Iste bu sebepten dolayi merak ettim ben de. Yani ya hamilesin ya da yumurtlama dönemindesin baska yolu yok. Yada iki testten biri kesin hatali canim benim.Benim bat 22 mayis yani bugun canim. Adetim hala yok. Hcg negatif ama ovulasyon attigim resim gibi koyu.
Cansıntabiki canim zaten cizgileri gorur gormez Allah kimsenin evladini aratmasin dedim bile. olacagi varsa oluyor gercekten kuzum. siz icinizi ferah tutun.
Yakin olsak bi koşu getirirdim 15-20 tane sana hahahaahahah. Ben ac gozluyum gittim gecen ay 50 li avantaj paketi aldim. Henuz 3 mu 4 mu ne kullandim. Yarin bat 5 benimde,2 ser 2 ser yapayım sabah aksam. Hayalet cizgi bile olsa varmi diye testi ecir cevir yapa yapa bi hal oluyorum acaba benim gibi var midirBaska hcg testi yok elimde yaaa. Ama sabah adet olmazsam kan vereyim. Lh testi neden böyle çıktı cozemedim ya
Yaa demii. Nasil merak oldum şimdi uyku tutmuyor. Sabredeyim yarina kadar yapacak bişey yok. Kan vereyim size insallah yarin hayırlı haberlerle geleyim canim Allah razı olsunIste bu sebepten dolayi merak ettim ben de. Yani ya hamilesin ya da yumurtlama dönemindesin baska yolu yok. Yada iki testten biri kesin hatali canim benim.
Yaaa cok tatlısın ,Yakin olsak bi koşu getirirdim 15-20 tane sana hahahaahahah. Ben ac gozluyum gittim gecen ay 50 li avantaj paketi aldim. Henuz 3 mu 4 mu ne kullandim. Yarin bat 5 benimde,2 ser 2 ser yapayım sabah aksam. Hayalet cizgi bile olsa varmi diye testi ecir cevir yapa yapa bi hal oluyorum acaba benim gibi var midir
Tebrik ediyorum canım benim ne mutlu sana ve eşine, saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallahkizlar hamileyimmmm sanirim bugun aksam test yaptim adetim 5 gun gecikti dun demistim ya. iki test yaptim yanilmiyim diye
Taman canimcim,Yaa demii. Nasil merak oldum şimdi uyku tutmuyor. Sabredeyim yarina kadar yapacak bişey yok. Kan vereyim size insallah yarin hayırlı haberlerle geleyim canim Allah razı olsun
Evet canım verebilirsin kan,orucken.Tebrik ediyorum canım benim ne mutlu sana ve eşine, saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallahinşallah sabah ben de size çift çizgili bir foto atabilirim sonra da hemen hastaneye gitcm oruçluyken kan verilebiliyordu değil mi bak ya çift çizgiyi gördüm de sanki bir de kan vermeye gidiyorum
Inşallah sabah da biz müjdeli haberleri veririz ve diğerlerinin de müjdeli haberlerini alırız, hiçbirinizi tanımasam da inanın her daim tanıyormuş gibi seviniyorum güzel haberlerinizeBenim bat 22 mayis yani bugun canim. Adetim hala yok. Hcg negatif ama ovulasyon attigim resim gibi koyu.
Inşallah psikolojik değildir bakalım en geç p.tesi öğreneceğiz inşallahEvet canım verebilirsin kan,orucken.
Ama bence sende de var gibi geliyor,o pembe leke ve batmalar felan ne bilim
Pek bir şey hissetmiyorum açıkçası hiç hamileymişim gibi gelmiyor ama belirtileri de ona yormaktan geri kalamıyorumarkadaşlar belirtiler bazen yanıltmayabiliyorhissediyorsanız vardır yanii
Benim de öyleydi hatta bir kaç gün önce bura da topik te karabatak iLe konuştukPek bir şey hissetmiyorum açıkçası hiç hamileymişim gibi gelmiyor ama belirtileri de ona yormaktan geri kalamıyorum
Ayni evlenmisiz bizimde eylülde iki yil olacakEvet ilk ☺ Eylül de 2 yıl olacak evliliğim; 4 aydır da istiyoruz
Ne kadar net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?