- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Senin bat ne zaman dı canımmİnşallah vermiştir bile
31 mayıs kuzumSenin bat ne zaman dı canımm
3 gebelik testim kaldı.. İş çıkışı bi ovü testi yapıyım diyorum. Dün ikinci çizgi vardı. Ya bu testler de beni strese sokuyor.bence sen dayanamaz bakarsın gibi :) çoklu test aldım demistin yanlış hatırlamıyorsam. senin sonucu görürsem bende yaparım, günlerimiz aynı gibi
Yapma canım, henüz çok erken varsa bile ( inşallah vardır ) çıkmayabilir.. adet gününü bekle. en azından 1-2 gün kala yaparsın. benim de belirtilerim vardı ama kendimi dinleyip her ay bi belirti bulduğum için pek inanmadım olabileceğine açıkcası31 mayıs kuzumbenim belirtilerim var ama olduysa kesin erken döllenme falan olmuştur ama daha 9 gün var diye test yapmıyorum
Aynen o yüzden bekliyorum bende zatenYapma canım, henüz çok erken varsa bile ( inşallah vardır ) çıkmayabilir.. adet gününü bekle. en azından 1-2 gün kala yaparsın. benim de belirtilerim vardı ama kendimi dinleyip her ay bi belirti bulduğum için pek inanmadım olabileceğine açıkcası
Ben her ay belirti yaşıyordum vallaAynen o yüzden bekliyorum bende zatenben ilk kez belirti yaşadığım için bilmiyorum her ay böyle mi olacak
10 unu baz alırsak 12.gun testinde cift cizgi cikti senin.Darısı isteyen herkese olsun inşallah canım, benim de telefondan programa göre bakıyordum, son 2 aylık adet döngüme göre 10 mayıstı 8-9-11 değerlendirdik.. ve ay başı olanlar var.. yani telefonda ki doğru ise eğer benimde 12-13 gün oldu..beklenen adetim 23-25 mayıs arası idi.. Rabbim nasip etti. bende 4 aydır bekliyordum, şubattan beri.
Hic aklini bulandirma, netten de bakma.Kızlar, bilgi sahibi olanlar bi aydınlatabilir mi beni. doktor ile görüştüm. programa göre 10 mayıs olduğunu son adet tarihimin 23 nisan olduğundan bahsettim. beklenen adetime de hemen hemen 2 günlük bir süre vardı. değerin normale göre yüksek olduğunu söyledi.. 2-3 gün sonra tekrar kan vereceğim ama sorun olmz değil mi? yani sorun mu ya da bu
Evet, anne trafımda da baba tarafımda da ikiz gebelik var.10 unu baz alırsak 12.gun testinde cift cizgi cikti senin.
Benim teldeki uygulamaya gore 14 u catladigi zaman. Ve 8,11,13,15 degerlendirdik. 15 inden sonra hic yapmadik ama. 14 unden sonraki bu 8.gun. o zaman 4 gun sonra anca belli olur benimki. Ne hesap yaptim vay be
Hic aklini bulandirma, netten de bakma.
Hersey var yorumlarda.
En temizi, cuma gunu verecegin kandaki artış soyleyecek sana neyin ne oldugunu.
Ikiz gebelik varmi sulalede canim
Yaaa hahahhaha bu çok iyiymişBen her ay belirti yaşıyordum vallaresmen psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum
hatta geçen ay gene ben kendimi hamile sanıyorum tabi aahhahaeşim koltuğu çekecekti şunu az ucundan tutsana demişti, kalktım adama dedim ben bu halim ile koltuk kaldırıp düşük mü yapayım hergün hamile sanıyordum kendimi hahahaha
Teleefonaben dehataali cikti ovulasyontestinden hesapliyorum inssallah adir gecesinde hayirli haberi aliriz bizler de:)Darısı isteyen herkese olsun inşallah canım, benim de telefondan programa göre bakıyordum, son 2 aylık adet döngüme göre 10 mayıstı 8-9-11 değerlendirdik.. ve ay başı olanlar var.. yani telefonda ki doğru ise eğer benimde 12-13 gün oldu..beklenen adetim 23-25 mayıs arası idi.. Rabbim nasip etti. bende 4 aydır bekliyordum, şubattan beri.
Canım eczaneden alsana bi tane :)benim adet günüm bugün gümbür gümbür kasık ağrım var ama gebelik testide yok. LH testim var ovulasyon testi. hakkaten doğruyu gösterir mi yaa. eve gidince yapayım bari.
Gebelik durumunda iki cizgi de aninda kopkoyu cikiyor. Ben de oyle olmustu.benim adet günüm bugün gümbür gümbür kasık ağrım var ama gebelik testide yok. LH testim var ovulasyon testi. hakkaten doğruyu gösterir mi yaa. eve gidince yapayım bari.
Aynen al ve yap veee paylas bizimle de..Canım eczaneden alsana bi tane :)
Dur bak cumayi bekle 13 gün olsun test yaptikca gaza geliyo insan hic cikmiyo aklimizdan3 gebelik testim kaldı.. İş çıkışı bi ovü testi yapıyım diyorum. Dün ikinci çizgi vardı. Ya bu testler de beni strese sokuyor.
Doğru diyorsun canımcım. Bekleyelim görelim. Su gibi akar zaman..Dur bak cumayi bekle 13 gün olsun test yaptikca gaza geliyo insan hic cikmiyo aklimizdan
Akiyo canim biz gecmiyo desekte. Ne is yapiyosun yorucu mu isin. Severek yapiyosan gecer zaten zamanDoğru diyorsun canımcım. Bekleyelim görelim. Su gibi akar zaman..
Masa başı işteyim canım, kafa yorgunluğu oluyor. Ramazanda daha sabırsız oldum :))Akiyo canim biz gecmiyo desekte. Ne is yapiyosun yorucu mu isin. Severek yapiyosan gecer zaten zaman
Güzel haberler alırsın inşallahh Canımmmmm8,11,13,15 değerlendirme
Bugun de negatif test.
O zaman 13 u ve 15 i icin beklicem sanirim.
Yine bat gelmeden netlesmiyor.
Benim gibi sabirsiz biri icin bu bekleyisler ne zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?