Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisiniz bat 7 haziran. Meleğimden sonra daha çok istiyorum inşaallah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ömrü uzun hayırlı evlatlar.

4 gun gecikmis senin regl.
Normalde böyle gecikme olur mu arada sırada peki?
Valalha ilk defa oluyor cnm 2 gun once yaptim negatif cikti 5 tllik test ve ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim 19 nisanda oldum daha da olmadım cnm hapla duzgun sekilde adet oluyordum 28 gunde bir.
Ben birsey fark ettim 8-9 mayista uzayan akintim oldu et suyu renginde acaba o zaman mi yumurtladım eger oyle ise ustune 20 gun kiyunce 28 gibi test yapmam gerek

Anladim cnm.
Hesabin dogru,28 ini bekleyelim beraber o halde.

Canım benim güzelce okuyabilmek için pc açtım. Senin annelik sezgilerine, bunu fark etmene hayran kaldım gerçekten... Kızın inşallah erken yaşta fark ettiğin için yaşıtları ile birebir aynı olacak. Ben buna inanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun..
Ben isteyemezdim ikinci çocuğu kuzum.. En azından kendimi toparlayana kadar isteyemezdim.. Psikolojik olarak biraz iyileşmek isterdim önce.. Fakat ben yazdıklarından şunu anlıyorum ki sen bana göre daha güçlü bir kadınsın.. İnşallah doktorun dediği gibi bu durum tamamen ortadan kalkacak.. Dualarımız senin ve kızının üstüne olsun kuzum...

Hayırlı akşamlar hanımlar bu sabah test yapmıştım bir saat filan sonra baktım hafif hayalet çizgi çıkmıştı 10 sonrasını değerlendirmeyin diyorlar biliyorum ama işte yinede bir umut sahurda çok şu içtim sabah erken yaptım dedim belki ondan akşam üstü bir test daha yaptım oda bir saat sonra sabahkinden daha koyu cıktı eğer bişey varsa niye hemen cikmiyorda bir saat sonra çıkıyor daha önce başka bir markada çıkmıştı ama bunu 6 ay finandir kullaniyorum hic boyle cikmadi sabah cok iyi hic yanlis cikmaz dedim nazarmi değdi ne deşimdi resimleri yüklicem

Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)

Benide eklermisiniz bat 7 haziran. Meleğimden sonra daha çok istiyorum inşaallah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ömrü uzun hayırlı evlatlar.
Canım böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. Melek derken bebeğini mi kaybettin... İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana sağlıklı ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder kuzum...

Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)

Bende seninle ayni fikirdeyim Busracim.
Kan verin bence,hemen ogrenirsiniz garanti.

Canim benim, Allah razi olsun.
Cok tesekkur ediyorum.
Ben zaten dunden beri beyin firtinasi yasiyorum.
Zaten 10 aydir gelisim geriligi ile atipik karıştırılıyor diye hatim ettim neredeyse okuya okuya yorumlar yazilar dr videolari aile paylasimlari neler neler.

Hersey Allah tan, ben cok farkli bakiyorum bu konuya aslinda.
Kötünün kötüsü var, haline sukret derim her zaman kendime.
2.cocuk konusunu da bu ay gebelik yoksa(kesin yok hissediyorum zaten)tamamen kapatacagim cunku 37 yasim malum.
Kizim ile geciririm her animi simdo oldugu gibi.
Ozel egitime başlayacağımız icin nasil sevincliyim anlatamam.
18 aylikken goturdum,almadilar kucuk diye.
Nasip 2 yasinaymis.

Canım benim ne kadar güçlü bir kadınsın sen öyle. Rabbim hem senin hem de kızının yardımcısı olsun. Tam bir melek onlar. iyi ve tamamlayıcı eğitimle çok güzel sonuçlar almanızı umuyorum. Kardeş için de tabiki hayırlısı ama birazcık zaman daha mı iyi olur acaba

Saol canim benim
Kaderde ne varsa onu yasiyoruz.

Bu arada ben de 27 buçuk yaşında bir Gamzee :) öğretmenim ve görev icaabı Gaziantep’te ikamet ediyorum.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bir de unutmadan yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 9 aydır bir meleğe sahip olmak için uğraşıyoruz

Canım sen bir de doktora sor. Bu duruma kardeş iyi gelebilir mi diye.. Onlar net cevap verebilirler.. Belki de olumlu da etkileyebilir. Bilemiyorum. Yaşın da 37. 40a varmadan bi tane daha olsa iyi olurdu.

Ben kızıma genetik tarama bile yaptırdım:))))
Temiz cikti cok şükür.
Mr , eeg ve isitme testi de yaptiracagim daha.
Ben hep araştırıp okuyorum.
Dr konusurken ne diyecegini bile tahmin ediyorum,bu kotu bisey aslında ama ne yapayim huyum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…