• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşımında normal dogum da yana dogru keserlerken ani Bi kalça hareketi refleksiyle makatıda kesip bütün bagırsakları dışarıya cıktı. 4 ay dısarda torbada bagırsakla yaşadı kız. Sonra tekrar amelıyat olup içine koydular. İlk dogumuydu ve saglıklı olması için normal dogum istemişti. Artık cocuk bıle ıstemıyor. :KK43: böyle kötü örneklerde var. Normal dogum sonrası hemen ayaga kalkılıyor tabi bu en guzel yanı. Sezaryen kımı cok acıyor dıyor kımı cok iyi 1 haftaya bişeyin kalmıyor diyor. Benimde kafam çok karısıyor böyle duydukça. Sona dogru bellı olur muhtemelen

Ablam 8cm acikla acil sezeryana alınmıştı bebek pisligini yaptığı icin kanina mikrop karismisti vede sarilik oldu ablam emziremdi direk kuveze almislardi ablamin birgun yattigini bilmem ertesi gunu kimligini cikartmaya gittiler bi kac gun sonra emmeye izin verdiler sabah ogle aksam hastaneye giderdik beraber emzirmeye yuruyerek tamamen oda bunyeyle alakali bence

Bu kız beni cikolataya düsürdü ya benim hic işim olmazdı cikolatayla. Aylarca yemesem aramazdim. Bugun iki tane yedim 🙈
Benim oğlan da aynısını bana yapılıyor ben hayatımda hiç çikolata aramadım ne de tatlı. Diyorum ya simdi telefonum özel albümlerle dolu; tatlılar - şerbetli tatlılar- pastalar ...🤦‍♀️ İnstagramda ekran görüntüsü almaktan telefon doldu. Allahtan beceripde yapamıyorum 😁😁😁

Ben de ne hamile olduğuma ne de kız olduğuna inanamayanlardanim. Ayrıntılı ultrasonu da atlatınca biraz daha rahatlayacağım sanırım. Kafamk karıştıran doktora mi takıldım nedir ben de kendimi anlayamıyorum. 15. Haftada ayrıntılı ultrasonda ölçüm yapan doktordan bahsediyorum. Gayet sağlıklı dedi cok şükür ama erkek demisti ya 10 gun kadar sonra baska bir profesör kız demişti ya.. maysa ismini ben de cok seviyorum. Çizgi filmi de oturup izliyorum cok hosuma gidiyor ama adimiz belli :)
İlginç 15.haftada az değilmiş😳 Bir sonraki randevu ne zaman acaba?

Kizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi iste🙄 batil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam

Kizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi iste🙄 batil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam
Ben inanmam ☺

Şimdi düşündüm de. Kızım ilk hareket ettiği zamanlar çok yoğun bir dönemden geçiyordum ailemin yanına gidememiştim. Dolayısıyla onları görmedim uzun süre ; bu durumda bebeğim ya bana ya babasına benzemeliydi ama benim babama ve benim rahmetli canımın içi babanneme benziyor 😊

Yani onları görmedim hareket ettiğinde ama onlara benzedi . İyi ki de onlara benzemiş ohh minnakım uyansında mıncıklıyım az ❤

Bende tutmadı canım. Ama bence genede güzel şeylere bakılmalı hamile iken, korkutucu ya da içimizde ay diye bakacağımız bir şeye değil .

Kizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim 😣😣😣

Kizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim 😣😣😣
Ahh yaa hayırlısıyla bir kucaklara alınsaydı bebisler bu korkularda biter bilinç altında bebeğine birsey olucak korkusu oldumu rüyalarimiza giriyor maalesef :(

Benim 2 sezeryan kızlar ama inanın hiç zorlugunu yaşamadım evet ilk gün gaz sıkıntısından dolayı biraz agri oluyor ama 2 gün daha rahat düşünün ben taburcu oldum gittim marketlerde alışveriş yaptım hiç yatmadim bırakmadım kendimi ki ben çok nazlı biriyirmdir elim kesilse oturur ağladım
Ama annelik öyle birşey ki canın yansa bile savaşıyor insan.

Ahh yaa hayırlısıyla bir kucaklara alınsaydı bebisler bu korkularda biter bilinç altında bebeğine birsey olucak korkusu oldumu rüyalarimiza giriyor maalesef :KK43:

Hic boyle ruya görmemiştim cok kötü oldum uyandim sirada ezan okunuyordu abdest alıp bildiğim kadarıyla namaz kıldım yasin ve fethi suresini okudum türkçe okunusundan elimi karnıma koyup küçük tekmeler ve kuş sesleri eşlik ederken baya rahatladım ❤

Back
X