Selam kızlar 🖐
Bebeler büyüyünce koşuşturmaca iyice artıp foruma pek giremedim tüm yazışmaları okudum

Biz halen azı dişlerini çıkartamadik, dişi görüyorum ama çıkmıyor bir türlü kaç aydır. Bu da haliyle çocuğu çok strese sokuyor, çocukta beni. Neyse. Uyku yemek düzeni bizde uzun zamandır tam anlamıyla oturdu. Akşam 9-9.30 yatış sabah 7.30-8.00 kalkış. Zaten uzun zamandır gece uyanmalarımız hiç yok. Hala aktif memeciyiz. Konuşma konusunda bizimde sizler gibi 8-10 kelime arası ya söyler ya söylemez ama derdini işaret diliyle çok güzel anlatıyor konusmaya ihtiyac duymuyor ondan herhalde.
Bende sizler gibi 1 yasindan sonra ise başlamayı düşünüyordum, daha önce çalıştığım işten ücretsiz izin almıştım oraya devam ederim diye düşünüyordum ki patronum ise baslamama 10 gün kala pat diye işten çıkarttı ve tazminatimi yatirmayinca son 1 aydır onunla ilgili mahkeme süreciyle koşuşturdum. Bu süreç devam ederken düşündüm düşündüm şimdi ise girsem 1 sene sonra 2. Çocuğu düşünüyorum o doğunca yeniden işten çık 1.5-2 yaşına kadar bak vs cok bölük bölcük olacak ise başlamadan 2. Çocuğu da yapayım o da 1.5 yaşına gelince ise başlar hiç bölünmez diye düşünüp karar verdim. Gerçi bu biraz ani bir karar oldu. Bu ay içinde tüm doktor kontrollerini ayarladım. Daha önce bahsetmiştim bir mide sorunum var önceliğim o ,2-3 sene erteleme yapabiliyorsan kan değerleri ve testlerde normal çıkarsa seneye 4 kişilik bir aile olma planını devreye sokmayı düşünüyorum

Elbet zorluğu olacaktır da neyse ki annem destekçimiz. Eşim tarafından destek hiç yok. hamile arkadaşlar bu süreci sizler daha deneyimlediniz çok bir zorluğu var mı? Hala aktif emiyorlar mi?