• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlaaaaaaarrrrrr :halay:size güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun :KK36:
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Ay çok sevindim hadi gözümüz aydın.

Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Arkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse peki 😊

Arkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse peki 😊
Canim arada gorulmuyor sanirim bende 1 2 defa oyle yazip bisi kimse gormedi cevap veren olmadi ben suan gormusken yorumumu yapayim doktor eger sknti yok dediyse yoktur eger bir sknti olsa onlar soylemek zorunda her turlu riske karsi

Kusura bakmayın ama bilgim yok bu konuda. Gören arkadaşlarımızda yazmadıysa bu sebeptendir diye düşünüyorum.
Ama grubumuzda mutlaka yorum yapabilecek birileri vardır, henüz görmemişlerdir.

Ben cm pek takip etmiyorum artik. Doktor haftasiyla uyumlu, saglikli dedikten sonra hic sorgulamiyorum. Bir sorun olsaydi doktor soylerdi bence :)

Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.
iilay iilay canim biz ismi kararlastirdik listeye ekler misin kizimin ismi allah izin verirse masal zeynep olacak
Adıyla yaşasın🧿☺️
Valla bende hic bi konuda buraya katilmayip paylasimda bulunmayip sadece kendi sorusu olunca buraya yazan biri oldugunda cevapta bulunmuyorum genelde 🤷‍♀️ Eger cok asiri önemli bi durum degilse
Aa bunu yapan/düşünen tek ben değilmişim😅😅

Sagol canim zeynep ben istiyordum babasi da bende masal istiyorum lutfen diye israr etti cok seviyorum o ismi ben onu masalim diye sevicem diyince tmm dedim oyle son karara vardik😊
Kızımın adı Zeynep çok kullanılan bir isim olduğu için iki isim yapmakla iyi etmişsiniz bizimki cok kızıyor tek Zeynep olduğuna ama zeynepler candır ogrencilerimin huylarını gözlemleyerek bu ismi koymuştum.hayirli olsun

Kizlar ben yazmayi konuşmayı çok severim ama iki hamileligimde de çok kotuydum mide bulantilarindan telefona çok çok gerektiğinde bakabildim midem bulanıyor bakınca.tam azalıyor bulantilar sanki herkes kaynaşmış oluuor muhabbete giremiyorum sonra.sonrada uzaktan takip ediyorum.ama çok pozitif enerji alıyorum gruptan bakma ihtiyacı hissediyorum sürekli.bulanti işlerini halledersem katılacağım dah çok ♥️♥️♥️

Ya ben son bir haftadır birşey yaşıyorum Kızlar ama daha önce hiç deneyimlemediğim birşey ve tarif etmekte de zorlanacağım sanırım. Ama yine de belki bilen vardır diye sormak istiyorum.

İlkinde, Evi yerleştirirken annemle mutfak masasında oturduk ben biraz garip oturdum😅 o sırada nasıl anlatsam.. Rahimim sanki midemin altına kadar çıkıp geri indi. Hatta istemsizce yüksek sesle bağırdım “ah” diye. Annem oturduğu yerden zıpladı birşey oldu diye. Sonra bana kızdı o ne biçim oturuş düzgün otur diye 😅 Dedim ondan olmaz ama herhalde gaz sıkışması oldu.
Neyse bu şey tekme desem değil gaz desem değil pozisyondan dolayı desem hiç değil. Farklı zamanlarda Farklı derecede oldu birkaç kere daha tekrarladı. Hep aynı yere de değil. Sanki rahim anlık olarak bir tarafa çıkıyor gibi.
Anlatabileyim derken uzun oldu. Böyle birşey yaşayan var mı? Yani tecrübeli olmama rağmen hiçbirine benzemiyor. Bildiğiniz içimde hareket edip geri gidiyor yerine 😅😅

Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.

Adıyla yaşasın🧿

Aa bunu yapan/düşünen tek ben değilmişim😅😅
😂😂😂 sonucta bu grup hep vardı bu sorudan once de. Boyle bi grubun varlığını biliyorsan takip ediyorsan sorundan once de yazmasini bekliyorum. Hem hic yazma hemde soruma neden kimse cevap vermiyor diye trip at iyi valla :) Ustelik doktor sorun yok demiş biz ne diyebiliriz ki 🤷‍♀️
ciddiye alinmadim diyip trip atcağına once kendisi grubu ciddiye alip yazabilirdi 🙈

Back
X