• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uzun zamandır yazamadım 😊Erkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce 😅
Benimki kız canım bel kaşık ağrım çok var. Erkeklerde yoktu böyle birsey

Geçenlerde burda birinin yazısına denk geldim.
Hamileliğin ilk belirtilerinde göğüs hassasiyeti varsa kız, eğer göğüs hassasiyeti 2-3.ayda başlıyorsa erkek yazmış.
Bu bend tutuyor😋
Onu da ben çürüteğim o zaman benim göğüsler zaten hep adetten 1hafta önce başlardı şişmeye ağrımaya bunda da aynı devam etti şimdiye kadarda devam ediyor sağolsun 😂

Valla ilk cocuk olalı cok olmayinca bimden cok alıncak bisey var gibi gelmedi bana 🤷‍♀️ Gidicek arkadaslara iyi alisverisler😘
Bizde tabi eksik çok. Ben anne yanı yatagı ve reflü yatagını kesın ıstıyorum. Cunku fıyat yarı yarıya. Sonraaa alt acma seti mendil atlet zıbın vs vs küvet seti, ışıklı ponponlar, battaniye ve daha fazlası. Herseyi alıcam galiba 😁 maaşıda bugun almıştık daha 🤣 akşamda lc waıkıkıden ciciler aldım azcık eldıven önlük bere falan.

Bizde tabi eksik çok. Ben anne yanı yatagı ve reflü yatagını kesın ıstıyorum. Cunku fıyat yarı yarıya. Sonraaa alt acma seti mendil atlet zıbın vs vs küvet seti, ışıklı ponponlar, battaniye ve daha fazlası. Herseyi alıcam galiba 😁 maaşıda bugun almıştık daha 🤣 akşamda lc waıkıkıden ciciler aldım azcık eldıven önlük bere falan.
Hayırlı olsun canim hepsi😘😘

Gule gule, iyi gunlerde kullanilsin hepsi. Bizim sadece 1 corabimiz var. Kismetse 30. Hafta sonrasina sakliyorum alisverisi. Bazi seyleri de yegenimden olanlari kullanacagim. Araba, arac ici koltuk, puset, salincak, vs. Kardesim hamilelik yastigini bile saklamis onu da alacagim giderken. 😂

Gule gule, iyi gunlerde kullanilsin hepsi. Bizim sadece 1 corabimiz var. Kismetse 30. Hafta sonrasina sakliyorum alisverisi. Bazi seyleri de yegenimden olanlari kullanacagim. Araba, arac ici koltuk, puset, salincak, vs. Kardesim hamilelik yastigini bile saklamis onu da alacagim giderken. 😂
Bana da ısrarla o haftalara bırakma ağırlasıyorsın dedıler hep. Bide malum Yaz sıcaklarında olucaz. Kardesten kalan varsa ne guzel zaten kıyafetleri 1-2kere falan gıyildiğinden yepyeni kalmıştır. Bizde öyle değerlendirecek bişey de yok eli mahkum alıcaz🤷‍♀️

Bana da ısrarla o haftalara bırakma ağırlasıyorsın dedıler hep. Bide malum Yaz sıcaklarında olucaz. Kardesten kalan varsa ne guzel zaten kıyafetleri 1-2kere falan gıyildiğinden yepyeni kalmıştır. Bizde öyle değerlendirecek bişey de yok eli mahkum alıcaz🤷‍♀️

Allah sihhat versin, gerekirse bir gunde alinir tamamlanir eksiklikler. Hele ki tasinma durumum varken oradan oraya suruklemeye gerek yok bence. 8 sene onceden kalan kiyafet harici esyalar var. Kiyafetleri baskalarina vermis ama zaten para tutan seyleri saklamis. Acikcasi bebislerim yedikleri helal, giydikleri haram diye dusunuyorum. Onun yerine parayi egitimine ayirmak istiyorum. Hayirlisi olsun bakalim. Bakarsin gunde elli cesit giydirme delisi olur cikarim. 😂 Benim en cok masrafim kizimin tokalari icin olur galiba. 😂😂😂

Back
X