Buraya bir dogum Hikayesi bırakayım

Şunu söylemeliyim ki dogumun her anının tadını çıkartın Sabah 7 gibi ufak bir sancıyla uyandım diger sancılardan farklıydı ayırt edilebiliyordu beni heycan bastı emin olmak için bir saat kadar sancı dakıkalarını ölçtüm evet düzensizdi ama dogum sancısıydı eşim uyuyordu uyandırdım sakin olmasını ama sancımın oldugunu söyledim uyku sersemi yalancı sancıdır o diyip tekrar uyudu

Sen dedim biraz daha uyu ben duşa felan gireyim dedim görümceme ilk haber verdim 3 çocugu var tecrübeli annem dogumhanede 8 sene çalıştı ebe yardımcısı olarak hemen aradım dogum sancım var diye ordaki ebe sancı sıklaşınca gelsin dedi saat oldu öglen ben iyiyim ev taşınacak ben bardak felan koliliyorum sancı girince nefes alıp beklıyorum geçince devam eşime yardım ediyorum taşınıcaz çünkü

çok uzatmim kızlar annem gece 11 de nöbetten bizim eve geldi bakayım diyo gerçekten sancın mı var o kadar saat rvdeyim rahatım eve geldi kızım sen sancı çekiyosun hastaneye gidelim dedi yok dedim iyice sıklaşsın dayanıyorum şuan dedim saat gece 4 de sancım artınca hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı 6 cm açılman var tebrik ediyorum seni dedi yarım saat sonra suyum patladı suyum patladıkdan sonra sancım biraz daha arttı ebe ıkınmam gelince söylememi istedi ıkınmam var şuan dedim hemen dogum masasına aldılar doktorum geldi 3 ıkınmada dogdu melegim agri kesici veya epidural hiç bir sey almadim uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

sabah 7:05 kızım dogdu