• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar doctor tavsiyesi Taze taze daha 😁 ;
1-çikolata yemeyin
2-portakal en fazla yarım portakal yiyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

Ne yiyelim ya! Bilmiyorum!! bunlar benim Yedigün şeylerdi ve hepsini zararlı buldu ,3 ünde şeker oranı cok yüksek olduğu icin peyniri de eger kullanılan süt pastörize değilse diye. Zıkkımın kökünü yicem. Bide bana hızlı kilo alıyorsun dedi frenlemen lazım dedi. 5 inci ayımdayım ve 3,5 kg almışım. Napiim spora falan başlıcam artık ultrasonla da bakmadı zaten ona ayin 16 sina gun verdi. Kan aldı, genetic ve kromozom bozukluğu testinin ikinci kısmı icin down sendromuna falan bakicak yine . Yine16sinda detaylı ultrason var. İyice kafam karıştı yani bu gün :olamaz:
Dün arka arkaya yediğim her şey. Teşekkürler doktor:KK48:

Basim catliyor. Hic ahirmadigi kadar agriyor. 2 gun once gece agirmisti yarim litre su icmistim sonra gecmisti. Su an gecmiyor. Sizin de boyle bas agrilariniz olur mu ?:KK57:
Ben çok çektim canım hatta şu an bile hafif ağrı var insanı çaresiz bırakıyor,kan akımıyla alakalı artabiliyormuş hamilelikte ve burun tıkanıklığına dikkat et o da etkenmiş,ersağ diye bitkisel marka var yeşil renk masaj kremi bana şifa oldu ama anlık geçiriyor tabi,hafiften tülbentle başımı sıkıyorum bazende,geçmiş olsun💕

Evet kizlar geldik 💃💃 bebisimiz cok iyi allaha şükür kaburgalarına felan bakti doktor hersey yolunda 200gram 17 cm olmuşuz cinsiytimiz %99 erkek dogunca 100 100 diyoruz dedi doktor 😄
iilay iilay kuzum oğlumuzu listemize eklermisin adimizda bulut aslan biliyorsun ztn 😄 bide kilomu düzeltirmisin 52 kilo hamile kaldim kilom ben ozmnki kilomu vermistim cok almis gibi görünmeyim dogurunca 😂😂
Ekledim kuzum💙💙
Bulut Aslan sağlıkla gelsin inşallahhh🙏🙏

1-çikolata yemeyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

Ne yiyelim ya! Bilmiyorum!! bunlar benim hergün yediğim şeylerdi ve hepsini zararlı buldu ,3 ünde şeker oranı cok yüksek olduğu icin peyniri de eger kullanılan süt pastörize değilse diye. Zıkkımın kökünü yicem. Bide bana hızlı kilo alıyorsun dedi frenlemen lazım dedi. 5 inci ayımdayım ve 3,5 kg almışım. Napiim spora falan başlıcam artık ultrasonla da bakmadı zaten ona ayin 16 sina gun verdi. Kan aldı, genetic ve kromozom bozukluğu testinin ikinci kısmı icin down sendromuna falan bakicak yine . Yine16sinda detaylı ultrason var. İyice kafam karıştı yani bu gün :olamaz:
3.5kiloya mı fazla dedi😦Allah Allah cidden hep yediğimiz şeyler,ultrasona bakmamasıda ilginç daha 16sına var çünkü neyse her şey yolunda olsunda

Evet kizlar geldik 💃💃 bebisimiz cok iyi allaha şükür kaburgalarına felan bakti doktor hersey yolunda 200gram 17 cm olmuşuz cinsiytimiz %99 erkek dogunca 100 100 diyoruz dedi doktor 😄
iilay iilay kuzum oğlumuzu listemize eklermisin adimizda bulut aslan biliyorsun ztn 😄 bide kilomu düzeltirmisin 52 kilo hamile kaldim kilom ben ozmnki kilomu vermistim cok almis gibi görünmeyim dogurunca 😂😂
Gözün aydın , bi pipili daha geliyor benim oğlana arkadas... sanki ağustos ayinin bereketi erkekler uzerine olmuş çoğumuzunki erkek :KK76:

Hanimlar, bir ara ben de yaziyordum korkunc kabuslar goruyorum, ve hepsi uzun metraj gibi diye.

Arkadasim bana Meryem suresi oku ya da dinle dedi. Simdi okuyamadigim gun acip dinliyorum. Hem uykuya dalisim kolaylasti, hem ruyalarim daha tatli oldu. Hatta cogunu hatirlamamaya basladim.
ir de, 1 yildir yedigim-ictigim her seyde besmele sonrasi “işfi ya şafi” demeye başladım.
Yedigim ictigim her lokma icin Şafi sıfatıyla şifa diliyorum yani. Bunun manevi etkisinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Ve bu şekil yeme-icmeye basladiktan sonra ciddi bir rahatsizlik gecirmedim Allah’a sukur.

bak meryem, bilmiyordum. onu da okuyayım

3.5kiloya mı fazla dedi😦Allah Allah cidden hep yediğimiz şeyler,ultrasona bakmamasıda ilginç daha 16sına var çünkü neyse her şey yolunda olsunda
Evet ya, amin insallah kuzum artık ben test sonuçları çıkana kadar kafayı yerim her halde, bide üstüne ultrasonu bekle....offfff zaten uyku uyuyamıyorum doğrular dürüst simdi iyice uykular haram olur bana :olamaz:

1-çikolata yemeyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin
:olamaz:

Haha cikolata yerken okudum. Cok ironik. 3.5 kiloysa halt etmis o doktor. Ben 5 aldim 5e kadar yolu var diyolar. Beyaz peynir yiyememek beni cok uzuyo. portakallari hupletiyorum. Havuc da sagliklidir niye oyle demis anlamadim 😅

Bu arada tekrardan selam kızlar :anneadayı:
Her gün takip etmeme rağmen yine uzun süredir yazamadım... Bir keyfini çıkartamadım hamileliğimin maalesef... Bitmeyen sinüzitim, ateşli hastalığım vs derken.. Hoş aldığım 2 kutu antibiyotik de fayda etmedi, nasıl bir sinüzitse artık ...:110:
Diğer yandan annem hala kabullenmedi bu bebeği, bana tepkili, kızıma tapıyor ama bu bebeği istemiyor... Çok üzülüyorum, elimde değil.. O gün bi yemek yapmış, okul çıkışı kızım anneme gidiyor, kızımın yanına koymuş evde yer canı çekti diye, ama bir avuç kadar... Yani evde hamile bir kızım daha var belki canı çeker diye düşünmüyor bile :cry:
Bebeğin ultrason videosunu attım cevap bile vermedi, kızıma diyormuş ki seni bu kadar severken kardeşini nasıl seveceğim ben.. Çocuğun da psikolojisini bozacak :mad:
Ne yapayım.. nasıl bir tavır takınayım artık aklım ermiyor, olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum...
Bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun... Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin tüm melekler inş...:KK200:
Canım öncelikle zor bi durum olmuş senin için,annene yakın oturuyorsan ve sürekli kızını görüyorsa aşırı duygusallığından yapıyordur,bazen annelerimiz çocukça tavırlar sergileyebiliyorlar benim annemde de ilk torun takıntısı var yani kızıma aşırı düşkün ilkgözağrım der sizden önde gelir der başka bişey demez,oğlumda büyüdükçe fikri değişti tabi bakıyorum ona da aşırı ilgili yani bebek doğduktan sonra değiyor illa ki tavırları,istersen bi konuş annenle ya da kardeşin varsa onlara danışabirsin,kendini ğzme beniş doğumca değişecek her şey💙

Günaydın kızlar🌸
Ah o kötü rüyalar. Her akşam uykumda savaşım var🤨 abuk sabuk rüyalar görüyorum ve o kadar da gerçekçi oluyorki. En son bu sabah eşim sen rüya mı görüyosun iki kere tekme attın bana dedi 😂 halbuki hamileliğin başından beri görüyorum diyorum anca inandı 😂

Bu arada tekrardan selam kızlar :anneadayı:
Her gün takip etmeme rağmen yine uzun süredir yazamadım... Bir keyfini çıkartamadım hamileliğimin maalesef... Bitmeyen sinüzitim, ateşli hastalığım vs derken.. Hoş aldığım 2 kutu antibiyotik de fayda etmedi, nasıl bir sinüzitse artık ...:110:
Diğer yandan annem hala kabullenmedi bu bebeği, bana tepkili, kızıma tapıyor ama bu bebeği istemiyor... Çok üzülüyorum, elimde değil.. O gün bi yemek yapmış, okul çıkışı kızım anneme gidiyor, kızımın yanına koymuş evde yer canı çekti diye, ama bir avuç kadar... Yani evde hamile bir kızım daha var belki canı çeker diye düşünmüyor bile :cry:
Bebeğin ultrason videosunu attım cevap bile vermedi, kızıma diyormuş ki seni bu kadar severken kardeşini nasıl seveceğim ben.. Çocuğun da psikolojisini bozacak :mad:
Ne yapayım.. nasıl bir tavır takınayım artık aklım ermiyor, olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum...
Bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun... Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin tüm melekler inş...:KK200:
Anneninizin bu kadar tavır yapmasını anlayamadım ama😳 özel bir sebebi var mı ikinci çocuğu istememesiyle alakalı?
1-çikolata yemeyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

Ne yiyelim ya! Bilmiyorum!! bunlar benim hergün yediğim şeylerdi ve hepsini zararlı buldu ,3 ünde şeker oranı cok yüksek olduğu icin peyniri de eger kullanılan süt pastörize değilse diye. Zıkkımın kökünü yicem. Bide bana hızlı kilo alıyorsun dedi frenlemen lazım dedi. 5 inci ayımdayım ve 3,5 kg almışım. Napiim spora falan başlıcam artık ultrasonla da bakmadı zaten ona ayin 16 sina gun verdi. Kan aldı, genetic ve kromozom bozukluğu testinin ikinci kısmı icin down sendromuna falan bakicak yine . Yine16sinda detaylı ultrason var. İyice kafam karıştı yani bu gün :olamaz:
Yok artık 😳 ben 6-7 kilo aldım 5 aylık olucam doktorum gayet iyisin dedi o nasıl bir şeymiş 😂 3.5 kg çok normal değil mi ya? Kaldıki havucu bana diyetisyen vermişti listede bi garip geldi🤨

1-çikolata yemeyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

Elimde havucla okumayaydim iyiydi. 🤪

Evet ya, amin insallah kuzum artık ben test sonuçları çıkana kadar kafayı yerim her halde, bide üstüne ultrasonu bekle....offfff zaten uyku uyuyamıyorum doğrular dürüst simdi iyice uykular haram olur bana :olamaz:
Güzel olacak her şey ben çok inanıyorum🌸uyku her şekil zor oluyor ya doğurana kadar rahat yok galiba aman yeterki sağlık olsun üstesinden geliriz💪🏻Gönlünü ferah tut sonuçlar güzel çıkacak🥰

1-çikolata yemeyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

canım genetik test dediği nasıl bir test
bırada nift test dedikleri gibi bir testse zaten çok iyi bir test başka bir şeye bakmaya gerek görümüğyolardır belki : )
yine de benim karnım çok şiştiği için tedirginim biraz
acaba diyorum suyum mu çok fazla

yani yine de bi insan baktırmak istiyor yaa
peki kalp atışlarını falan dinledi mi bari

Bak annesi aslan gibiymis masallah. Her seyi kafaya takmak yok tamam mi? 💕

Back
X