Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi banada oldu aynen canim. Bundan sonra supurme isini esime devrettim.bi ev süpür sil toz al yaptım sanarsın bahar temizliği yapmışım çok yoruldum azcıkta yatim
Ben ona en başından beri kız hissediyorum
Gerçi benimkiler pek tutmamış
Neyse ya benimkini de netleştiririz şurda ne kaldı ki kontrole alt tarafı 9 güncük var![]()
Ne yapmak lazım yani dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Sağol canımdünden beri canım portakal istiyo dün 1 dilim yedim midemi yaktı resmen
Aile şart kesinlikle biz istanbul da olduğumuz halde zorlanıyoruz istiyorum yakın aynı yerde olalım ama işlerden dolayı olmuyor. Oturduğum bölgede de kimsem yok valla birşey olsa kapımı çalışacak komşum yok herşey bitmiş artık komşuluk felan kalmamış.
Sabahları tatlı bir şey yedikten sonra uzanırsan net anlarsın canım![]()
Kızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee![]()
Kızlar aranızda çocuğu geniz eti ameliyati olan var mı![]()
Ben daha kaymasını falan hissedemiyorum sadece toplandığını hissediyorum bu cuma kontrolüm var doktoruma soracağım zatenBenim sagda toplanıyor sola kayiyor![]()
Ben daha kaymasını falan hissedemiyorum sadece toplandığını hissediyorum bu cuma kontrolüm var doktoruma soracağım zatenbir ay olucak görmeyeli
![]()
Evlat söz konusu olunca zor olmaz mı. İnşallah sonuçlar güzel gelecek sen olumlu düşünmeye çalış.Dün sabah 9 gibi geldiler canım. Kan aldılar. Pek iyi sayılmam bekleyiş de cok zor.
İstiyorsa yapsın canım eşininde eli ayağı var sonuçta :)))Merhaba kızlar mahfoldum bugun eşim temiz ev istiyor ben mümkün değil 10 gündür. İş yapamadım bugun papaz olduk bende o hırs sinirle halı bile çırptım cam sildim canım çıktı mutfak kaldı bulaşık yıkanacak kalkamıyorumbelim koptu kızlar ikili taramayı n’aptınız
![]()
Ay yok canım korkuyorum valla artık yiyip içmeyeSuyunu siksana bende yiyemiyorum ama sıkınca içebiliyorum o midemi yakmiyor birazda limon sık
Bu guzel gunesli gunde Kadıkoy sahil nede guzeldir![]()
tatlicincap
Benim onumuzdeki ay İstanbula gelme planım var. İsterseniz görüşebiliriz musait olursaniz :)
Kolay gelsin canım..Bebeğiniz size bereket getirmiş maşallah. Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun inşallahulasimiz
2 gundur ev bakiyoruz canim. Bebek, ailelere daha uygun bir semtte yasasin diye İstanbul kazan biz kepce olduk. Hava guzeldi ama sahile inmeye firsat bile olmadi. Sanirim bir evi begendim, bu hafta tapu isiyle ugrasip 20 gune tasinalim diye planliyoruz. Bu surecte isten de ayrilmis olacagim insallah. ^_^
Ah ne guzel olur guzelim. Bulusur hamile anneler olarak mekan mekan gezeriz.Geldiginde muhakkak haber et canim. ☺
Merhaba kızlar mahfoldum bugun eşim temiz ev istiyor ben mümkün değil 10 gündür. İş yapamadım bugun papaz olduk bende o hırs sinirle halı bile çırptım cam sildim canım çıktı mutfak kaldı bulaşık yıkanacak kalkamıyorumbelim koptu kızlar ikili taramayı n’aptınız
![]()