İkinci çocuk birde biraz göbekli hamile kaldığım için çabuk çıktı canımoy maaşallahhh nasıl da büyük bir karın öyleeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çocuk birde biraz göbekli hamile kaldığım için çabuk çıktı canımoy maaşallahhh nasıl da büyük bir karın öyleeee![]()
Ben takintiliyim. Su ana kadar bir suru makale okudum. Hamileligin son trimesterindaki gebelerden bebeklere gecmedigini yazan bir yazi var. Dogumun ardindan vucut sivisiyla ve emzirme ile bebege gecmemis . 1. 2. Trimester icin ne yazik ki bilinen bir sey bulunmuyor. Bizler icin normal grp de corona kadar tehlikeli zaten. Amac bizim atesimizin yukselmemesi. Kimse endiselenmesin. Domuz gribi 1988de bir hamile kadinki ve bebegini oldurmus ama domuz gribi katbekat kotu bir tur zaten coronadan. Genc ve saglikli insanlari da etkiliyordu. Corona icin ise endiselenmeyin. Gencleri cidfi bir rahatsizligi olmsyanlara zarar vermiyor. 50 yas ustu erkekler icin tehlikeli en cok. Bizler elbette normal bir grip kadar korunmaliyiz. Atesin cikmasi durumunda kullanilacak ilaclar da var. Allah korusun olur da yakalanirsak atlatilmayacak bir hastalik degil. Tabii ki Allah yazdiysa bozsun.
Bana hastane çalışanları pijama al demişlerdi. Ben genede bi gecelik atmıştım. Ameliyattan çıktım. Hemşire herkesi çıkarttı. Gecelik giydirttirmedi uzun oluyor diye. Sadece pijama üstümü giydirtti, alt açıktı sonda var pansumana , baskıya kana geliyorlar fln. Altım açıktı. Sonda çıkarttıktan sonra bezimi değiştirip pijamamın altını giydirtmişlerdi öyle kalkıp yürümüştüm. Sanırım kan ya da bişey olmasın die gecelik istemiyorlar. He ilk günden sonra gecelik istersen giyebilirsin.
Eki Görüntüle 2603682
Günaydın kızlar. Bu da bizden olsun an itibariyle ben ve miniğimananedeyiz çok yiyoruz bu aralar kilo aldık
![]()
Fit hamile kalanlardansan bu kadar çıkmamıştır eminimAyy bu kadar olduk mumaşallah
aynaya bakmayınca bana aynı geliyorum
![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah prensesiKesin kız dedi net dedi ❤ İyi oldu en azindan cinsiyet netlesti
ne hareket var ne göbek var. İlk gebelik diye mi acabaMrblar kizlarr
Masallah gobusler ne kadarda büyümüş
Bende de henüz hareket yok erkekleri daha aktif sanardim![]()
Fit hamile kalanlardansan bu kadar çıkmamıştır eminimbenim biraz anormal canım göbüşlü hamile kaldığım için bu kadar belli
yoksa ilk hamileliğimde 6 aya kadar 0 göbek 56 ile hamile kalmıştım 62 ile doğuma gitmiştim bunda 61 62 ile hamile kaldım 58 e düştüm şuan hamile kaldığım kilodayım yolu kaça kadar gider bilemiyorum
![]()
yaaa 20. hafta bir de
Kızlaar selam, öğle arasında kolonya&parfümeri tarzı bi yerin önünden geçtim resmen izdiham vardı
bi kaç tanıdıktan duyduğuma göre de marketlerde makarana rafları filan talan edilmeye başlamış..
Onu duymadım Allahtan, ben zaten kulağımı kapatıyordum hep ama artık resmi olarak Türkiye'de de görülünce korkmaya başlamak normal sankiDün akşam bütün whatsap gruplarında gezen ses kaydı vardı. Korku psikolojisi hakim şuan
Onu duymadım Allahtan, ben zaten kulağımı kapatıyordum hep ama artık resmi olarak Türkiye'de de görülünce korkmaya başlamak normal sanki![]()
İnşAllah çok almayız ya aslında bi yandan da umursamıyorum doğumdan sonra hepsi gidiyo ben verebiliyorum ama kilo doğumu zorlaştırır ondan korkuyorumVar bende de ya. Eve daha ayna almadıkgeçen arkadaşta yandan kendimi gördüm şok
![]()
İlk gebelik diyedir o benim de ilkte yoktu 6 aydan sonra çıkmaya başladı ama ilkte hareketleri erken hissettim 12 haftada bunda geç oldu dün bisküvi yiyordum ard arda 3 kere vurdu onu net hissettim 17 haftalığım şuan her hamilelik bir olmuyo üzülme olur illa kine hareket var ne göbek var. İlk gebelik diye mi acaba![]()
Oy minnoşum minnoşum, güzel entarili kızlar geliyorKesin kız dedi net dedi ❤ İyi oldu en azindan cinsiyet netlesti
Hiç bilmiyorum kiDown sendromu riski oranı nedir
Aynen öyle hele ben çok kilolu hamile kaldımRabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçiriyoruz afetler şehitler virüslerbiz seninle biraz kilolu hamiş kaldığımız için zaten öncesinde de vardı göbek yani şimdi daha da belli oldu
![]()