- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
Büyük ihtimalle cikmaz canim, yarin yap bi gün daha dayan, ama testin coksa seninde yap gitsinSelam aleyküm benide eklermisiniz adete 6gun var 29 mayıs bu ay klomen kullandim bide doktorumun dediği gibi iki günde bir oldu ınşallah hayırlısıyla tutmuştur bugün idrar testi yapmayı düşünüyorum çok erken biliyorum ama merak ediyorum yumurtlamadan 10 gün geçmiş sizde sillik de olsa çıkarmı
Günaydın canim, bat 27ymis zaten cıkmayadabilir varsa bile. Bekle bence biraz daha. Yumurtlama tarihini net biliyo musunGünaydın hanımlar, test yaptım simdi ama hayaletin hayaleti çizgi bile yokEki Görüntüle 2271864 Eki Görüntüle 2271865
Kuzum belki erken olduğu için çıkmamıştır. Haftasonu tekrar dene...Günaydın hanımlar, test yaptım simdi ama hayaletin hayaleti çizgi bile yokEki Görüntüle 2271864 Eki Görüntüle 2271865
Ayy topiğimizin 2.hamişikizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
Yaptım çıkmadı zeten iki gün sonra tekrar yapcam evet testim çok internetten almıştım lobugicuk marka iyi diyorlar gerçekten hiç yanlış pozitif çıkmamış ondan önce marka verdi adını hatirlamiyorum çok yanlış ikinci çizgi çıkmışBüyük ihtimalle cikmaz canim, yarin yap bi gün daha dayan, ama testin coksa seninde yap gitsin
İnşallah canımm, Rabbim gönlüne göre versinAyni evlenmisiz bizimde eylülde iki yil olacakbiraz daha erken istedik biz aralikta ilk denemede hamile kaldim, malesef kaybettik onlari ikizlerdi simdi tekrar istiyoruz ama bu kez hemen olmadi. İlkte hemen olunca yine olacak zannettim ama seninde 4 ay da olmus. Bu ay insallah bizimde olmustur
Günaydın canim, bat 27ymis zaten cıkmayadabilir varsa bile. Bekle bence biraz daha. Yumurtlama tarihini net biliyo musun
Mutlaka deneyeceğim, regl olana kadr devam umutlanmaya, gerçi regl olsam da umutlu olmak istiyorum çünkü biz 4 kardesiz annem 4umuzde de 9 ay boyunca adet görmeye devam etmiş hatta ablamı 7 aylıkken karnında bebek çok hareket edince fark etmiş, karni cok buyumedigi icin anlayamiyormus anneme cok şaşırıyorum gercektenKuzum belki erken olduğu için çıkmamıştır. Haftasonu tekrar dene...
Ayy inşallah ikiz olur çokkk istiyorummm çokkkkCanim senin sat ve bat neydi ? Hcg testi baska var mi? Lh benimde oyle cikmisti cunku daha once.
Yok kizzzz yanlis anladin. Yani demek istedigim seninki baya yuksek ikiz olma ihtimali baya var. Benimki geciktiği halde 400 lerdeymisti. Seninki kac gun önceden 220 lerde. Tekrardan nasip olmayacak gibi bur his var icimde. Hayırlısı olsun oyle cok kendimi hirpalamayacagim. Hayirlisi olsun diyorum hep.
Ben bi tek ovula ve fortune kullandim. İkisinde de varsa cikti yoksa cikmadi. Dedigini cok kullanan var ama burda evet iyi diyolar. Benimde 30 mayis bat. Bu kez yapmiycam tutcam kendimi. Evde bi tane test kaldi zaten onda ya var ya da yok diycem kararliyim bu kezYaptım çıkmadı zeten iki gün sonra tekrar yapcam evet testim çok internetten almıştım lobugicuk marka iyi diyorlar gerçekten hiç yanlış pozitif çıkmamış ondan önce marka verdi adını hatirlamiyorum çok yanlış ikinci çizgi çıkmış
Ay çok şaşırıyorum bu hala adet olanlara. Şaka gibi gerçektenTelefondan takip ediyorum telefona göre 10u yumurtlama tarihim oluyor. Zaten yumurtlama haftasinda yumurtaliklarim sizliyor oradan da anliyorum.umut etmeye devam p.tesiye kadar yolu var
Mutlaka deneyeceğim, regl olana kadr devam umutlanmaya, gerçi regl olsam da umutlu olmak istiyorum çünkü biz 4 kardesiz annem 4umuzde de 9 ay boyunca adet görmeye devam etmiş hatta ablamı 7 aylıkken karnında bebek çok hareket edince fark etmiş, karni cok buyumedigi icin anlayamiyormus anneme cok şaşırıyorum gercekten
KızlAr takvime beni ds ekler misiniz bat'a son 7 :) geçen kimyasal yaşadım kandada testte de çıktı fakat 2 gün sonra kan vermeye gittim değerlerim düşmüştü.. belirtilerim 7 gün öncesinden başlamıştı bu ayda yine kasık altı ağrılarım ve bel ağrım dünden itibaren başladı bi de beyaz uzayan akıntım var ara ara geçsn ay sarıya çevirmişti bakalım şimdi onun takibindeyim
Hosgeldiniz canlar,Selam aleyküm benide eklermisiniz adete 6gun var 29 mayıs bu ay klomen kullandim bide doktorumun dediği gibi iki günde bir oldu ınşallah hayırlısıyla tutmuştur bugün idrar testi yapmayı düşünüyorum çok erken biliyorum ama merak ediyorum yumurtlamadan 10 gün geçmiş sizde sillik de olsa çıkarmı
Ben de adet görmeye devam etmesine şaşırıyorum :)))Telefondan takip ediyorum telefona göre 10u yumurtlama tarihim oluyor. Zaten yumurtlama haftasinda yumurtaliklarim sizliyor oradan da anliyorum.umut etmeye devam p.tesiye kadar yolu var
Mutlaka deneyeceğim, regl olana kadr devam umutlanmaya, gerçi regl olsam da umutlu olmak istiyorum çünkü biz 4 kardesiz annem 4umuzde de 9 ay boyunca adet görmeye devam etmiş hatta ablamı 7 aylıkken karnında bebek çok hareket edince fark etmiş, karni cok buyumedigi icin anlayamiyormus anneme cok şaşırıyorum gercekten
Bat 5,benimde temizinden negatifGünaydın hanımlar, test yaptım simdi ama hayaletin hayaleti çizgi bile yokEki Görüntüle 2271864 Eki Görüntüle 2271865
canimm kan verme şansın var mi ?Günaydın bende hala hasta olmadım bat 19 mayis dun yaptigimda ucuz testlerden birsey cikmistı ama bugun sol kasigimdan vajinama dogcu agri gibi bir sızı var
Kızmızılar mi gelecek ki
Oyle örnekler cok okuyorum ben ya. En guzeli sıfır stres ohh mis.Telefondan takip ediyorum telefona göre 10u yumurtlama tarihim oluyor. Zaten yumurtlama haftasinda yumurtaliklarim sizliyor oradan da anliyorum.umut etmeye devam p.tesiye kadar yolu var
Orda çizgi var :)) konuya atladım direk ama bende kaybettiğim bebeğimde böyle çıkmıştı. Adete 7 kala 4 saat sonra 5 kala 2 saat sonra çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar yap bence hayırlısı olsun inşallahKızlar kuruyunca da bir şey yokama umudumu kaybetmiyorum tbisi pazar gunu tekrar yapcm Eki Görüntüle 2271875
Sanırım haziran başı falan canımTopiniğiniz hayırlı olsun inşallah herkes hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Şubat için son adet ne zaman olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?