Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kendim gibi sevindim ne güzel bu forumlar da bulunmak ya
Canımmm teşekkür ederim, Allah razı olsun.. Rabbim sana da , dileyen herkese de tez zaman da nasip etsin inşallahhh

Ben sadece 12-13 mayıs değerlendirdim. Ben napıcam bakalım :)))
Canım senin yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ? 12-13 az olmuş sanki keşke biraz daha gayret edeydinnn ama hiçte belli olmaz, tek ilişki ile olanlar bile var..İnşallah olsun hdi bakalımmm

Canım senin yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun ? 12-13 az olmuş sanki keşke biraz daha gayret edeydinnn ama hiçte belli olmaz, tek ilişki ile olanlar bile var..İnşallah olsun hdi bakalımmm
Benim 13 mayıs yumurtlama tarihi. Sadece 12 ile 13 değerlendirdik 14ü de olacaktı ama ben banyoya üşendim hahahhaa

Benim 13 mayıs yumurtlama tarihi. Sadece 12 ile 13 değerlendirdik 14ü de olacaktı ama ben banyoya üşendim hahahhaa
Hahahahahaahahahahaahah
Cok hossun, ben de gecen ay ne sozler verdim kendime iki regl arasi iki gune bi ilişki asla pas gecmek yok diye ama ramazanin agirligi ile zorlaya zorlaya 4 anca oldu. 5 de olacaktı da yatsiyi kilip direk uyuyakalinca sahurda kalktim. Walla tutanlarin tek seferde bile tutuo. Nasip kader.

Kızlar benim yumurtlamaya göre olursa 31 ocak, son adet dönemine göre olursa 26-28 ocak gösteriyor, ama ben Şubat anne adayı diye hissediyorum kendimi o yüzden burada kalmak istiyorum

Kızlar benim yumurtlamaya göre olursa 31 ocak, son adet dönemine göre olursa 26-28 ocak gösteriyor, ama ben Şubat anne adayı diye hissediyorum kendimi o yüzden burada kalmak istiyorum
Takiplesmek acısından ds burasi daha mantıklı gibi,onlar önde oluyor şimdi.
Ben de senin gibi hesap yapmistim ve ocak annesi olurum hamileysem ama kontroller vs ilerdeler onlar diye vurayi açtım kimse açmamış diye. Birkac günden biseycik olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…