Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bende hala hasta olmadım bat 19 mayis dun yaptigimda ucuz testlerden birsey cikmistı ama bugun sol kasigimdan vajinama dogcu agri gibi bir sızı var
Kızmızılar mi gelecek ki

Büyük ihtimalle cikmaz canim, yarin yap bi gün daha dayan, ama testin coksa seninde yap gitsin

kizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
Ayy topiğimizin 2.hamişi Hayırlı,uğurlu olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah

Büyük ihtimalle cikmaz canim, yarin yap bi gün daha dayan, ama testin coksa seninde yap gitsin
Yaptım çıkmadı zeten iki gün sonra tekrar yapcam evet testim çok internetten almıştım lobugicuk marka iyi diyorlar gerçekten hiç yanlış pozitif çıkmamış ondan önce marka verdi adını hatirlamiyorum çok yanlış ikinci çizgi çıkmış

İnşallah canımm, Rabbim gönlüne göre versin

Günaydın canim, bat 27ymis zaten cıkmayadabilir varsa bile. Bekle bence biraz daha. Yumurtlama tarihini net biliyo musun

Telefondan takip ediyorum telefona göre 10u yumurtlama tarihim oluyor. Zaten yumurtlama haftasinda yumurtaliklarim sizliyor oradan da anliyorum.umut etmeye devam p.tesiye kadar yolu var
Kuzum belki erken olduğu için çıkmamıştır. Haftasonu tekrar dene...
Mutlaka deneyeceğim, regl olana kadr devam umutlanmaya, gerçi regl olsam da umutlu olmak istiyorum çünkü biz 4 kardesiz annem 4umuzde de 9 ay boyunca adet görmeye devam etmiş hatta ablamı 7 aylıkken karnında bebek çok hareket edince fark etmiş, karni cok buyumedigi icin anlayamiyormus anneme cok şaşırıyorum gercekten

Ayy inşallah ikiz olur çokkk istiyorummm çokkkk

Ben bi tek ovula ve fortune kullandim. İkisinde de varsa cikti yoksa cikmadi. Dedigini cok kullanan var ama burda evet iyi diyolar. Benimde 30 mayis bat. Bu kez yapmiycam tutcam kendimi. Evde bi tane test kaldi zaten onda ya var ya da yok diycem kararliyim bu kez

Ay çok şaşırıyorum bu hala adet olanlara. Şaka gibi gerçekten ne güzel 7 aylik olmus hazir bebek keske bizimde olsa öyle

Hosgeldiniz canlar,
Ekledim listeye

Ben de adet görmeye devam etmesine şaşırıyorum :)))

Valla benim de ablam 4 ay boyunca adet gördü, ne mide bulantısı ne aşerme hiçbirşey yoktu; gebeliğe dair gram belirti yoktu yani. 4. ayın da evde bulaşık yıkarken düşüp kalmış. enişte almış kucağına apar topar doktora.. bir bakıyorlar ki ablam yeğenime hamile doktor hatta makara yapmış doğuma gelseydiniz diye

Günaydın hanımlar, test yaptım simdi ama hayaletin hayaleti çizgi bile yokEki Görüntüle 2271864 Eki Görüntüle 2271865
Bat 5,benimde temizinden negatif
Günaydın bende hala hasta olmadım bat 19 mayis dun yaptigimda ucuz testlerden birsey cikmistı ama bugun sol kasigimdan vajinama dogcu agri gibi bir sızı var
Kızmızılar mi gelecek ki
canimm kan verme şansın var mi ?
Oyle örnekler cok okuyorum ben ya. En guzeli sıfır stres ohh mis.

Kızlar kuruyunca da bir şey yok ama umudumu kaybetmiyorum tbisi pazar gunu tekrar yapcm Eki Görüntüle 2271875
Orda çizgi var :)) konuya atladım direk ama bende kaybettiğim bebeğimde böyle çıkmıştı. Adete 7 kala 4 saat sonra 5 kala 2 saat sonra çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar yap bence hayırlısı olsun inşallah

Topiniğiniz hayırlı olsun inşallah herkes hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Şubat için son adet ne zaman olmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…