- 20 Ağustos 2019
- 1.398
- 1.957
- 133
Sağlık la gelsin inşallahEvet canım erkek dedi hem de 3 doktordan erkek duydum ben merak edip başka doktora da gitmiştim
Kız olduğunu duyunca bi sasirdim tabi ama önemli olan sağlıklı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık la gelsin inşallahEvet canım erkek dedi hem de 3 doktordan erkek duydum ben merak edip başka doktora da gitmiştim
Kız olduğunu duyunca bi sasirdim tabi ama önemli olan sağlıklı olsun![]()
Olabilir canım ortası yok bu işin galibaEvet calisyorum ama virüs salgini nedeniyle evdeyim ondan zaman geçmiyor galiba
Nasıl belli yüzü .MaşallaahKızlar bakın benim minik kızımamaşallah
![]()
Cinsiyet değişti diyeceksin sandım. Göz bebeklerim kısa süreliğine büyüyüp küçüldüCinsiyet değişenler olmuş. Bizde örnek olalım
12+3ten beri cinsiyetimiz erkek
18+0 da gitmiştim araştırmadaki doktorda erkek bebek dedi. Hep kız hissetmiştim ama Yanılmışım![]()
Yok yokCinsiyet değişti diyeceksin sandım. Göz bebeklerim kısa süreliğine büyüyüp küçüldü![]()
Yok yok
Bende sürekli değişenleri okuyunca acaba demiştim ama bizde değişim olmadı şükür![]()
Bende geçen haftadan beridir acaba diyorum çünkü en son gittiğim doktor göstermiyor dedi söylemedi bayağı da uğraştı bebek çok hareketli kıpır kıpır dedi ama nasıl görmedi şaşırdım şimdi de değişen haberlerini duyunca daha da şüpheye düşmeye başladımYok yok
Bende sürekli değişenleri okuyunca acaba demiştim ama bizde değişim olmadı şükür![]()
kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Bence cok önemli yani yapabilcek durumda olan herkes sartları zorlayıp yaptırmalı diye düşünüyorum ama yaptırmayan cok insan da var. Sizin kararınız tamamenkizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Kac haftaliksin canim bide ilk mi ikinci mi? Ben daha hissetmedimKızlar günaydın iyi pazarlar hepinize ❤❤ gece ilk defa tekme hissettim.Sabah ve şu anda da devam ediyor ara ara hissediyorum. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten de hep diyordu çevremdekiler pıtpıtla ayırt edeceksin gerçekten tekme geldiğinde diye. Öyleymiş.
Kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize ❤❤ gece ilk defa tekme hissettim.Sabah ve şu anda da devam ediyor ara ara hissediyorum. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten de hep diyordu çevremdekiler pıtpıtla ayırt edeceksin gerçekten tekme geldiğinde diye. Öyleymiş.
Oyyy çok taatlı melek maşallahKızlar bakın benim minik kızımamaşallah
![]()
Ben de 3. BekliyorumYok cnm kesinlikle sizdirmiyor ve emin ol primadan daha kaliteli. Not : 3. Çocuğuna hamile bir anne..
Çayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicem
1 su bardağı içine , 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip kaynatıp süzüp içinede yarım limon sıkıp içebilirsin. Emzirirken içiyordum ben ilk zamanlar .
Kimide 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip o şekilde tüketiyor.
En iyisi denemek. Zaten ilk ay sızdırmasına fırsat kalmadan sık sık değişim yapılıyor. Sonrası için de deneme yanılma yöntemiValla nedesem yalan olur sadece kuzenime sordum hic yorumlara felan bakmadim![]()
Sızdırma problemini en iyi çözen prima. Bende başta molfix ile başlayayım diyorum sleepy de merak ediyorum. Ama sızdırma yapar ise mecbur gene prima olacak. Çünkü katkısızlık önemli ama altının kuru kalmasıda bence çoook önemli.En iyisi denemek. Zaten ilk ay sızdırmasına fırsat kalmadan sık sık değişim yapılıyor. Sonrası için de deneme yanılma yöntemi![]()
Kimyon tohumunu kaynamış suda 10dk beklettim ılıyınca nefessiz içtimÇayını nasıl yaptın her sabah gaz sancısı ile uyanmak tan biktim artık bı çözüm ise bunu denicem