• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya bende proteini görünce hemen araştırdım. Diğer bulgular eşlik etmiyorsa çok sorun teşkil etmiyormuş. Ama yine de yapılsın tabi ona göre yol alırsın. Duruma göre tansiyon takibi ilacı veriyorlarmış.
Bende araştırdım bakalım hayırlısı
Stresde sebeb oluyormuş sakin durucam Allah hayırlısını nasip etsin

Alıntılayamadim hepinizi teyzosları cok sag olun gecicek insallah bakalim 🙏 yarina daha iyi olur umarım.
Şükür ondan bana gecmedi biraz bogazim agridi 2 gun sonra oda gecti. Yavrum iyi olsunda yeter 💕 evde hayat duruyor ya resmen. Mutfagimi gormeyin rezalet 😁 Yapiyorum bulasigi ocaga dizili tezgaha her yere. Azonce esim sofradakileri mutfaga goturucekti nereyi bos bulursan oraya koy dedim 😁 tezgah dolu bildiğin
Ya kuzum iyileşsin inşallah sonra işlerinide yaparsın ♥️

Alıntılayamadim hepinizi teyzosları cok sag olun gecicek insallah bakalim 🙏 yarina daha iyi olur umarım.
Şükür ondan bana gecmedi biraz bogazim agridi 2 gun sonra oda gecti. Yavrum iyi olsunda yeter 💕 evde hayat duruyor ya resmen. Mutfagimi gormeyin rezalet 😁 Yapiyorum bulasigi ocaga dizili tezgaha her yere. Azonce esim sofradakileri mutfaga goturucekti nereyi bos bulursan oraya koy dedim 😁 tezgah dolu bildiğin

Geçmiş olsun canım şuan benim evde aynı. Ben yine ateş nöbeti. Normal zamanda erken kalkınca kendime gelemezken Allah güç veriyor . Bakalım ateş ne zaman terk edecek bizi

Kızlar bu arada arkdaşım söyledi bugun sobe bebek mağazaları varmış kapanıyor muşlar ve cok buyuk indirim var dedi 100 tllik montu 40 tlye almis haber vereyim dedim benim hic bilgim yok magazayla ilgili simdi araştırcam belki isimize yarar 😄

Onunda ürünleri güzel. Kaliteli şeyler bulunuyor yerine göre

Geçmiş olsun canım şuan benim evde aynı. Ben yine ateş nöbeti. Normal zamanda erken kalkınca kendime gelemezken Allah güç veriyor . Bakalım ateş ne zaman terk edecek bizi
Ay valla bende ates nobetindeyim. Bugun 3. Gece olucak hastalik baslayali esim baska odada uyuyor ben oğlumla uyuyorum. Bu gece icin kendime hic guvenemiyorum gelebildigin kadar gel kontrol et dedim. Gercekten yorgun düştüm. Allah dermansiz dert vermesin insanlar cocuklariyla ilgili bir suru hastalikla ugrasiyor ama iste küçük oldu mu hepsi zor.
İnsallah senin yavru icinde benim yavru icinde iyi bi gece olur ates terkeder canim.

yaren92 yaren92 griplik durumu varsa sogan parcala koy basucuna canim. Acıyor biraz burunu. Cold mix sıktım ben bide. Atlet boxer la yatirdim

yaren92 yaren92 griplik durumu varsa sogan parcala koy basucuna canim. Acıyor biraz burunu. Cold mix sıktım ben bide. Atlet boxer la yatirdim

Ateş 38_38,7 arasında gel gitli . Kıyafetleri o yüzden daha çıkarmadım. Bu sefer vücut ısıyı dengelemek için titreme başlıyor . Bizim daha sabah başladı şuan neden daha bilmiyoruz burnu akmadı henüz ama tıkanıklık var gibi. Ingiliz nanesi damlattim başucuna .

Ay valla bende ates nobetindeyim. Bugun 3. Gece olucak hastalik baslayali esim baska odada uyuyor ben oğlumla uyuyorum. Bu gece icin kendime hic guvenemiyorum gelebildigin kadar gel kontrol et dedim. Gercekten yorgun düştüm. Allah dermansiz dert vermesin insanlar cocuklariyla ilgili bir suru hastalikla ugrasiyor ama iste küçük oldu mu hepsi zor.
İnsallah senin yavru icinde benim yavru icinde iyi bi gece olur ates terkeder canim.

Allah hepsine sağlık versin canım.

Sensin fistik kuzum 😘🥰❤ 3,5 kg aldım dr fazla dedi
😘seninle ayni gidiyoruz galiba bende bugun tartildim 3,5kilo almisim aslinda normal ama ekmegi artik sadece sabahlari yiycem biraz kendimi frenlemem lazim 12kilodan fazla almak istemiyorum 73le doguma girsem yeter bana 😂

Gecmis olsun canim Rabbim onlara tez vakitte sifa sana guc versin 🥰😘😘😘

😘seninle ayni gidiyoruz galiba bende bugun tartildim 3,5kilo almisim aslinda normal ama ekmegi artik sadece sabahlari yiycem biraz kendimi frenlemem lazim 12kilodan fazla almak istemiyorum 73le doguma girsem yeter bana 😂
Benimde en fazla 65 kg ile doğuma girsem yanı toplamda 13 kg alsam gene sesimi çıkarmıcam ama böyle giderse galiba 20-25 kg alıcam. Hayatımda hiç 60 kg olmadım deliriyorum düşündükçe 😣🤦‍♀️

Kizlar gunaydin dun demir hapina basladim geyneferon tb gunduz yan etki yapsr diye aksam basladim ve karnim suan patlicak gibi resmen agri var normaldir dimi

Benimde en fazla 65 kg ile doğuma girsem yanı toplamda 13 kg alsam gene sesimi çıkarmıcam ama böyle giderse galiba 20-25 kg alıcam. Hayatımda hiç 60 kg olmadım deliriyorum düşündükçe 😣🤦‍♀️
Ben de şuan sanırım 4,5 5 kg aldım ama TR de doktorlar gayet iyi diyor. Ama yine de bana çok çok almışım gibi geliyor. Benm de hedefim 65ama sanırım aşacağım onu. 53 le hamile kalmıştım.

Back
X