• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Su sayfaları arada girip okumasam okdr sayfa birikiyor ki tek tek okumadan rahat edemiyorum gecen gun nasıl daldıysam eve geldikten sonra saati farketmemisim kapı caldi benimki geldi dedim ne işin var diyor bana gidiyim istersen bi baktim saat olmuş 8 hiç birşey yapmamışım bile 🤦‍♀️😂😂 o yuzden arada girip okumaya karar verdim

Sagol canim benim. İnsallah. Hala bakmaya devam ediyoruz.
İsin asli, su anki evin altinda bir kafe/restaurant var. Menulerinde domuz da var her pistiginde binanin ici kokuyor. Son kat oldugumuz icin koku bizim evde doluyor. Artik ogurmekten, kusmaktan mahvoldum. 😔

ah yaa
bizim de mutfak apartman boşluğuna bakıyor
üstünü de kapamışlar apartmanın
bütün yemek kokuları bizim evde toplanıyordu
sonra taşındı alt kattakiler de mutlu son oldu :D

ah yaa
bizim de mutfak apartman boşluğuna bakıyor
üstünü de kapamışlar apartmanın
bütün yemek kokuları bizim evde toplanıyordu
sonra taşındı alt kattakiler de mutlu son oldu :KK70:
Gozun aydin.
Bizimkilerin tasinma olasiligi yok. Bebek daha saglikli ortamda buyusun istiyoruz. Cok kalabalik olmayan, havasi temiz bir yerler bakiyoruz. Bakmaya devam...

Bu sene cok kararsiz kalmistim kpss girsem mi o stresi kaldirabilir miyim diye ama sanirim deneyecegim ogretmenlik icin girmcm tabi cnku tam dogum zamani ama biyolog icin gircem 8 aylik olcam tam allah yardimcim olsun ders calismaya baslicaz artik kizimla annesine icerden destek vercek 😊

Bu sene cok kararsiz kalmistim kpss girsem mi o stresi kaldirabilir miyim diye ama sanirim deneyecegim ogretmenlik icin girmcm tabi cnku tam dogum zamani ama biyolog icin gircem 8 aylik olcam tam allah yardimcim olsun ders calismaya baslicaz artik kizimla annesine icerden destek vercek 😊
Bende kamu yönetimi bitirdim geçen yıl😊kendimi denemek için kpss girecektim ki vazgeçtim seneye kaldı artık,bebeklerle okumak çok zor ama uğur getiriyorlar🥰

Keşke bende o gücü kendimde bulabilsem.
Sözde bu sene KPSS çalışacaktım ama yapamadım. Kafamı duvarlara vurasım geliyor 😌
İnşallaah sınavlarda karşılığını alırsın💜

Bu sene ben de niyetliyim. Bu arada ikinci üni. kapsamında da okul devam ediyor. Bünye alışık nasılsa 😂 ama ders çalışmam lazım inşallah bir gün başlarım 🙄

Keşke bende o gücü kendimde bulabilsem.
Sözde bu sene KPSS çalışacaktım ama yapamadım. Kafamı duvarlara vurasım geliyor 😌
İnşallaah sınavlarda karşılığını alırsın💜
Olsun elbet bir gun basarcaz pes etmek yok asla bu sene olmadi diger sene olur insallah hepimiz karsiligini aliriz o kadar sene okuyoruz guzel gunler gorecegiz 😊😊

Bu sene ben de niyetliyim. Bu arada ikinci üni. kapsamında da okul devam ediyor. Bünye alışık nasılsa 😂 ama ders çalışmam lazım inşallah bir gün başlarım 🙄
Bende baslicam hicbir sey icin gec degil yeter ki pes etmeyelim universiteden arkadasim geldi baktm yapamadigi sorulari yapabildim dedim belki o sene bu sene dedim gaza geldim haydi bismillah 😊😊

Hanimlar, bir aile dostumuzun kizinin kizi olacak Tammuz’da. Adini Mayda koyacakmis. Yaz mevsiminde acan cicek anlamina geliyormus.
Bir donem yegenlerle Maysa ve Bulut diye bir cizgi dilm vardi onu seyrederdim ama anlmaina hic bakmamistim. Kiz ismi icin belki dusunen olur. ☺️
Turkmence’de de “fidan” anlami varmis. 😍

Mesajim cifter cifter gitmis. 🤪

Kizlar bebegimin tekmelerini solda hissediyordum hissetmeye basladigimdan beri bugun sagda hissediyrm elimi koyunca anliyrm donuyormu boyle yada o baska yerimi acep 😂
Başka yeri de olabilirrr dönmüşte olabilir kuzum keşke bilebilsek her dakika şöyle usg aletimiz olsada baksak 🙈
Ben dün sağdan hissettim, bugün ultrasonda başı sağ taraftaydı mesela. Bende şöyle bi düşündüm minik tekme değil minik yumruk muydu acaba diye 😂😂

Back
X