Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bide sabah ilk idrarla yapmadın. Gün içindeki idrarla yaptın dimi. Yarıb sabah daha net çıkar :)

Sen bide sabah ilk idrarla yapmadın. Gün içindeki idrarla yaptın dimi. Yarıb sabah daha net çıkar :)
Evet sabah ilk idrar değildi, bir de ben şeker hastasıyım.. Oruç tutamıyorum hali ile.
o yüzden sabah yiyip içtim yani su çay vs .. sıvı alımım oldu epey. gün içerisinde hastalığımdan dolayı sıvı tüketmem gerek.

Bugün tam 10.gün. En az 10 gün geçmesi lazım tabiki.. Cuma bakarım yine. Belki yarın sabah yine bakarım ya :))
bence sen dayanamaz bakarsın gibi :) çoklu test aldım demistin yanlış hatırlamıyorsam. senin sonucu görürsem bende yaparım, günlerimiz aynı gibi

Cok sevindim,adina..
Eşine suprizi bu aksam yap adami cok bekletme emi.
Bak nasil heyecanliysa is yerine yollatti testleri yani düşün 🕊

O da hissetti herhalde ilginç bir şekilde valla
sürpriz yapmayı düşünüyorum, ama nasıl ne şekilde onu bilmiyorum..
biraz düşüneceğim bunu

Darisiniallah bizlere nasip etsin gecen sali carsamba gibi yumrtladim bugun test yapt tek cizgi tabii daha erken ama kalkinca aklima gelmez genele yapim dedim tek cizgi yumurtlamadan 13 gun sonra filan anlayabiliyoruz sanirrim insallah erken yaptigim içindir allah hayirlisini bilir

Darısı isteyen herkese olsun inşallah canım, benim de telefondan programa göre bakıyordum, son 2 aylık adet döngüme göre 10 mayıstı 8-9-11 değerlendirdik.. ve ay başı olanlar var.. yani telefonda ki doğru ise eğer benimde 12-13 gün oldu..beklenen adetim 23-25 mayıs arası idi.. Rabbim nasip etti. bende 4 aydır bekliyordum, şubattan beri.

Kızlar, bilgi sahibi olanlar bi aydınlatabilir mi beni. doktor ile görüştüm. programa göre 10 mayıs olduğunu son adet tarihimin 23 nisan olduğundan bahsettim. beklenen adetime de hemen hemen 2 günlük bir süre vardı. değerin normale göre yüksek olduğunu söyledi.. 2-3 gün sonra tekrar kan vereceğim ama sorun olmz değil mi? yani sorun mu ya da bu

Canım öncelikle tebrik ederim,çok sevindim. Herkeste bhcg artışı farklı seyredebiliyormuş kimisinde daha hızlı kimisinde daha yavaş yükseliyormuş belki ondandır ve bildiğim ikiz gebeliklerde de değer yüksek çıkıyor belki de ikizdir.

Doktor da öyle dedi, fazla yükselmiş adet günüme 1-2 gün var dıyorsun ve yumurtlama gününe göre yüksek. çoğul gebelik te olabilir ama bunu demek için çok erken olduğunu söyledi. 2-3 gün sonra tekrar gideceğim bakalım.. ya sorun olmasında yüksek olması ne olursa olsun.

sorun değil sorun sadece iki kat artmazsa denilenebilir ama çogul gebelik göstergesidir yada erken yumurtlamış olabilirsin. sağ salim kucagına al inşallah

sorun değil sorun sadece iki kat artmazsa denilenebilir ama çogul gebelik göstergesidir yada erken yumurtlamış olabilirsin. sağ salim kucagına al inşallah
Teşekkür ederim Canımm
Amin, isteyen herkes bir an önce yavrusuna kavuşsun inşallaahh

Sen gönlünü ferah tut bence hiç birşey olmayacak sağ salim alıcaksın kucağına bebişi ya da bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…