Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede, benim yerim burası

Olacağı varsa oluyor canım, o yüzden sıkıntı yok.. :))

Biraz önce 2014 ekim annelerinde eski yazılarımızı okudum. Çok duygulandım gerçekten... Neler yazmışız neler paylaşmışız.. Güzel zamanlar geçirmişiz. Test yaptığım ilk günden doğum yaptığım güne kadar çok paylaşımlarımız oldu.. İnşallah sizlerle de 9 ayı birlikte bekleriz kızlar. :)

Yaaa benim de 10 mayıs ve ilişki tarihlerimiz de seninkiyle aynı ben de yapsam mı test senin çizgileri görünce çok heyecanlandım simdiiip.tesi sabah yapmıştım tek çizgi vardı bu gün çıkar mı acaba ya da sabah deneyeyim dur

Yarın sabah dene canımm İnşallah senin de meleğin gelmiştir Benim tarihlerim bu şekilde idi ay başın da olanlar da vardı tabi ama eğer program doğru ise bu şekilde değerlendirdik hatta net söyleyeyim 27 Nisan da hastalığım bitti. 29nisan 1 Mayıs 4 Mayıs 6 Mayıs 8 Mayıs 9 Mayıs 11 Mayıs tam olarak böyle idi

Aynen deneyeceğim senin adına öyle sevindim ki ben de gaza geldim pazara kadar beklemeyi düşünüyordum.ben de programı takip ediyorum telden benim de 30 nisanda bitti hastalığım 3,4,5,7,9 ve 11 i değerlendirdik. Malum ramazan girince ara vermiştik.gectigimiz pazar günü hayatımdailk defa mide bulantisiyla uyanınca test aldım tek çizgi çıktı işte. Bu hafta göğüslerim öyle şişti ki acıyor. Kasiklarimdaki batmalari hic soylemiyorum.dun de günlük pedimde pembe bir leke vardı. Adet olacağımı düşünüyordum ama senin durumun su an beni tekrar gaza getirdi. Bir de bu ay ilk denememiz o yüzden biraz tecrubesizim.. Hayırlısı olsun bakalım. Inşallah birlikte hamileligimizi sürdürürüz. Bu arada ikiz olma ihtimali anlattıklarına göre gerçekten çok yüksek, o yüzden degerler bu kadar yüksek cikmistir

Canım senin var gibi düşünüyorum ben pembe leke de yerleşme kanaması olabilir tabi Rabbim bilir ben 1 hafta önce rüyam da bebek falan görmedim ama kendimden 2 tane gördüm benim de neden se içimde ikiz gibi hissediyorum.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin tabi ama nasıl istiyorum anlatamam Sen de vakit kaybetmeden yarın sabah ilk idrarınla yap.. İnşallah rabbim nasip etmiştir dualarım seninle

Canim senin ilk gebeligin mi. Ne kadar zamandir istiyodunuz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…