• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Başka yeri de olabilirrr dönmüşte olabilir kuzum keşke bilebilsek her dakika şöyle usg aletimiz olsada baksak 🙈
Ben dün sağdan hissettim, bugün ultrasonda başı sağ taraftaydı mesela. Bende şöyle bi düşündüm minik tekme değil minik yumruk muydu acaba diye 😂😂

En son sag taraftaydi kafasi hep solda hissedince tekme diye dusundum 😄 ama simdi neresi bilmem bide bahsetmiştim cok agsada hissediyrm diye iki gundur daha yukarda hissediyrm ve azaldi sanki yada yukari cıktı için az hissetmeye basladim anlamadm 😣 esimde doktora demisti hu aletler ne kadar eve alsak felan diye doktorda dedi en dusugu 30bin yuradan başlıyor 😂😂 büyüdükçe sadece tekme atmiyor dimi yumruktami atıyor 😂

En son sag taraftaydi kafasi hep solda hissedince tekme diye dusundum 😄 ama simdi neresi bilmem bide bahsetmiştim cok agsada hissediyrm diye iki gundur daha yukarda hissediyrm ve azaldi sanki yada yukari cıktı için az hissetmeye basladim anlamadm 😣 esimde doktora demisti hu aletler ne kadar eve alsak felan diye doktorda dedi en dusugu 30bin yuradan başlıyor 😂😂 büyüdükçe sadece tekme atmiyor dimi yumruktami atıyor 😂
Tabi kuzu yumruk atmaz olur mu 😂 el kol ne varsa geçiriyor 🙈
Dönerken dirseğini falan hissediyorsun belli bi haftadan sonra.
Gece yatarken oğluşumun kemiklerini hissediyordum mesela. Yan yana yatıyormuşuz gibi geliyordu Bana😅

Hanimlar, bir aile dostumuzun kizinin kizi olacak Tammuz’da. Adini Mayda koyacakmis. Yaz mevsiminde acan cicek anlamina geliyormus.
Bir donem yegenlerle Maysa ve Bulut diye bir cizgi dilm vardi onu seyrederdim ama anlmaina hic bakmamistim. Kiz ismi icin belki dusunen olur. ☺
Turkmence’de de “fidan” anlami varmis. 😍
Bende kızıma isim düşünüyorum ama bulamadım hala. Mayda yı ben begenmedim. Haydaaa der gibi. Ya da ayda Mayda giderim 😁 Yaz koysa daha güzel sanki 💙 kafamda hiç isim yok gebeliği yarıladım ama neden böle oldu bılemedim.

Bende kızıma isim düşünüyorum ama bulamadım hala. Mayda yı ben begenmedim. Haydaaa der gibi. Ya da ayda Mayda giderim 😁 Yaz koysa daha güzel sanki 💙 kafamda hiç isim yok gebeliği yarıladım ama neden böle oldu bılemedim.
Mayda degil, Maysa olacak. 😂 Yanlis yazmisim. Hüma koymayacak olsam Maysa’yi dusunebilirdim. 😂

Kızlaaaaaaarrrrrr :halay:size güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun :KK36:
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Kızlaaaaaaarrrrrr :halay:size güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun :KK36:
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın çok sevindim allahım hepimizin bebeklerine sağlıkla doğmak nasip etsin

merhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
aslında çok rahatımdır ama biraz evham yapmaya başladım sanırım. :( hissetmek ve rahatlamak istiyorum. sizde durumlar nedir?

Bende normalde tutturmam burda tahminlerimi yazmışım tutanlar
April erkek
Science kız
MayaMila erkek
Beratbatuhan kız
Betmam erkek
Blackkcat erkek
Pembepatiler erkek

Sanabenzeyenlervar belli değil , onada erkek dedim.
Daha ne kadar tutacak ben 16. Haftada doktordan 12. Haftada senden öğrendim nerde böyle teknoloji 😍😘😘

merhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
aslında çok rahatımdır ama biraz evham yapmaya başladım sanırım. :KK43: hissetmek ve rahatlamak istiyorum. sizde durumlar nedir?
Ben 20ye gireceğim daha tık yok valla 🤔😕

aslında çok rahatımdır ama biraz evham yapmaya başladım sanırım. :KK43: hissetmek ve rahatlamak istiyorum. sizde durumlar nedir?
19 haftalığım bende günde sayılı hissedıyorum. Pıtpıt seyirme gibi okadar. Hiç evham yapma canım bütün gün evde olup elimi koyup dinlememe ragmen böle oluobenımde. Biz mi anlamıyoruz bilmıyorum ama daha gramaj olarak az olduklarından hissedemıyoruz muhtemelen

19 haftalığım bende günde sayılı hissedıyorum. Pıtpıt seyirme gibi okadar. Hiç evham yapma canım bütün gün evde olup elimi koyup dinlememe ragmen böle oluobenımde. Biz mi anlamıyoruz bilmıyorum ama daha gramaj olarak az olduklarından hissedemıyoruz muhtemelen
Bende hissedenleri okudukça evhamlanıyordum yalnız değilmişim şükür :halay:

ay bugün herkesin kontrol günüymüş
hadi bakalım güzel haberlerle gel sen de
Haberler güzel kızlar 😍💙🥰 Ali Urazım bal gibi ayaklarını çapraz atmış doktorumuz emin olamadı erkeğe benziyor dedi . Aslinda 2. Kez oglus olduğuna emin oldum böylelikle. Özelle haftaya anlaşmamızı yapacağız inşallah . Haftaya gittiğimiz de 3 luyu de tavsiye etti doktorumuz onuda eski ultrason test sonuçlarını da getir detayli inceleyim dedi. Aylık kan idrar tahlillerimi de verdirdi . Baya ilgiliydi çok hoşuma gitti doktor 🤭 Ankara da olanlar özel bilgi hastanesinde Sema Kardeş doktorun ismi 💙

Bende 18. haftaya girdim henüz hissetmiyorum. Pıtpıt oluyor sadece ama öyle bariz bir hissetme henüz yaşamadım. Elbet olacak o yüzden hiç stres yapma canım.

Ben de bugün bı endişelendim keyfim kaçtı ilk kızımda 18 haftada hissetmiştim o zamandan 30 kilo fazlam var.ondan mi bilmiyorum hafiften biseyler var ama göbeğim cok var ondan herhalde.yarin kontrolümüz var biran önce gitsem rahatlayacagim

Normal doğum mu sezaryen mı düşünüyorsunuz? Ben kadın dogum da calışırken ikisine de girdim. Normal dogum benı cok korkuttu vahset gibiydi 😳 barış çağrış falan. Anne ıkınıp nefes aldıkca Bebe gelıyor gidiyor kafa huni gibi oluyor 😁 sezaryen olanlarda fönlü makyajlı güle oynaya yarım saatte cıkıyor. Peki ya sonra 🤔 işte ondan haberim yok. Tecrübeli annişler bilgilendirebilir mi bizi
Herkesin düşüncesi ağrı eşiği farklıdır ama benim fikrim ilki normal oldu sancı çekiyosun evet ama sonrası çok rahat hemen ayağa kalkabiliyosun ben doğumdan sonra kızımı hastaneden kucağıma aldım çıktım mesela doktorum çok tecrübeli kendi de 3 normal doğum yapmış biriydi kafasıda huni falan gibi olmadı😃inşallah buda normal olur diyorum şimdi

Bu sene cok kararsiz kalmistim kpss girsem mi o stresi kaldirabilir miyim diye ama sanirim deneyecegim ogretmenlik icin girmcm tabi cnku tam dogum zamani ama biyolog icin gircem 8 aylik olcam tam allah yardimcim olsun ders calismaya baslicaz artik kizimla annesine icerden destek vercek 😊
Bende çalışmaya başladım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra bulantı başladı kafayı kaldıramadım hastalıktan kaldı öyle 😊

Back
X