- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
En iyisi denemek. Zaten ilk ay sızdırmasına fırsat kalmadan sık sık değişim yapılıyor. Sonrası için de deneme yanılma yöntemi![]()
Aynen oyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi denemek. Zaten ilk ay sızdırmasına fırsat kalmadan sık sık değişim yapılıyor. Sonrası için de deneme yanılma yöntemi![]()
Biliyorum canım ilk gebeliğimde de sürekli enfeksiyon çıkıyordu bunda rahatım derken yakalanmışım yine bol su ve sirkeyle hallettim amaBende gecirdim ilaçsız çok zor bebeğe geçerse enfeksiyon risk olur bilgin olsun
Sorduk biz prof 500müş,bende radyoloğu tanıyorum yine ona giderim dedim ama sen bi git bakalım proftan memnun kalırsan orayada gidebilirim,araştırmadan sıra almadım şu an oraya gidemem zatenEvet radyolog 350, prof bülent bey 450 idi sanırım.
Ben profa gidicem , araştırmada zaten radyolog bakıcak Yahya bey oda çok tecrubeli ama süresi kısa diye ayrıca özeldede yaptırtıcam.
Özele gittim en son kalabalık değildi eskisi gibi,Allah korusun ya bende öyle düşünüyorum ama mecbur kalırsak gidecez tabi ki Allah düşürmesin eksikliğinide vermesinKızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmemAllah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum
insallah hepimizde hersey yolunda olsun
![]()
Tabi öyle mecbur kalınca gidicezÖzele gittim en son kalabalık değildi eskisi gibi,Allah korusun ya bende öyle düşünüyorum ama mecbur kalırsak gidecez tabi ki Allah düşürmesin eksikliğinide vermesin
Yakın aslında ayni sitedeyiz. Böyle tatil durumlarında kendi cikip gelmez yalnız yaşıyor sen biraz dinlen demez ben okuldan gelince kaçar gibi çıkar gider. Isim var der hic bitmedi ne isi varsa.ben hem çalışıyorum hem 2 çocuk hem hamilelik..İhtiyacım olan o degil yalnız kalıp kafa dinlemek..
Anladım canım,en azından tatil evde takılırsın çocuklar uyudumu dinlenmeye bak,evdeyken kafasını dinliyor bazen insan inşallh eşinde yardımcıdır çocuklara bakma konusunda o zaman daha rahat olurYakın aslında ayni sitedeyiz. Böyle tatil durumlarında kendi cikip gelmez yalnız yaşıyor sen biraz dinlen demez ben okuldan gelince kaçar gibi çıkar gider. Isim var der hic bitmedi ne isi varsa.ben hem çalışıyorum hem 2 çocuk hem hamilelik..İhtiyacım olan o degil yalnız kalıp kafa dinlemek..
İnşallh canım,benim 1ay var inşallh virüs daha çok yayılmaz,Allah bebelerimizi sağlığıyla bize kavuştursungünaydın kızlar, o zaman inşallah koronadan kaçıp bu ay sonu itibariyle çoğumuz detaylı sonuçlarını almış olacağız. hepimizin çocuğu taş gibi görünür inşallaaaaaahh![]()
Ben devlete gittim çocuk bölümü bu sadece acile vermişler kadın doğum çalışıyor ama bayan sakindi. Bende detayliya kadar daha gitmeyi düşünmüyorum ınş önemli birşey olmadığı sürece.Kızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmemAllah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum
![]()
Sirkeli su mu içtin iyi geliyor mu sirkeBiliyorum canım ilk gebeliğimde de sürekli enfeksiyon çıkıyordu bunda rahatım derken yakalanmışım yine bol su ve sirkeyle hallettim ama☺
Evet canim bdv den ara ara görüyordum.ulasimiz Canım nomu da öğretmen meslektassiniz. Bdv de aktifti oda baya ordan biliyorum:)
Benim çarşamba günü randevum var.Kızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmemAllah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum
![]()
Temizlikte sulandırılmış sirke kullandım canım o his geçti.Sirkeli su mu içtin iyi geliyor mu sirke
ay insallah benimki değişmez
Korkma ınş yoktur birşey bence en güvendiğin güvendiğin doktoru dinle kafanı karistirmasinlar. Kızlar nazlı olur annesiBenim çarşamba günü randevum var.
Çok korkuyorum gitmeye
Normalde gitmeyeyim diyordum ama cumartesi farklı bir doktora gittim ve beni korkuttu. Plasenta privia durumun var tehlikeli falan dedi. Kendi doktoruma sormam lazım bana bu zamana kadar böyle bir şey söylememişti.
Benim 23+2olucak o zamana randevu verdi doktor ,insallah karantin sebebiyle iptal etmezlerİnşallah ama evime gidene kadar 21 22 haftalık falan olurum belki de 23 geç olmuş olacak daha yapmazlar değil mi
Benim kiz degismez insallahEvet canım hatta atayım bakın siz de her seyi belli
Erkekti canım 3 kere erkek demişti
Evet eşimle ve annemle gittim
Canım 15te dedi hatta ben merakımdan 2 doktora daha gittim onlar da erkek demişti ama kızmış❤
![]()
Canım çok geçmiş olsunnn şimdi nasilsin daha iyi misinKızlar hepinize merhaba. Son 1 haftadır çok sıkıntılı bir süreç geçirdim hepinizi uyarmalıyım. Dizanteri olmuşum kanlı ishal olarakta biliniyor. İlk 3 gün dayanılmaz karın krampları çekip 2 kez acile gittim serum ve parol yapıp gönderdiler. Hamileyim deyince hemen kadındoğuma git diyorlar test vs bile yapmadılar. 4. Gün kan görünce acil olarak kendi doktoruma gittim ve yatış yaptı hemen tedaviye başladı. 3 gün hastanede yattım bu sabah taburcu edildim ama tamamen iyileşmiş değilim.
Şüphelendiğim şeyler tavuk çorbası içmiştim ki evde yaptığımız çorba ama tavuk sıkıntılı olabilirmiş. Birde pizza sipariş vermiştim büyük ihtimal bunlardan birinde sorun vardı.
Dışardan birşey yememeye özen gösterin ve musluk suyu tüketmeyin lütfen.
Normal ishalden ayıran en büyük özelliği dayanılmaz karın krampları beni her defasında ağlatıyordu. Birde bulantı kusma da yapıyor. Sonrada kana çeviriyor. Eğer ishal olursanız mutlaka test yapılmasını isteyin.