Bunlardan biri mutlka tutmuştur8,11,13,15 değerlendirme
Bugun de negatif test.
O zaman 13 u ve 15 i icin beklicem sanirim.
Yine bat gelmeden netlesmiyor.
Benim gibi sabirsiz biri icin bu bekleyisler ne zor.
Bencede bana da öyle geliyorrrrBunlardan biri mutlka tutmuştur
Ben sadece 12-13 mayıs değerlendirdim. Ben napıcam bakalım :)))Bencede bana da öyle geliyorrrr
Bunlardan biri mutlka tutmuştur
Bak ya ne kadar tatli yaziyorlar ya.Bencede bana da öyle geliyorrrr
Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kendim gibi sevindim ne güzel bu forumlar da bulunmak ya
Canımmm teşekkür ederim, Allah razı olsun.. Rabbim sana da , dileyen herkese de tez zaman da nasip etsin inşallahhhCanım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kendim gibi sevindim ne güzel bu forumlar da bulunmak ya
Canım senin yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ? 12-13 az olmuş sanki keşke biraz daha gayret edeydinnnBen sadece 12-13 mayıs değerlendirdim. Ben napıcam bakalım :)))
hadi olacak inşallaaahhhhhBak ya ne kadar tatli yaziyorlar ya.
Ayyyy keskeee
Aynen durmak yokkkkkBu ay olmazsa artık gün aşırı değerlendiricez tembellik yapmıcaz arkadaşlar
Benim 13 mayıs yumurtlama tarihi. Sadece 12 ile 13 değerlendirdikCanım senin yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ? 12-13 az olmuş sanki keşke biraz daha gayret edeydinnnama hiçte belli olmaz, tek ilişki ile olanlar bile var..İnşallah olsun hdi bakalımmm
Allah seniBenim 13 mayıs yumurtlama tarihi. Sadece 12 ile 13 değerlendirdik14ü de olacaktı ama ben banyoya üşendim hahahhaa
Yok yok daha tembellik yapmıcam. Amaa İnşallah tutmuştur :))))))Allah senibu ay olacak inşallah, olmazsa bir daha üşenmek yok
İnşallah balımm inşallaahhhYok yok daha tembellik yapmıcam. Amaa İnşallah tutmuştur :))))))
Amin inşallah canım, dualarında bizi de unutma olur muCanımmm teşekkür ederim, Allah razı olsun.. Rabbim sana da , dileyen herkese de tez zaman da nasip etsin inşallahhh
Tabi kiiiAmin inşallah canım, dualarında bizi de unutma olur mu
İnssallah allaahin izniyle sagliklaBencede bana da öyle geliyorrrr
HahahahahaahahahahaahahBenim 13 mayıs yumurtlama tarihi. Sadece 12 ile 13 değerlendirdik14ü de olacaktı ama ben banyoya üşendim hahahhaa
Takiplesmek acısından ds burasi daha mantıklı gibi,onlar önde oluyor şimdi.Kızlar benim yumurtlamaya göre olursa 31 ocak, son adet dönemine göre olursa 26-28 ocak gösteriyor, ama ben Şubat anne adayı diye hissediyorum kendimi o yüzden burada kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?