Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bir de doktora sor. Bu duruma kardeş iyi gelebilir mi diye.. Onlar net cevap verebilirler.. Belki de olumlu da etkileyebilir. Bilemiyorum. Yaşın da 37. 40a varmadan bi tane daha olsa iyi olurdu.
Kiz zaten bu fikri aklima sokan gittigim dr lar oldu.
Aslinda benim ikinci cocuk fikrim hic yoktu.
Kiyafet bile tutmuyordum, kuculenleri hemen veriyordum.
Velhasil psikiyatr de , yardimci olacak biri varsa hic dusunme hemen yap dedi vs.
Annecigimin ölümü ile cocuk yapma fikrim kesinlesti diyebilirim.
4 ağustos 2018 de 4.evre akciger kanseri yüzünden 1 ay icinde kaybettim annecigimi.
(Halen emziriyorum ben kizimi,gündüzü kestim geceyi kesemedim daha, memeden kesince destek almayi düşünüyorum, anne ölümü ic birseye benzemiyor atlatamiyorum resimlerine asla bakamıyorum)
Demem o ki evdeki hesap carsiya uymadi.
Ozetle bu ay son kez kullaniyorum testleri ben.

Artik kendimle alakali sohbeti sonlandırıyorum,
Ic karartmak degil amacimiz malum,
Pozitif olup guzel guzel batlari bekleyip
Cift cizgili testler paylasmak..

Hersey cok guzel olacak insallah subat anneleri dolacak bu topikte ayollll

Sen çok özel bir insansın. İnan bunu tüm kalbimle söylüyorum. Rabbim kalbinden geçenleri hayırlı eyleyip fazla fazla yaşatsın inşallah sana

Başın sağolsun kuzum tabiki anne acısı çok zordur.. Hakkında hayırlısı olsun. Nasıl iyi hissediyorsan, içinden kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun. Senin hislerin önemli bu aşamada.

Ben oğlanın küçülenlerini hep sakladım. İkinciye giydirip başkalarına vericem hemen elden çıkarıcam. Allahın izniyle iki çocuk yeter bize.. Rabbim sağlık versin çocuklarımıza...

Amaan kardeşsiz de bir sürü insan var ne yapalım. Şu devirde zaten insanlar çocuk fikrinden korkuyor. Geçim zor.. Hayırlı evlat olsunlar yeter ki. Kaderde tek çocuk olmak varsa onun önüne de geçemeyiz...

Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)
Bende seninle ayni fikirdeyim Busracim.
Kan verin bence,hemen ogrenirsiniz garanti.
Ayy inşallah hayırlısı olsun çok heyecanlandım şimdi sabah bitane daha mi yapsam

Ayy inşallah hayırlısı olsun çok heyecanlandım şimdi sabah bitane daha mi yapsam
Bana kalırsa adet olmana 5 gün daha var. O yüzden böyle çıkması normal diyorum. Yarın sabah ilk idrarınla bir daha yap bakalım. Sonra haftasonu tekrar yaparsın. Umutlandırmak da istemiyorum ama diyorum ya benim negatif testlerim asla saatler de geçse ikinci çizgi belirmiyor.......

Inşallah canım ya bende kendimi umutlandirmak istemiyorum ama istemsizce oluyor dediğim gibi bir kere böyle olmuştu sonra adet olmuştum ama başka bir markaydı bu markayı 6 7 aydır kullanıyorum hiç böyle çıkmamıştı tabi oda yanılmış olabilir yarin bitane daha yapcam ayy inşallah hayırlısıyla tutmuştur 1.5 sene olcak deniyoruz her ay bin umutla bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısını

Canim ilk resimde hayaleti gördüm ben,
Ama c cizgisi niye oyle olmus ki, baska test var mi peki ?
Eger yeni alacaksan baska marka ile dene birde. Inşallah yarin daha belirginlesir cizgiler
Canım resimde tm çıkmamış baktığında net görünüyor ama işte sonradan çıktığı için güvenemiyorum aynı markadan var intrneten almıştım yarin yine yapcam eğer bişey varsa biraz daha koyulasmistir adetime daha 5 gun var

İnşallah bu ay olmuştur kuzum..

Hayırlı akşamlar kızlar, bu gece adet oldum şu an karnımın acısından ölüyorum. Yalancı belirlilere de burada son vermiş oldum. Önümüzdeki maçlara bakiciz artikim

Hayırlı akşamlar kızlar, bu gece adet oldum şu an karnımın acısından ölüyorum. Yalancı belirlilere de burada son vermiş oldum. Önümüzdeki maçlara bakiciz artikim
Bir dahaki aya olur inşallah kuzum. Yeni adet tarihini yaz o zaman artık :)

Hoşbuldum can
Hoşgeldin canım :)
2 gün kalmış test falan yaptın mı
Hoşbuldum canım
Hayır test yapmadım çünkü geçen ay 3 kere falan test yapmıştım o yüzden bu ay akışına bıraktım adet olana kadar bekliycem bakalım

3-4 gun erken gelmis reglin.
Ala ala.
Dogumdan once benimde asiri derecede agrili gelirdi ilk gun cok isrirabim olurdu.
Apranax ford ya da mazejik siz ay gecirdigimi bilmem. Regli sancisi cok beter bisi,sen de agri kesici almistir umuyorum. Gecmis olsun canim, yeni bat la yola devam

Tebrik ederim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah aday annelerimize de banada inşallah tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar hamileliği yaşatsın inşallah

Günaydın kızlar :) yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti. Bu sabahki testi de negatif çıktı. Sanırım hamile değilim. Bi tane de haftasonu denerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…