Insan uyumlaniyor en zor duruma bile. Allah kolaylık versin bizde salı gününe randevu bulabildik bakalım nelerle karşılaşacağız.Tek temennim o bir an once gecmesi. test sonucu 7-10 gün içinde çıktı bizim. Evet ilk önce çok zorladı ama artık alıştım doğrusu. Ama en çok zorlayan buğday oldu. Alerji testinde temiz gıdalar üzerinden hep yemek hazırladım. Yulaf ve çavdar da alerji olmayınca her şeyimiz onlar oldu. 4-5gunde bir yulafli ekmek yap, tüm börek kraker pogoca kurabiye kekleri yulaf -karabugday temelli oluyor. Kaç kere yapıp attım tahmin edemezsiniz. Kıvamı bulana kadar aylar geçti. Ama artık internette veya başka yerde birsey görünce hemen yulaf -k.bugday temelli aynısını yapabiliyorum. Tarhanasini makarnasini evde kendim yulaftan yaptim mesela bulamadim cunku. Deneye deneye oluyor bir şekilde. Ama bir yere gitmek imkansız disarda yemek yiyemiyoruz mesela her şeyde buğday var. Günü birlik yerlerde de yanıma çok çeşitli şeyler almak zorunda kalıyorum çünkü disarda görünce istiyor hemen benzerini çantamdan çıkartıyorum o da çok uğraştırıcı oluyor gerçekten. Ama sağlığı yerinde ya o yetiyor
Aklıma geldi mesela kuruyemiş yediyseniz ondan da kabarmış olabilir. Fıstık alerjen bir besin çünkü bazen ben badem ve fındığı fazla kaçırınca çocukta kabarıyor. Normalde alerjisi yok fındık bademe.
Evet kuruyemis benimde aklıma geldi fıstık ezmesi çok severim
Bu hafta doktor randevulari ile geçeceği için yoğun olacak hidrosel için başka bir cerraha gideceğiz birde bir yaş kontrolünde gözünde astigmat tespit edilmişti onun için de bu ay kontrole gitmemiz gerekiyor. Umarım sıkıntısız atlatırız.