- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
sağol canııım :)Hosgeldiniz canlar,
Ekledim listeye
Yok cnm vermeyecegm daha bekleyecegim pazara kadar olmazsam gidecemBat 5,benimde temizinden negatif
canimm kan verme şansın var mi ?
Oyle örnekler cok okuyorum ben ya. En guzeli sıfır stres ohh mis.
4 gun gecikmis senin regl.Yok cnm vermeyecegm daha bekleyecegim pazara kadar olmazsam gidecem
Valalha ilk defa oluyor cnm 2 gun once yaptim negatif cikti 5 tllik test ve ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim 19 nisanda oldum daha da olmadım cnm hapla duzgun sekilde adet oluyordum 28 gunde bir.4 gun gecikmis senin regl.
Normalde böyle gecikme olur mu arada sırada peki?
Anladim cnm.Valalha ilk defa oluyor cnm 2 gun once yaptim negatif cikti 5 tllik test ve ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim 19 nisanda oldum daha da olmadım cnm hapla duzgun sekilde adet oluyordum 28 gunde bir.
Ben birsey fark ettim 8-9 mayista uzayan akintim oldu et suyu renginde acaba o zaman mi yumurtladım eger oyle ise ustune 20 gun kiyunce 28 gibi test yapmam gerek
Ins dogrudur cnm bekliyorum ama artik akisina biraktim umursamamaya calisiyorum stres yapmayacagmAnladim cnm.
Hesabin dogru,28 ini bekleyelim beraber o halde.
Canım benim güzelce okuyabilmek için pc açtım. Senin annelik sezgilerine, bunu fark etmene hayran kaldım gerçekten... Kızın inşallah erken yaşta fark ettiğin için yaşıtları ile birebir aynı olacak. Ben buna inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun..38+2 de 36+0 a uyarli acil sezaryan ile dogdu benim kizim..
Amniyon sıvısı bittiği ve kritik zamana girdigimiz icin bu karari verdi dr um.
36 haftada gelişimi durdugu icin
2.825 gr
47 cm olarak geldi dunyaya Bahar'im
15 gunlukken ilaca basladik.
Meğer benim kizimin troidleri tembelmis :)
Az calisiyormus.
Yani tıptaki adi hipotroidi..
3 yasina kadar bu ilaci alacak,
Beyin gelisimi acisindan 3 yas alt sinirmis.
12.5 mg h.ici
12.5 un yarisi da h.sonu günlük doz.
14 aylik olduğunda gelisiminde sikinti var gibi geldi. Endokrin dr u bunun normal oldugunu,troidden kaynakli 6 ay gerilik beklenen ve olagan birseydir dedi..
Tabiki anne olarak tatmin olmadim denver testine yolladı bizi.
....14 aylik ve 17 aylikken yapilan denver testlerinde 6 ay geriden geldiğini gördük.
Psikiyatr bize gelisimine destek olmasi acisindan ozel egitim onerdi, 2 kurumla görüştüm;
Kiziniz çok küçük henuz, siz ilgilenin zamanla acilir dediler..
Gunler akti akti gecti..
Simdi yasanan tum seyleri atlayıp gecen haftaya geliyorum. Zira hepsini yazarsan cok cok uzun olur.
Gecen hafta psikiyatr randevusu aldim.
Dr a benim gozlemlerime gore kizimda gerilik arttı dedim. Sonuc olarak o da beni tastikledi ve tekrae denver testi istedi. Zaman kaybetmeden ozel egitime baslayin dedi..
Ozel bi hastanede denver testine gittik,yarida kaldi kizimin uykusu geldi hircinlasti vs.
Cumartesi gunune randevu verdi,tamamlamak icin testi.
(24 aylik kizim 13 aylik bebek gibiymis teste gore.kaba motor yasina uygun ince de de cok ciddi sikinti yok ama dil gelişimi 0 cunku konusmuyor kizim,kelimesi yok.)
Bu 1 haftayi bos geciremezdim,baska bir kurumla gorusmeye gittim.
Kurumun psikologu kizimi gordu,yaklasik yarim saat sorularla gecti ve sonuc olarak bana duymak istemeyecegim birsey soyledi.
**Ben teşhis koyamam ama benim gorusum kiziniz atipik otizm belirtileri gosteriyor..**
Haftada 2 gun 40 dk lik ayda 8 kere ozel egitim öğretmeninden birebir egitim alacak kizim.
Ben haftada 4 gun istedim,yasitlariyla arayi cabuk kapatabilmek adina ama dr yavas yavas ilerleyelim,zamanla haftada 3 gune cikaririz dedi.
Kisacasi boyle kizlar..
Biz kizimiza kardes istiyorduk tabiki ama dün atipik otizm olabilir dediginden beri psikolog, içten ice hamile degilimdir insallah demeye basladim.
Dr taninin bi önemi yok onemli olan cok kucuk yasta bunu fark etmis olmaniz ve alacagi egitimle de taninin ortadan kalkabilecegi dedi.
2 yili kisaca ozetlemek istedim ama yine de cok uzun oldu, hakkinizi helal edin sayfanin amacinin disina ciktim.
Sizlere de bir soru sormak istiyorum;
Kendinizi benim yerime koyun,
Siz olsaniz 2.cocugu yine de ister miydiniz?
Yoksa cocuk konusunu tamamen kapatir miydiniz ?
Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)Hayırlı akşamlar hanımlar bu sabah test yapmıştım bir saat filan sonra baktım hafif hayalet çizgi çıkmıştı 10 sonrasını değerlendirmeyin diyorlar biliyorum ama işte yinede bir umut sahurda çok şu içtim sabah erken yaptım dedim belki ondan akşam üstü bir test daha yaptım oda bir saat sonra sabahkinden daha koyu cıktı eğer bişey varsa niye hemen cikmiyorda bir saat sonra çıkıyor daha önce başka bir markada çıkmıştı ama bunu 6 ay finandir kullaniyorum hic boyle cikmadi sabah cok iyi hic yanlis cikmaz dedim nazarmi değdi ne deşimdi resimleri yüklicem
Canım böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. Melek derken bebeğini mi kaybettin... İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana sağlıklı ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder kuzum...Benide eklermisiniz bat 7 haziran. Meleğimden sonra daha çok istiyorum inşaallah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ömrü uzun hayırlı evlatlar.
Hayırlı akşamlar hanımlar bu sabah test yapmıştım bir saat filan sonra baktım hafif hayalet çizgi çıkmıştı 10 sonrasını değerlendirmeyin diyorlar biliyorum ama işte yinede bir umut sahurda çok şu içtim sabah erken yaptım dedim belki ondan akşam üstü bir test daha yaptım oda bir saat sonra sabahkinden daha koyu cıktı eğer bişey varsa niye hemen cikmiyorda bir saat sonra çıkıyor daha önce başka bir markada çıkmıştı ama bunu 6 ay finandir kullaniyorum hic boyle cikmadi sabah cok iyi hic yanlis cikmaz dedim nazarmi değdi ne deşimdi resimleri yüklicem
Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)
Canim benim, Allah razi olsun.Canım benim güzelce okuyabilmek için pc açtım. Senin annelik sezgilerine, bunu fark etmene hayran kaldım gerçekten... Kızın inşallah erken yaşta fark ettiğin için yaşıtları ile birebir aynı olacak. Ben buna inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun..
Ben isteyemezdim ikinci çocuğu kuzum.. En azından kendimi toparlayana kadar isteyemezdim.. Psikolojik olarak biraz iyileşmek isterdim önce.. Fakat ben yazdıklarından şunu anlıyorum ki sen bana göre daha güçlü bir kadınsın.. İnşallah doktorun dediği gibi bu durum tamamen ortadan kalkacak.. Dualarımız senin ve kızının üstüne olsun kuzum...
Canım benim ne kadar güçlü bir kadınsın sen öyle. Rabbim hem senin hem de kızının yardımcısı olsun. Tam bir melek onlar. iyi ve tamamlayıcı eğitimle çok güzel sonuçlar almanızı umuyorum. Kardeş için de tabiki hayırlısı ama birazcık zaman daha mı iyi olur acaba38+2 de 36+0 a uyarli acil sezaryan ile dogdu benim kizim..
Amniyon sıvısı bittiği ve kritik zamana girdigimiz icin bu karari verdi dr um.
36 haftada gelişimi durdugu icin
2.825 gr
47 cm olarak geldi dunyaya Bahar'im
15 gunlukken ilaca basladik.
Meğer benim kizimin troidleri tembelmis :)
Az calisiyormus.
Yani tıptaki adi hipotroidi..
3 yasina kadar bu ilaci alacak,
Beyin gelisimi acisindan 3 yas alt sinirmis.
12.5 mg h.ici
12.5 un yarisi da h.sonu günlük doz.
14 aylik olduğunda gelisiminde sikinti var gibi geldi. Endokrin dr u bunun normal oldugunu,troidden kaynakli 6 ay gerilik beklenen ve olagan birseydir dedi..
Tabiki anne olarak tatmin olmadim denver testine yolladı bizi.
....14 aylik ve 17 aylikken yapilan denver testlerinde 6 ay geriden geldiğini gördük.
Psikiyatr bize gelisimine destek olmasi acisindan ozel egitim onerdi, 2 kurumla görüştüm;
Kiziniz çok küçük henuz, siz ilgilenin zamanla acilir dediler..
Gunler akti akti gecti..
Simdi yasanan tum seyleri atlayıp gecen haftaya geliyorum. Zira hepsini yazarsan cok cok uzun olur.
Gecen hafta psikiyatr randevusu aldim.
Dr a benim gozlemlerime gore kizimda gerilik arttı dedim. Sonuc olarak o da beni tastikledi ve tekrae denver testi istedi. Zaman kaybetmeden ozel egitime baslayin dedi..
Ozel bi hastanede denver testine gittik,yarida kaldi kizimin uykusu geldi hircinlasti vs.
Cumartesi gunune randevu verdi,tamamlamak icin testi.
(24 aylik kizim 13 aylik bebek gibiymis teste gore.kaba motor yasina uygun ince de de cok ciddi sikinti yok ama dil gelişimi 0 cunku konusmuyor kizim,kelimesi yok.)
Bu 1 haftayi bos geciremezdim,baska bir kurumla gorusmeye gittim.
Kurumun psikologu kizimi gordu,yaklasik yarim saat sorularla gecti ve sonuc olarak bana duymak istemeyecegim birsey soyledi.
**Ben teşhis koyamam ama benim gorusum kiziniz atipik otizm belirtileri gosteriyor..**
Haftada 2 gun 40 dk lik ayda 8 kere ozel egitim öğretmeninden birebir egitim alacak kizim.
Ben haftada 4 gun istedim,yasitlariyla arayi cabuk kapatabilmek adina ama dr yavas yavas ilerleyelim,zamanla haftada 3 gune cikaririz dedi.
Kisacasi boyle kizlar..
Biz kizimiza kardes istiyorduk tabiki ama dün atipik otizm olabilir dediginden beri psikolog, içten ice hamile degilimdir insallah demeye basladim.
Dr taninin bi önemi yok onemli olan cok kucuk yasta bunu fark etmis olmaniz ve alacagi egitimle de taninin ortadan kalkabilecegi dedi.
2 yili kisaca ozetlemek istedim ama yine de cok uzun oldu, hakkinizi helal edin sayfanin amacinin disina ciktim.
Sizlere de bir soru sormak istiyorum;
Kendinizi benim yerime koyun,
Siz olsaniz 2.cocugu yine de ister miydiniz?
Yoksa cocuk konusunu tamamen kapatir miydiniz ?
Saol canim benimCanım benim ne kadar güçlü bir kadınsın sen öyle. Rabbim hem senin hem de kızının yardımcısı olsun. Tam bir melek onlar. iyi ve tamamlayıcı eğitimle çok güzel sonuçlar almanızı umuyorum. Kardeş için de tabiki hayırlısı ama birazcık zaman daha mı iyi olur acaba
Canım sen bir de doktora sor. Bu duruma kardeş iyi gelebilir mi diye.. Onlar net cevap verebilirler.. Belki de olumlu da etkileyebilir. Bilemiyorum. Yaşın da 37. 40a varmadan bi tane daha olsa iyi olurdu.Canim benim, Allah razi olsun.
Cok tesekkur ediyorum.
Ben zaten dunden beri beyin firtinasi yasiyorum.
Zaten 10 aydir gelisim geriligi ile atipik karıştırılıyor diye hatim ettim neredeyse okuya okuya yorumlar yazilar dr videolari aile paylasimlari neler neler.
Hersey Allah tan, ben cok farkli bakiyorum bu konuya aslinda.
Kötünün kötüsü var, haline sukret derim her zaman kendime.
2.cocuk konusunu da bu ay gebelik yoksa(kesin yok hissediyorum zaten)tamamen kapatacagim cunku 37 yasim malum.
Kizim ile geciririm her animi simdo oldugu gibi.
Ozel egitime başlayacağımız icin nasil sevincliyim anlatamam.
18 aylikken goturdum,almadilar kucuk diye.
Nasip 2 yasinaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?