Benim bat 30 mayis. Eger olursa 4 subat gorunuyo dogum. Son subatlarda bat haziran 20-25 falan olmasi lazim sankiTopiniğiniz hayırlı olsun inşallah herkes hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Şubat için son adet ne zaman olmalı ?
Memnun oldum Kübra hanimcimBu arada canlar kimse birbirini tanımıyor, biraz tanışalım bence ya..
Kübra ben29 yaşındayım, Haziran da nasipse 30 oluyorum İstanbul da yaşıyokk biz
Bende memnun oldum :)Kizlarcim benim pitircikt
Memnun oldum Kübra hanimcim
Ben de istanbul dan Nur..37 yasinda 1 kiz anasiyim. Calismiyorum
çok memnun oldum kizlar.
Izmirden 25 yillik bir adet Tuğba ben.
6 aylik evliyim
:) :) daha bu ay deneyelim dedik bi de tek iliski oylesine kuzum. nasip gercekten :) yarin da doktora gidicez nasipse insallah bebis iyi tutunmustur. .
ne güzel 6 ay mis gibi yepisyeni
Tuzla canimBende memnun oldum :)İstanbul'un neresi, ben Anadolu yakasındayım. Çalışıyorum bende, özel bir şirkette satın alma dayım keşke bende çalışmasam
İnşallah canımm.. Bende yarın tekrar beta için gideceğim.. ama doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkcası bu ayı çıkaracağım daha sonra başlayacağım kontrollere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah balımm:) :) daha bu ay deneyelim dedik bi de tek iliski oylesine kuzum. nasip gercekten :) yarin da doktora gidicez nasipse insallah bebis iyi tutunmustur. .
kuzum aynen ben de oyle. kesinlestirmek icin gidecegim. insallah cok guzel cikar degerlerimiz. insan simdi bile inanamiyor gercekten hamile oldugunaİnşallah canımm.. Bende yarın tekrar beta için gideceğim.. ama doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkcası bu ayı çıkaracağım daha sonra başlayacağım kontrollere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah balımm
Ben eşime söylemedim henüzkuzum aynen ben de oyle. kesinlestirmek icin gidecegim. insallah cok guzel cikar degerlerimiz. insan simdi bile inanamiyor gercekten hamile olduguna
canim peki sen kandan mi ogrendinBen eşime söylemedim henüzbiraz daha zaman geçsin öyle söyleyeceğim
Ben önce test yaptım dün sabah yani bu saattler de, silik çıktı. sonra hemen öğle arasında gidip kan verdim sonucu öğrendim :)))canim peki sen kandan mi ogrendin
canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldimBen önce test yaptım dün sabah yani bu saattler de, silik çıktı. sonra hemen öğle arasında gidip kan verdim sonucu öğrendim :)))Ama hem anlamış, hem anlamamıştım.. yani be gene kuruntu yapıyorum diye cok kaale almamıştım açıkcası 4 ay boyunca kendimi her gün hamile sandığım için
Canım senin adet günün geçmiş miydi? Evet senin baya netti kırmızı biliyorum dün gördüm, benim o kadar değildi belki de adet geçmediği için.. benim 2-3 gün vardı işte adetime.. 221 çıktı değerim.canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldim
aa oyle mi canim. ben de ogle arasi gideyim bari o zaman :) ne kadar cahilim.Canım senin adet günün geçmiş miydi? Evet senin baya netti kırmızı biliyorum dün gördüm, benim o kadar değildi belki de adet geçmediği için.. benim 2-3 gün vardı işte adetime.. 221 çıktı değerim.
bizim burada devlet hastanesinde hemen sonuç vermiyorlar ama özelde 45 dk maksimum 1 saate alıyorsun sonucunu
Ayh bak nasil da beni bi mutlu ettin anlatamam. Nasipte varsa neden olmasin ki bir gun.Ataşehir bende kahveye beklerimm ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?