Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa oyle mi canim. ben de ogle arasi gideyim bari o zaman :) ne kadar cahilim.
... canim benim adetim 5 gun gecmisti
5 gün uzun bir süre ondan senin epey belirgindi, değerin de yüksek çıkar hayırlısı ile inşallahh :) Benimde yarın 400 leri vurması gerek herhalde öyle yani 2 kat artış diyorlar.. gerçi benim adet günümden önce olmasına rağmen yüksek çıktı ama ne kadar yüksekk o kadar iyi ( ikiz için )

benim test malesef negatif şubat annesi olamıyacam yani 11 mayısta yumurtam çatlamıştı
Canim buyuk ihtimal ben de olamayacagim subat anasi.
Sen uzulme lutfen, benim inancim tam bu ay olmazsa oteki aylarda illaki guzel mujdeli hanerini alacağım inşallah.

Kizim oglen uykusuna gecince, size dogum hikayemi ve sonrasını ozet gececegim.
Dertlesmek istedim biraz , ve fikirlerinizi de merak ediyorum acikcasi

Canim buyuk ihtimal ben de olamayacagim subat anasi.
Sen uzulme lutfen, benim inancim tam bu ay olmazsa oteki aylarda illaki guzel mujdeli hanerini alacağım inşallah.
canım ben kendimden umut kestim iyi bir hastanede tüp bebek bakıyorum 3 yıl oluyor artık çünkü inşallah rabbim sana verir senin bata daha var belki çıkar testte

yok senin daha ay sonu idi daha var, yapma
Yok yavrucum yapmıyorum zaten bekliyorum ilk kez bu kadar ciddi test yapacağım çünkü muallakta kalmasını istemiyorum Bu arada evde evcil hayvanın var mı kullanıcı adından ötürü soruyorum

Yok yavrucum yapmıyorum zaten bekliyorum ilk kez bu kadar ciddi test yapacağım çünkü muallakta kalmasını istemiyorum Bu arada evde evcil hayvanın var mı kullanıcı adından ötürü soruyorum
Evettt :) köpeğim var 1 tane :) İsmi bobo :) Pug cinsi, 2 yaşında erkek bir ponçik :)

Inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…