• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sağlık ocağına gebeliği bildiricem, doktorum 20. haftaya kadar bildirmen gerek aşı için çağırıyorlar demişti.. ve burada okuduğum kadarıyla da bilimum testler yapılıyor, vitamin vs.. o testler için aç mı olmak gerekiyor .. randevuyu öğleden sonraya almıştım halbuki :/ bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz

35 yaşında fıstık gibi bir anne :KK200: Boşver sen doktorun dediklerini. Buradaki doktorlara göre 3.5 kilo gayet normal. Neredeyse 20. haftadasın artık. Sağlıklı beslen yeter:anneadayı:
Yaaaaaa yerim seniiiii, var ya zaten şu corona virüsü zimbirtisi olmasa çoktan gelmiştim Türkiye’ye kontrollerimi yaptırmaya ama tirsiyorum 🤦‍♀️ İnsallah dediğin gibidir ama yarından itibaren ben kesin sıkı tempo yürüyüşe başlıcam başka türlü olmicak

sağlık ocağına gebeliği bildiricem, doktorum 20. haftaya kadar bildirmen gerek aşı için çağırıyorlar demişti.. ve burada okuduğum kadarıyla da bilimum testler yapılıyor, vitamin vs.. o testler için aç mı olmak gerekiyor .. randevuyu öğleden sonraya almıştım halbuki :/ bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz
Hormon testleri de yapılacaksa bizde sabah erken veriliyor. Doktoruna sor canım

canım sabah git
randevu almana gerek yok hamilesin ve önceliğin var zaten
sana ilk sırayı vermek zorunda
kan tahlilleri zaten sabahtan yapılıor öğleden sonra yok.
aç git, tahlilini ver bitsin işin.
numara almayı unutma internetten bakarsın sonucuna.

Benim de ilk
inan çok iyi gözüküyorsun
bence ne arkadaşlarını ne doktoru dinle, gayet kendi başına doğru yoldasın
he ekstra bir rahatsızlığın varsa bilemem tabi de
Yok kuzum ya cok şükür hiç biseyim yok bütün test sonuçları normal geldi kan değerleri öyle. Yastan dolayı bu down sendromuna cok üzülüyorum sıkılıyorum iste insallah hersey iyi olur, bugünde adam baba dombilisin dedi resmen bide o yoksa Allah’a şükür başka sıkıntım yok bildiğimiz kadarıyla.

canım sabah git
randevu almana gerek yok hamilesin ve önceliğin var zaten
sana ilk sırayı vermek zorunda
kan tahlilleri zaten sabahtan yapılıor öğleden sonra yok.
aç git, tahlilini ver bitsin işin.
numara almayı unutma internetten bakarsın sonucuna.
İstanbul burası :D:D:D herkes hasta hamile olduğum çok belli değilki daha burada kimse öncelik vermez :P öğrendiğim iyi oldu bi düşüneyim ben

Yaaaaa gerçek mi ay biz bestfriend olsak yaaaa 🥰🥰❤❤❤❤❤❤ Sende hersey yolunda mi?

Allah’a sukur, simdilik sikinti yok. 2 hafta oncesine kadar bebekten buyuk miyomum vardi, savasci cikti bu seferki bebis Allah’a sukur. 13+1’de detayli usg yaptirdim sadece, her sey yolunda. İkili, uclu vb tarama testlerini yaptirmiyorum. Nifty yaptirabilirdim, doktorum ense kalinligi ve burun kemigine olculer iyi gerek yok dedi diye onu da yaptirmiyorum artik. ☺️ Onceki kayiptan dolayi dinlenmemi istiyordu, nihayet sozunu dinleyip isten de ayrildim. Hala izinliymisim gibi hissediyorum gerci. ☺️

38 yasinda iki arkadasimiz daha var burada. Bir de 41 yasinda bir arkadasimiz var. Uzun bir sure grubun agasi, pardon ablasi bendim. 😂

Gecen hafta aktif olamadim grupta, sanirim sen de o surede gelmis olmalisin. ☺️ Gec de olsa hosgeldin diyeyim. 🌸

Ay Allah yardimcin olsun. Ablam New York’ta okurken onun yanina gitmistim. Pekin’i aratmisti bana. Kahve - doughnut yemekten imanim gevremisti. 😂😂😂
yani iste bende onlara alisamiyorum, oha ben 15 sene dedim de 18 sene olmuş 17 yaşında geldim ben amerikaya yasimi yazinca farkettim hahaha yok ya sabah bana zeytin peynir yumurta cay salatalık domates olucak ben sevmiyorum buranın kültürünü be bunca yıldır da alisamadim. her şey tam bi o yemek kültürü sikintili bana

Bazi testleri ac karna sabah istiyorlar. Sen gidip kaydini yaptirip, tahlil materyallerini sabah giderek verebilirsin canim.

Allah’a sukur, simdilik sikinti yok. 2 hafta oncesine kadar bebekten buyuk miyomum vardi, savasci cikti bu seferki bebis Allah’a sukur. 13+1’de detayli usg yaptirdim sadece, her sey yolunda. İkili, uclu vb tarama testlerini yaptirmiyorum. Nifty yaptirabilirdim, doktorum ense kalinligi ve burun kemigine olculer iyi gerek yok dedi diye onu da yaptirmiyorum artik. ☺ Onceki kayiptan dolayi dinlenmemi istiyordu, nihayet sozunu dinleyip isten de ayrildim. Hala izinliymisim gibi hissediyorum gerci. ☺

38 yasinda iki arkadasimiz daha var burada. Bir de 41 yasinda bir arkadasimiz var. Uzun bir sure grubun agasi, pardon ablasi bendim. 😂

Gecen hafta aktif olamadim grupta, sanirim sen de o surede gelmis olmalisin. ☺ Gec de olsa hosgeldin diyeyim. 🌸
Sagol canim benim hosbuldum. Ay çok sevindim sonuçlarına insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. Benimde ense kalinligina bakılan ultrasonda butun ölçümler normal cikti sonuclarda ayni normal, kandan baktılar ordada hersey normal geldi sonuclari, bugun kan verdim iste onun ikici aşaması insallah onun sonuclarida normal çıkar. bide 16 martta tekrar detaylı ultrasonum var yine bebeğin anatomisi normal mi diye bakilicak insallah bi terslik çıkmaz ona sikinti yapıyorum icin daralıyor resmen

Back
X