler olmuş. Bizde örnek olalım 🤪
12+3ten beri cinsiyetimiz erkek😂😂
18+0 da gitmiştim araştırmadaki doktorda erkek bebek dedi. Hep kız hissetmiştim ama Yanılmışım 🤣
Cinsiyet değişti diyeceksin sandım. Göz bebeklerim kısa süreliğine büyüyüp küçüldü🤩

Yok yok 🙈
Bende sürekli değişenleri okuyunca acaba demiştim ama bizde değişim olmadı şükür 😅😅
Bende geçen haftadan beridir acaba diyorum çünkü en son gittiğim doktor göstermiyor dedi söylemedi bayağı da uğraştı bebek çok hareketli kıpır kıpır dedi ama nasıl görmedi şaşırdım şimdi de değişen haberlerini duyunca daha da şüpheye düşmeye başladım 😂😂

Kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize ❤️❤️ gece ilk defa tekme hissettim. 😊😊 Sabah ve şu anda da devam ediyor ara ara hissediyorum. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten de hep diyordu çevremdekiler pıtpıtla ayırt edeceksin gerçekten tekme geldiğinde diye. Öyleymiş.

kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok

kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok

Ben yaptırmani öneririm . Yaptırmayan çok var elbet ama bazı sağlık durumları binde 1 de olsa olma ihtimali oluyor bu gibi durumlarda doğum anında mudahele etmek gerekiyor. 999 tane saglikli doguyor cok gerek yok denilebilir ama O 1 ihtimali kimse kendi çocuğunda yaşamak istemez . Ikili test gibi sadece ihtimal üzerine bir test olsa yapılabilecek hiçbişi olmasa yaptirmaya bilirsin derdim o testleri bende yaptırmadım ama bu bir tedbir için. Bisi çıkmazsa aman sağlıklı giden para olsun diyebiliyor insan. Fiyat konusuna gelince gerçekten pahalı o konu da anlayabiliyorum herşey maddiyat istiyor.

Bence cok önemli yani yapabilcek durumda olan herkes sartları zorlayıp yaptırmalı diye düşünüyorum ama yaptırmayan cok insan da var. Sizin kararınız tamamen🤷‍♀️
Sahsi fikrim yaptırılmalı çünkü bebekte olabilcek tüm anomalilerin görüldüğü bi ultrason. Allah korusun herhangi bisey varsa ona gore yenidogan yogum bakim unitesi olan bi hastane tercih edilmeli. Ki bence her durumda boyle tercih edilmeli bu ayrı. Cocukta bisey varsa ona gore o bölümün doktoru hemen hazirda oluyor ani mudehale vs vs cocuk dogar dogmaz yapilmasi gereken seyler oluyor. Hatta burda okudum anne karninda bile mudehale edilip duzeltilen seyler varmis. Bu kısım onemli bence artı eksisi düşünüp oyle karar verilmeli. Ne kadar fiyat verdiler size? Fiyatlarda cok degisken belki daha uygun yerler bulabilirsiniz

Kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize ❤❤ gece ilk defa tekme hissettim. 😊😊 Sabah ve şu anda da devam ediyor ara ara hissediyorum. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten de hep diyordu çevremdekiler pıtpıtla ayırt edeceksin gerçekten tekme geldiğinde diye. Öyleymiş.
Kac haftaliksin canim bide ilk mi ikinci mi? Ben daha hissetmedim 😕

Kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize ❤❤ gece ilk defa tekme hissettim. 😊😊 Sabah ve şu anda da devam ediyor ara ara hissediyorum. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten de hep diyordu çevremdekiler pıtpıtla ayırt edeceksin gerçekten tekme geldiğinde diye. Öyleymiş.

Ben de pıtpıtları hissetmeye başladım 17. haftamda. Aslında çok erken hissetmeye başlamıştım ama insanlar mümkün değil çok erken deyip durdular. Artık o pıtpıtların tatlış bebeğimin hareketleri olduğuna eminim. Tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Harika bir şey <3

Yok cnm kesinlikle sizdirmiyor ve emin ol primadan daha kaliteli. Not : 3. Çocuğuna hamile bir anne..
Ben de 3. Bekliyorum 😁 çok kafam karıştı aklımda tamamen oturtmuştum çünkü sleepyi. Yine de denemek lazım o zaman. Ben bebek doğmadan 3 5 paket birden alıyodum bu kadar düşünmemin sebebi bu. Bir paket alıp deneme yapıcam demek ki 🙂

Çayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicem
1 su bardağı içine , 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip kaynatıp süzüp içinede yarım limon sıkıp içebilirsin. Emzirirken içiyordum ben ilk zamanlar .
Kimide 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip o şekilde tüketiyor.

En iyisi denemek. Zaten ilk ay sızdırmasına fırsat kalmadan sık sık değişim yapılıyor. Sonrası için de deneme yanılma yöntemi 😁
Sızdırma problemini en iyi çözen prima. Bende başta molfix ile başlayayım diyorum sleepy de merak ediyorum. Ama sızdırma yapar ise mecbur gene prima olacak. Çünkü katkısızlık önemli ama altının kuru kalmasıda bence çoook önemli.
Kızımda sleepy almıştım bir kere aman allahım ne zaman açsam altını ki sık değiştiren bir anneyim şeyi ıslak oluyordu kızarmıştı hemen vermiştim bir arkadasa.
Şimdi yeni sleepy varmış beyaz paket denersem onu denerim ama ufak paketlerden alıcam hep.

Çayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicem
Kimyon tohumunu kaynamış suda 10dk beklettim ılıyınca nefessiz içtim🙈şimdi arada yediğim şeylerin üstüne kimyon koyuyorum ama tadını değiştiriyor diye pek istemiyorum

Back
X