- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
5 gün uzun bir süre ondan senin epey belirgindi, değerin de yüksek çıkar hayırlısı ile inşallahh :) Benimde yarın 400 leri vurması gerek herhalde öyle yani 2 kat artış diyorlar.. gerçi benim adet günümden önce olmasına rağmen yüksek çıktı ama ne kadar yüksekk o kadar iyi ( ikiz için )aa oyle mi canim. ben de ogle arasi gideyim bari o zaman :) ne kadar cahilim.
... canim benim adetim 5 gun gecmisti
YaaaAyh bak nasil da beni bi mutlu ettin anlatamam. Nasipte varsa neden olmasin ki bir gun.
ben 5 gun sonra kirmizilara kavusursam ( kesib gelecek hissetmeye basladim ) topigi devredeceğim.
Canim buyuk ihtimal ben de olamayacagim subat anasi.benim test malesef negatif şubat annesi olamıyacam yani11 mayısta yumurtam çatlamıştı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, üzülmeyin lütfen. Rabbim tez vakite versin inşallahbenim test malesef negatif şubat annesi olamıyacam yani11 mayısta yumurtam çatlamıştı
isim ne :)Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlarbende kendimi tanıtayım 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve özel bir şirkette çalışıyorum
inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş:)Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, üzülmeyin lütfen. Rabbim tez vakite versin inşallah
canım ben kendimden umut kestim iyi bir hastanede tüp bebek bakıyorum 3 yıl oluyor artık çünkü inşallah rabbim sana verir senin bata daha var belki çıkar testteCanim buyuk ihtimal ben de olamayacagim subat anasi.
Sen uzulme lutfen, benim inancim tam bu ay olmazsa oteki aylarda illaki guzel mujdeli hanerini alacağım inşallah.
Bekliyoruz o zamanKizim oglen uykusuna gecince, size dogum hikayemi ve sonrasını ozet gececegim.
Dertlesmek istedim biraz , ve fikirlerinizi de merak ediyorum acikcasi
Memnun oldum Sevinç'cim :)Ay ismimi söylemeyi unutmuşumSevinç ben
Hassas göğüs uçlarımdan ve artık daha nadir gelen kasık ağrılarımdan başka bir şey yok canım he bir de şansıma idrar yolu enfeksiyonu oldumMemnun oldum Sevinç'cim :)
Var mı gelen giden bir hareketlilikk
Artık test yapmanın zamanı geldi mi neHassas göğüs uçlarımdan ve artık daha nadir gelen kasık ağrılarımdan başka bir şey yok canım he bir de şansıma idrar yolu enfeksiyonu oldum
yok senin daha ay sonu idi daha var, yapmaHassas göğüs uçlarımdan ve artık daha nadir gelen kasık ağrılarımdan başka bir şey yok canım he bir de şansıma idrar yolu enfeksiyonu oldum
Hoşgeldin canım :)Merhaba hanımlar @KARABATAK_ beni de ekler misin bat 25 mayıs Allah bu ayda bekleyenlerin yüzünü güldürsün
Yok yavrucum yapmıyorum zaten bekliyorum ilk kez bu kadar ciddi test yapacağım çünkü muallakta kalmasını istemiyorumyok senin daha ay sonu idi daha var, yapma
Evettt :) köpeğim var 1 tane :) İsmi bobo :) Pug cinsi, 2 yaşında erkek bir ponçik :)Yok yavrucum yapmıyorum zaten bekliyorum ilk kez bu kadar ciddi test yapacağım çünkü muallakta kalmasını istemiyorumBu arada evde evcil hayvanın var mı kullanıcı adından ötürü soruyorum
Yaaa çok tatlıEvettt :) köpeğim var 1 tane :) İsmi bobo :) Pug cinsi, 2 yaşında erkek bir ponçik :)
Inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsinBen bi tek ovula ve fortune kullandim. İkisinde de varsa cikti yoksa cikmadi. Dedigini cok kullanan var ama burda evet iyi diyolar. Benimde 30 mayis bat. Bu kez yapmiycam tutcam kendimi. Evde bi tane test kaldi zaten onda ya var ya da yok diycem kararliyim bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?