- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Bencede, benim yerim burasıTakiplesmek acısından ds burasi daha mantıklı gibi,onlar önde oluyor şimdi.
Ben de senin gibi hesap yapmistim ve ocak annesi olurum hamileysem ama kontroller vs ilerdeler onlar diye vurayi açtım kimse açmamış diye. Birkac günden biseycik olmaz :)
Olacağı varsa oluyor canım, o yüzden sıkıntı yok.. :))Hahahahahaahahahahaahah
Cok hossun, ben de gecen ay ne sozler verdim kendime iki regl arasi iki gune bi ilişki asla pas gecmek yok diye ama ramazanin agirligi ile zorlaya zorlaya 4 anca oldu. 5 de olacaktı da yatsiyi kilip direk uyuyakalinca sahurda kalktim. Walla tutanlarin tek seferde bile tutuo. Nasip kader.
Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.
Yarın sabah dene canımmYaaa benim de 10 mayıs ve ilişki tarihlerimiz de seninkiyle aynıben de yapsam mı test senin çizgileri görünce çok heyecanlandım simdiii p.tesi sabah yapmıştım tek çizgi vardı bu gün çıkar mı acaba ya da sabah deneyeyim dur
Yarın sabah dene canımmİnşallah senin de meleğin gelmiştir ☺ Benim tarihlerim bu şekilde idi ay başın da olanlar da vardı tabi ama eğer program doğru ise bu şekilde değerlendirdik hatta net söyleyeyim 27 Nisan da hastalığım bitti. 29nisan 1 Mayıs 4 Mayıs 6 Mayıs 8 Mayıs 9 Mayıs 11 Mayıs tam olarak böyle idi
Canım senin var gibi düşünüyorum ben pembe leke de yerleşme kanaması olabilir tabi Rabbim bilirAynen deneyeceğim senin adına öyle sevindim ki ben de gaza geldim pazara kadar beklemeyi düşünüyordum.ben de programı takip ediyorum telden benim de 30 nisanda bitti hastalığım 3,4,5,7,9 ve 11 i değerlendirdik. Malum ramazan girince ara vermiştik.gectigimiz pazar günü hayatımdailk defa mide bulantisiyla uyanınca test aldım tek çizgi çıktı işte. Bu hafta göğüslerim öyle şişti ki acıyor. Kasiklarimdaki batmalari hic soylemiyorum.dun de günlük pedimde pembe bir leke vardı. Adet olacağımı düşünüyordum ama senin durumun su an beni tekrar gaza getirdi. Bir de bu ay ilk denememiz o yüzden biraz tecrubesizim.. Hayırlısı olsun bakalım. Inşallah birlikte hamileligimizi sürdürürüz. Bu arada ikiz olma ihtimali anlattıklarına göre gerçekten çok yüksek, o yüzden degerler bu kadar yüksek cikmistir
Her işin var tabi bi zorluğu, carsambayi da devirdik bu hafta bitti sayilir. Cumaya bisey kalmadiMasa başı işteyim canım, kafa yorgunluğu oluyor. Ramazanda daha sabırsız oldum :))
Canim senin ilk gebeligin mi. Ne kadar zamandir istiyodunuz bebekCanım senin var gibi düşünüyorum ben pembe leke de yerleşme kanaması olabilir tabi Rabbim bilirben 1 hafta önce rüyam da bebek falan görmedim ama kendimden 2 tane gördüm benim de neden se içimde ikiz gibi hissediyorum.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin tabi ama nasıl istiyorum anlatamam Sen de vakit kaybetmeden yarın sabah ilk idrarınla yap.. İnşallah rabbim nasip etmiştir dualarım seninle ❣
Evet ilkCanim senin ilk gebeligin mi. Ne kadar zamandir istiyodunuz bebek
Aynen kuzum çok az kaldı :))Her işin var tabi bi zorluğu, carsambayi da devirdik bu hafta bitti sayilir. Cumaya bisey kalmadi
Benim de normalde sag dudak kenarı civari cikardi bu sefer sağ kulak hizasında yukarida cikmis. Onu bile gebelige yordum ya lâKızlar regl sivilceleri bastı beni. Galiba hamile değilim :))
İnşallah öyledir kuzumBenim de normalde sag dudak kenarı civari cikardi bu sefer sağ kulak hizasında yukarida cikmis. Onu bile gebelige yordum ya lâ
İnşallah öyledir kuzum
Dur şuraya bi hamile smiley koyayım  belki uğurlu gelir
Yapmıcam yapmıcam dedi zorla yaptırdı eşi :)) iyi de oldu bak. Darısı başımıza. Yarın öğreniriz nasıl söylediğini.Patili napti acaba, esine suprizi verdi mi acaba
Aynen. Benim kiz simdi uyudu daha. Bugun pert oldum. Erkenden uyucam insallah.Yapmıcam yapmıcam dedi zorla yaptırdı eşi :)) iyi de oldu bak. Darısı başımıza. Yarın öğreniriz nasıl söylediğini.
kizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
Hayırlı geceler olsun canımcım :)Aynen. Benim kiz simdi uyudu daha. Bugun pert oldum. Erkenden uyucam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?