- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar![]()
Günaydınn![]()
GünaydınnGünaydın güzel anneler❤
Ben 16 martta yaptırıcam. Ama ilk gebelikte 2 doz yaptırmıştım sorcağın bişey var ise sorabilirsin.Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı?
Ben gitmedim kızımla kahvaltıdayız havada çok yağmurlu. Dün hapsırdı bikaç kez ondan crsaret edemem. Elzem ihtiyacım ordan yok zaten şuanlık.Günaydın kizlar
Gittiniz mi Bime neler aldiniz :))
Ofisin altında bim var, eşim sıraya girdi sabahtanGünaydın kizlar
Gittiniz mi Bime neler aldiniz :))
Kızlar sabah bimi yağmalıcaz unutmayınalarmlar kurulsun
Gule gule, iyi gunlerde kullanilsin hepsi. Bizim sadece 1 corabimiz var. Kismetse 30. Hafta sonrasina sakliyorum alisverisi. Bazi seyleri de yegenimden olanlari kullanacagim. Araba, arac ici koltuk, puset, salincak, vs. Kardesim hamilelik yastigini bile saklamis onu da alacagim giderken.![]()
Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı?
Aranizda hamileliği önde diden var mi? Benim son adet gününe Gore 18+3 olması gerekiyor bugun ölçümü oldu 19+5 cikti. Dr pek kafaya takilicak biseymis gibi uzerinde durmadı ama merak ediyorum Boyle durumlarda zararı olabilecek bişey var mi?
Ofisin altında bim var, eşim sıraya girdi sabahtanBen de açılınca gittim, şu küvet setinden aldık, cam rende bir de pek tatlı bir mama tabağı :) Teyzeler çok fenaydı ama aman Allahım..
Benim önde gidiyorum. 14+4te gittim 16+4 çıktı patatesimAranizda hamileliği önde diden var mi? Benim son adet gününe Gore 18+3 olması gerekiyor bugun ölçümü oldu 19+5 cikti. Dr pek kafaya takilicak biseymis gibi uzerinde durmadı ama merak ediyorum Boyle durumlarda zararı olabilecek bişey var mi?
iyi yani korkulcak bişey yok di mi?benim de önde canım normal bence
sonra gününe de gelebilir belli olmuyormuş sanırım şimdiden
hadi yaaaa
ay millet de ihtiyacı olmasa da alıyor gibi geliyor bana
şimdi bana küvet getirmişler ne gerek var 2.ye.
ama insanların çoğu öyle değil.
geçen ekşide başlık açmış biri
okul için 10 tane sabun alacakmış indirimli kasiyer izin vermemiş okula alacakmış
öyle bir prosedür yokmuş evet ama
2 kişi 10 tane alsa 3. kişi alamayacak
o yüzden 10da gidiyorsun hiçbir şey kalmamış, yazık ya.
abartı stokçuluğa hayır![]()
iyi yani korkulcak bişey yok di mi?
Dr bu duruma ne dedi? herhangi bi soruna sebep oluyormuymus?Benim önde gidiyorum. 14+4te gittim 16+4 çıktı patatesimDoktor bir sorun görmedi