Sidefer kullanıyoruz biz. İçinde damlalık da çıkıyor. Elimde bir sürü damlalık oldu sürekli kullandığımız için.Balık yağını kışın kullanıyorduk ama düzenli sayılamaz, balık yemedigimiz günler vermeye çalışıyordum. Doktorumuz beyin gelişimi için çok onemsiyordu ama bazen icmeyince icmiyor. Şişenin yarışı duruyor. Bizimkinde de iştahsızlık var ama kilosu boyu yerinde. 12.ay kontrolünde demir düşük çıktığı için bir süre düzenli kullandı demiri. Bende de hep düşük çıkar.
D vitaminini de Mayıs ortası gibi bıraktık, hem tatilde bolca güneşlendi, depo biraz dolmuştur diye hem de öğlen 20dk çıkarmaya çalışıyorum. Tam güneşlenme zamanları ama eksiklik varsa önce yükseltmek gerekiyordur. Dvitamini fis fiş şeklinde kolaydı, keşke demiri falan da öyle yapsalarmis yaa![]()
Damlalık çok işime yaradı. Her şeyde onu kullanıyorum. Yıka yıka kullan.
Ateş düşürücü vs gibi ilaçlarında kaşık yerine onu kullanıyorum. Kaşıkla içmeyi hiç sevmedi. Sevmediği gibi şurupların yarısı dökülüyordu araya gidiyordu. Damlalıkla 3 seferde veriyorum ama olsun içiyor ya en azından.
Çok sevmese ve de yemese de pekmez ve balı da onunla veriyorum. Kolaylık oluyor.
Bunların dışında Sanatsal etkinlikler için de kullanıyoruz.