Kiz zaten bu fikri aklima sokan gittigim dr lar oldu.Canım sen bir de doktora sor. Bu duruma kardeş iyi gelebilir mi diye.. Onlar net cevap verebilirler.. Belki de olumlu da etkileyebilir. Bilemiyorum. Yaşın da 37. 40a varmadan bi tane daha olsa iyi olurdu.
Sen çok özel bir insansın. İnan bunu tüm kalbimle söylüyorum. Rabbim kalbinden geçenleri hayırlı eyleyip fazla fazla yaşatsın inşallah sanaKiz zaten bu fikri aklima sokan gittigim dr lar oldu.
Aslinda benim ikinci cocuk fikrim hic yoktu.
Kiyafet bile tutmuyordum, kuculenleri hemen veriyordum.
Velhasil psikiyatr de , yardimci olacak biri varsa hic dusunme hemen yap dedi vs.
Annecigimin ölümü ile cocuk yapma fikrim kesinlesti diyebilirim.
4 ağustos 2018 de 4.evre akciger kanseri yüzünden 1 ay icinde kaybettim annecigimi.
(Halen emziriyorum ben kizimi,gündüzü kestim geceyi kesemedim daha, memeden kesince destek almayi düşünüyorum, anne ölümü ic birseye benzemiyor atlatamiyorum resimlerine asla bakamıyorum)
Demem o ki evdeki hesap carsiya uymadi.
Ozetle bu ay son kez kullaniyorum testleri ben.
Başın sağolsun kuzum tabiki anne acısı çok zordur.. Hakkında hayırlısı olsun. Nasıl iyi hissediyorsan, içinden kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun. Senin hislerin önemli bu aşamada.Kiz zaten bu fikri aklima sokan gittigim dr lar oldu.
Aslinda benim ikinci cocuk fikrim hic yoktu.
Kiyafet bile tutmuyordum, kuculenleri hemen veriyordum.
Velhasil psikiyatr de , yardimci olacak biri varsa hic dusunme hemen yap dedi vs.
Annecigimin ölümü ile cocuk yapma fikrim kesinlesti diyebilirim.
4 ağustos 2018 de 4.evre akciger kanseri yüzünden 1 ay icinde kaybettim annecigimi.
(Halen emziriyorum ben kizimi,gündüzü kestim geceyi kesemedim daha, memeden kesince destek almayi düşünüyorum, anne ölümü ic birseye benzemiyor atlatamiyorum resimlerine asla bakamıyorum)
Demem o ki evdeki hesap carsiya uymadi.
Ozetle bu ay son kez kullaniyorum testleri ben.
Hayırlı akşamlar canım. Benim negatif testlerim ne kadar beklerse beklesin asla çizgi belirmedi.Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) İnşallah öylesindir :)
Ayy inşallah hayırlısı olsun çok heyecanlandım şimdi sabah bitane daha mi yapsamBende seninle ayni fikirdeyim Busracim.
Kan verin bence,hemen ogrenirsiniz garanti.
Bana kalırsa adet olmana 5 gün daha var. O yüzden böyle çıkması normal diyorum. Yarın sabah ilk idrarınla bir daha yap bakalım. Sonra haftasonu tekrar yaparsın. Umutlandırmak da istemiyorum ama diyorum ya benim negatif testlerim asla saatler de geçse ikinci çizgi belirmiyor.......Ayy inşallah hayırlısı olsun çok heyecanlandım şimdi sabah bitane daha mi yapsam
Canim ilk resimde hayaleti gördüm ben,
Inşallah canım ya bende kendimi umutlandirmak istemiyorum ama istemsizce oluyor dediğim gibi bir kere böyle olmuştu sonra adet olmuştum ama başka bir markaydı bu markayı 6 7 aydır kullanıyorum hiç böyle çıkmamıştı tabi oda yanılmış olabilir yarin bitane daha yapcam ayy inşallah hayırlısıyla tutmuştur 1.5 sene olcak deniyoruz her ay bin umutla bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısınıBana kalırsa adet olmana 5 gün daha var. O yüzden böyle çıkması normal diyorum. Yarın sabah ilk idrarınla bir daha yap bakalım. Sonra haftasonu tekrar yaparsın. Umutlandırmak da istemiyorum ama diyorum ya benim negatif testlerim asla saatler de geçse ikinci çizgi belirmiyor.......
Canım resimde tm çıkmamış baktığında net görünüyor ama işte sonradan çıktığı için güvenemiyorum aynı markadan var intrneten almıştım yarin yine yapcam eğer bişey varsa biraz daha koyulasmistir adetime daha 5 gun varCanim ilk resimde hayaleti gördüm ben,
Ama c cizgisi niye oyle olmus ki, baska test var mi peki ?
Eger yeni alacaksan baska marka ile dene birde. Inşallah yarin daha belirginlesir cizgiler
İnşallah bu ay olmuştur kuzum..Inşallah canım ya bende kendimi umutlandirmak istemiyorum ama istemsizce oluyor dediğim gibi bir kere böyle olmuştu sonra adet olmuştum ama başka bir markaydı bu markayı 6 7 aydır kullanıyorum hiç böyle çıkmamıştı tabi oda yanılmış olabilir yarin bitane daha yapcam ayy inşallah hayırlısıyla tutmuştur 1.5 sene olcak deniyoruz her ay bin umutla bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısını
Hamilelik takvimi de pek yakışmış :))Hayırlı akşamlar kızlar
Bir dahaki aya olur inşallah kuzum. Yeni adet tarihini yaz o zaman artık :)Hayırlı akşamlar kızlar, bu gece adet oldumşu an karnımın acısından ölüyorum. Yalancı belirlilere de burada son vermiş oldum. Önümüzdeki maçlara bakiciz artikim
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım :)
2 gün kalmış test falan yaptın mı
3-4 gun erken gelmis reglin.Hayırlı akşamlar kızlar, bu gece adet oldumşu an karnımın acısından ölüyorum. Yalancı belirlilere de burada son vermiş oldum. Önümüzdeki maçlara bakiciz artikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?