bir günde iki güzel haber oleeyyyyyy ne bereketli topik maşallah gözün aydın canımkizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
teşekkür ederim canimmmm bir günde iki güzel haber oleeyyyyyy ne bereketli topik maşallah gözün aydın canım
Gecikme olmadan önce test yapmış mıydın kuzumteşekkür ederim canimmmm
yok canim ben zaten tek iliski oldugu icin hic ihtimal vermiyordum. regl sancisi da vurunca ha oldum olacam derken bi turlu olamayinca iskillendim. cunku gunu gununedir adetlerim. cok sasirdim yemin ederim. yine de beklemiyordum oruca yoruyordumGecikme olmadan önce test yapmış mıydın kuzum
Bir kere daha gördük ki olacağı varsa tek ilişkide bile tutuyor. Ayy darısı başımıza taze hamiş yaa bizim için de dua et olur muyok canim ben zaten tek iliski oldugu icin hic ihtimal vermiyordum. regl sancisi da vurunca ha oldum olacam derken bi turlu olamayinca iskillendim. cunku gunu gununedir adetlerim. cok sasirdim yemin ederim. yine de beklemiyordum oruca yoruyordum
tabiki canim zaten cizgileri gorur gormez Allah kimsenin evladini aratmasin dedim bile. olacagi varsa oluyor gercekten kuzum. siz icinizi ferah tutun.Bir kere daha gördük ki olacağı varsa tek ilişkide bile tutuyor. Ayy darısı başımıza taze hamiş yaa bizim için de dua et olur mu
teşekkürler canim benimmm ilk hamişi sensin anlasilan senin de hayirli ugurlu olsunKızlarrr selamlar ❣ Hayırlı akşamlartopiğin 2.hamilesi hayırlısı uğurlu olsun canımmmm☺☺
Canım ben oVu testi hiç yapmadım nasıl oluyor bilmiyorum açıkcası ama 1 test daha alsaydın keşke, sabah bir de ilk idrarın iLe denerdin.. gecikme yaşarsan bekle birdaha yap; olmadı kan testi yap. İçiN rahatlar bebeğimmKizlar dediginiz gibi gebelik testi aldim negatif cikti. Aksamda ovulasyon testik vardi onu denedim. Koyu cikti t cizgisi. Resim yuklemede sıkıntı var basaramadim yuklemeyi. Sizce ne demek bu kafam allak bullak
Ohhh içim rahatladı vallahii benimkinden bile yüksekmişponcikvegece canim bak bu benim kizimdaki degerlerim.
Ozamanki takvimde
Bat 6 ekimdi.
6 ekim gecesi cift cizgi gorunce ertesi gun sabah kan vermistim. Ekliyorum.
Canim senin sat ve bat neydi ? Hcg testi baska var mi? Lh benimde oyle cikmisti cunku daha once.
Yok kizzzz yanlis anladin. Yani demek istedigim seninki baya yuksek ikiz olma ihtimali baya var. Benimki geciktiği halde 400 lerdeymisti. Seninki kac gun önceden 220 lerde. Tekrardan nasip olmayacak gibi bur his var icimde. Hayırlısı olsun oyle cok kendimi hirpalamayacagim. Hayirlisi olsun diyorum hep.Ohhh içim rahatladı vallahii benimkinden bile yüksekmiş
Tekrardan görmek nasip olsun inşallah sana, tez vakitte❣
Deme öyleeeeCanim senin sat ve bat neydi ? Hcg testi baska var mi? Lh benimde oyle cikmisti cunku daha once.
Yok kizzzz yanlis anladin. Yani demek istedigim seninki baya yuksek ikiz olma ihtimali baya var. Benimki geciktiği halde 400 lerdeymisti. Seninki kac gun önceden 220 lerde. Tekrardan nasip olmayacak gibi bur his var icimde. Hayırlısı olsun oyle cok kendimi hirpalamayacagim. Hayirlisi olsun diyorum hep.
Benim bat 22 mayis yani bugun canim. Adetim hala yok. Hcg negatif ama ovulasyon attigim resim gibi koyu.Canim senin sat ve bat neydi ? Hcg testi baska var mi? Lh benimde oyle cikmisti cunku daha once.
Yok kizzzz yanlis anladin. Yani demek istedigim seninki baya yuksek ikiz olma ihtimali baya var. Benimki geciktiği halde 400 lerdeymisti. Seninki kac gun önceden 220 lerde. Tekrardan nasip olmayacak gibi bur his var icimde. Hayırlısı olsun oyle cok kendimi hirpalamayacagim. Hayirlisi olsun diyorum hep.
Amin canım Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, inanın aklına gelen her anda isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ediyorum. Sabah size atcm işe gitmeden yaparım 7 gibi.Canım senin var gibi düşünüyorum ben pembe leke de yerleşme kanaması olabilir tabi Rabbim bilirben 1 hafta önce rüyam da bebek falan görmedim ama kendimden 2 tane gördüm benim de neden se içimde ikiz gibi hissediyorum.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin tabi ama nasıl istiyorum anlatamam Sen de vakit kaybetmeden yarın sabah ilk idrarınla yap.. İnşallah rabbim nasip etmiştir dualarım seninle ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?