Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok tatlı benim de 1.5 yaşında bir kedim var o da erkek ve tam bir baş belası
Kedinin aşılarını, iç dış parazitlerini ihmal etme canım.. Toksoplazma testi falan yaptırmadıysan kendine mutlaka yaptır; gebelikte çok önemli bunlar.. biz aşılarını hiç ihmal etmiyoruz. iç dış parazitlerini de yazın 2 ayda 1 kışın 3 ayda 1 mutlaka.
hamilelik düşünmeye başladığımda tüm kontrollerden geçirdim boboyu çok şükür bir sorun yok, kendim içinde toksoplazma yaptırdım genelde kedi olan evlerde oluyor ama ben her ihtimale karşı yaptırdım.. veterinerimiz ile görüştüm dün, bobo da sorun teşkil edecek herhangi bir durum yok bebeğe, doktor bulduğumda da bir de ona danışacağım.. ama yeğenim var 4 yaşında oda bir kedi ve bir köpek ile birlikte 4 yıldır hiç sorun yok şükürler olsun

Bende kendimi tanıtıyım ben bahar 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim çalışmıyorum

Canım teşekkür ederim beni düşündüğün için Kedimin aşılarını ve kontrollerini hiç bir zaman ihmal etmem bebek gibi bakarım ona zaten benim 3.kedim diğer 2'sini kaybettim malesef Benim veterinerimde düzenli olarak gittiğim kadın doğum doktorumda herhangi bir sorun teşkil etmediğini söylediler. Tek sıkıntımız bebek olunca beni çok kıskanacak diye düşünüyorum çünkü bana çok düşkün

Aslında çalışmıyorum demek haksızlık olur çok çalışıyorum ama maaş almıyorum yani ev hanimiyim

Ahh bizimki de öyle.. arkadaşlarım geliyor bebekli olanların çocugunu kucağıma aldığımda kıyamet kopuyor, resmen içinden canavar çıkıyor hayvanın neyse alışacak :)
veterinerimiz bize yatağına bebek kokusuna dair şeyler koymamızı söyledi, şimdiden kokusunu alsın, tanımaya başlasın diye :) çok mantıklı geldi.. uygulayacağım

Bende kendimi tanıtıyım ben bahar 25 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var 7 yıllık evliyim çalışmıyorum
Maşallah 25 yıllık hayatına 7 yıllık evliliği ve 3 yaşında bir çocuğu nasıl sığdırdın kız benim büyüdüğümü kabul edip çocuk yapma fikrine sahip olmam bile 1 senemi aldı

Hmm evet mantıklıymış bende uygulayabilirim bunu bak

Maşallah 25 yıllık hayatına 7 yıllık evliliği ve 3 yaşında bir çocuğu nasıl sığdırdın kız benim büyüdüğümü kabul edip çocuk yapma fikrine sahip olmam bile 1 senemi aldı
Sağol canım allah razı olsun Valla çok erken oldu 18 yaşında evlendim eşimde o zaman 22 yaşındaydı birbirimizi seviyorduk hemen kavuşalım istedik ailemi ikna etmek kolay olmadi tabi ama çocuk çok seviyordum onuda hemen istedik tabi nasip olmadi 4 sene yani herşeyi çok çabuk olsun istedik ama çok şükür iyikide öyle olmuş

bende tanıtayım o zaman kendimi, 27 yaşındayım (yeni girdim:)) 1 buçuk yıllık evliyim. malesef aralıkta hamile kaldım ama ocakta kürtaj oldum 3 aydır deniyoruz bu ay inşallah olacak inanıyorum öğretmenim ve küçük bi şehirdeyim batıdayken çocuk yapalım dedik ama yetiştiremedik doğu tayinimiz çıktı gideceğiz malesef

Hakkınız da hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallahh canımm

kizlar soyle bi hizlica goz gezdirdim sohbetlere dahil olamiyorum malum brnim pitircik var.
çorca icecek oglen uykusuna geçecek ve ben namaz kilip gelecegim buraya,minnak bir hikaye anlatmaya

Bilmem ben göremiyorum yaa bakalım pazar tekrar yapcam pazara kadar yapmam artık herhalde tek çizgi görünce insan üzülüyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…