• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar benim plesanta anterior muş. Araştırdım da bu yüzden bebek hareketleri gec hissedilirmis. Ben de kendimi tecrübeli sayardim güya 3. gebeligim diye :KK53:
Benimde ilki anterior idi 18+3te anca minik tekme ile hissetmiştim, bunun plasenta konumunun ön duvar olmadığına eminim ama 😅
16 dan önce hissedilmez lafımı bana yedirdi sıpa😂😂

Kızlar benim plesanta anterior muş. Araştırdım da bu yüzden bebek hareketleri gec hissedilirmis. Ben de kendimi tecrübeli sayardim güya 3. gebeligim diye :KK53:
Erkenden hiasederim diye bir beklentiye girdim fos çıktı. Resmen 3 katım. Hâlâ butunlesemedim :))

Bugün hormonlardan olsa gerek sıkıntıyla uyandım kendimi dışarlara attım daha anca girebiliyorum 🤗 inşallah herkes iyidir🙏🏼 Okuyabildiğim kadar okudum ama yine maşallahınız var kızlaar 😍

Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdi 😌

Hadi gözün aydın canımm 🤗 boş yere yıprandın bak gördün mü biliyorduk böyle olacağını 🤗
Güzel dileklerin için sağol canım. Artık geçsin zamanda sağ salim alalım kucaklarımıza bıdıkları❤

Normali plasentanın rahimin tepe noktasında olması..
Ne ön ne arka yerleşimli.

Ama bu da çok farketmiyor kötü birşey değil anterior (önde) veya posterior (arka yerleşimli) olması🙈
Bilmeyenler için görsel paylaşayım dedim.
Bende merak ettim yarın doktora soracağım plasentam nerede diye 😂😂 ilkinde de sormuştum, neyse ki alışkın garip sorularıma😂😂

Eklentiler

• 0E146961-F3F3-4C3D-BF60-0A87C0DD74D3.webp
    0E146961-F3F3-4C3D-BF60-0A87C0DD74D3.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36

Ama bu da çok farketmiyor kötü birşey değil anterior (önde) veya posterior (arka yerleşimli) olması🙈
Bende merak ettim yarın doktora soracağım plasentam nerede diye 😂😂 ilkinde de sormuştum, neyse ki alışkın garip sorularıma😂😂
Bunu da ilk defa duydum 😂 bir dahakine ben de sorcam nerede olduğunu çünkü anlamıyorum asla 😂

Ya ben tuhafım heralde🤣 İkinci gebeliğim hiç sayı rakam ya da yerleşim sormuyoruö. Doktor çok iyi dedikçe sorgulamıyorum hiç sanırım. İlk zamanlarda bebek boyu kese boyu fln konuşulunca öyle bakakalıyordum ayy benimki neki acaba diye. Plasentayıda sormadım hiç benimki nasıl bilmiyorum valla.

Sayende çok şey öğrendim😍
Ben de sorayım bakalım benimki neredeymiş😂

Bugün hormonlardan olsa gerek sıkıntıyla uyandım kendimi dışarlara attım daha anca girebiliyorum 🤗 inşallah herkes iyidir🙏🏼 Okuyabildiğim kadar okudum ama yine maşallahınız var kızlaar 😍

Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdi 😌

Hadi gözün aydın canımm 🤗 boş yere yıprandın bak gördün mü biliyorduk böyle olacağını 🤗
Ay bir de ben böyle yazdım ama sonradan düşündüm kabalık mı yaptım diye. Sonuçta burada kız ya da erkek isteyip tersi de olabiliyor. Kimsenin gönlü kırılsın yanlış anlaşılsın istemem asla 🙏🏼 Öyle bir niyetim yok çünkü🥺 Allah önce sağlıklı sonra da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize🙏🏼 Herkesi ayrı ayrı çok seviyorum💕

Ya ben tuhafım heralde🤣 İkinci gebeliğim hiç sayı rakam ya da yerleşim sormuyoruö. Doktor çok iyi dedikçe sorgulamıyorum hiç sanırım. İlk zamanlarda bebek boyu kese boyu fln konuşulunca öyle bakakalıyordum ayy benimki neki acaba diye. Plasentayıda sormadım hiç benimki nasıl bilmiyorum valla.
Tuhaf olan benim araştırmayı seven bir yapım olduğu için terimsel şeylerle ilgileniyorum. Birazda ilgim var. Ebe olmak isterdim mesela.🙈

Arkadaşım ne kadar komiksin. Gerçekten okulda işte arkadaş ortamında hep böyle tipler vardır zaten tepkine şaşırmadım. Daha önce de bir kaç kez yazdım ve görülmedi. Tepki değil benim ki trip de değil çocul olmayalım. Sen niye bu şekilde tepki veriyorsun gerçekten anlamadım. Grubun has üyesi olmandan mı kaynaklanıyor nedir yani hoş değil. Madem senin de konu hakkında bilgin yok tuhaf bir cevapla cevaplamana gerek yoktu. 😘
Arkadasım?? Ben komik bisey görmemistim halbuki 🤭 Bu konuda yanlız olmadıgımı düşününce kim komik tartışmayalım bence. Biz burda ayladır paylaşım yapıyoruz ve sadece isi düşünce yazan birine cevap vermek istemedim. Hem bunu yapıp hem yazılmayınca trip atan sizsiniz 🥴🥴
Ayrıca sizi gorup muayne eden doktorunuz bisey yok hersey yolunda demis biz ne diyebiliriz ki bunun üzerine 🤷‍♀️

Back
X