Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topiniğiniz hayırlı olsun inşallah herkes hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Şubat için son adet ne zaman olmalı ?
Benim bat 30 mayis. Eger olursa 4 subat gorunuyo dogum. Son subatlarda bat haziran 20-25 falan olmasi lazim sanki sat mayis sonu, haziranin basi olur. Subat tam ögretmenlerin dogum zamani

Bu arada canlar kimse birbirini tanımıyor, biraz tanışalım bence ya..
Kübra ben 29 yaşındayım, Haziran da nasipse 30 oluyorumİstanbul da yaşıyokk biz
Memnun oldum Kübra hanimcim
Ben de istanbul dan Nur..37 yasinda 1 kiz anasiyim. Calismiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarcim benim pitircikt

Memnun oldum Kübra hanimcim
Ben de istanbul dan Nur..37 yasinda 1 kiz anasiyim. Calismiyorum
Bende memnun oldum :) İstanbul'un neresi, ben Anadolu yakasındayım. Çalışıyorum bende, özel bir şirkette satın alma dayım keşke bende çalışmasam

:) :) daha bu ay deneyelim dedik bi de tek iliski oylesine kuzum. nasip gercekten :) yarin da doktora gidicez nasipse insallah bebis iyi tutunmustur. .
İnşallah canımm.. Bende yarın tekrar beta için gideceğim.. ama doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkcası bu ayı çıkaracağım daha sonra başlayacağım kontrollere hakkımızda hayırlısı olsun inşallah balımm

kuzum aynen ben de oyle. kesinlestirmek icin gidecegim. insallah cok guzel cikar degerlerimiz. insan simdi bile inanamiyor gercekten hamile olduguna

benim test malesef negatif şubat annesi olamıyacam yani 11 mayısta yumurtam çatlamıştı

canim peki sen kandan mi ogrendin
Ben önce test yaptım dün sabah yani bu saattler de, silik çıktı. sonra hemen öğle arasında gidip kan verdim sonucu öğrendim :))) Ama hem anlamış, hem anlamamıştım.. yani be gene kuruntu yapıyorum diye cok kaale almamıştım açıkcası 4 ay boyunca kendimi her gün hamile sandığım için

canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldim

canim ben de baya net cikti ama henuz gitmedim. burdaki hastaneler de kani verip ogle vakti anca aliyosun sonucu. o yuzden yarin icin 1 gun izin aldim
Canım senin adet günün geçmiş miydi? Evet senin baya netti kırmızı biliyorum dün gördüm, benim o kadar değildi belki de adet geçmediği için.. benim 2-3 gün vardı işte adetime.. 221 çıktı değerim.
bizim burada devlet hastanesinde hemen sonuç vermiyorlar ama özelde 45 dk maksimum 1 saate alıyorsun sonucunu

Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar bende kendimi tanıtayım 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve özel bir şirkette çalışıyorum

aa oyle mi canim. ben de ogle arasi gideyim bari o zaman :) ne kadar cahilim.
... canim benim adetim 5 gun gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…