Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[/QUOTE]
Günaydın kızlar :) yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti. Bu sabahki testi de negatif çıktı. Sanırım hamile değilim. Bi tane de haftasonu denerim. :)
Günaydın canım benimde yumurtlamanın 11 günü Zaten en erken 12 gün sonaraymış

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar dün test yapmıştım bir saat sonra sillik gibi göründü internetten biraz baktım bir iki damla damla su dükün eğer buharlasmissa kayıp olcak gerçekse durcak su döktüm kayip oldu böyle olacağını biliyordum boşu boşuna heycan yaptim artık adet günüm gecmeyene kadar test yapmayı düşünmüyorum

Bu ay günler geçmedi yahu. Sayıyorum sayıyorum hala aynı gibi :)) haftasonu pazar sabahı denetim. Sonra test bitiyor zaten. Adeti beklerim artık. Sen de öyle mi yapacaksın..
Valla canım dayana bilirsem geçmese yapmicam diyorum ama bakalim

Valla canım dayana bilirsem geçmese yapmicam diyorum ama bakalim
Dayanabilsek en doğrusu o zaten ama varsa 3 gün kala çıkıyor kuzum. Benim ilk gebeliğimde 3 gün vardı bata. Hemen belirdi çizgi. Ben bu ay yumurtlama tarihine göre mi adet gelecek onu da merak ediyorum. Yumurtlamaya göre 4 gün var. Normal adet döngüme göre 6 gün var. Bakalım..

Bir dahaki aya olur inşallah kuzum. Yeni adet tarihini yaz o zaman artık :)

Inşallah zaten bu ay ilk denememizdi. Yeni bat 21 haziran Bu gün ovulasyon testi alayim diyorum bir de onla takip edeyim bakalım.
Havalar isindigindan herhalde buradaki arkadaşlar da hep erken oldular.ben de erken olur diye tahmin ediyordum aslında ki öyle de oldu. Ilaç ictjm gece mecburen. Ben adetliyken ilaç içinde zatn 3_4 gün süren reglim iyice kesiliyor. Evdeysem uyuyarak falan geçirmeye çalışıyorum. Ama iş olunca mecbur ilaç alıyorum. Bu arada yeni bat 21 hazıran olarak görünüyor

Kızlar bu ay bir de soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım 1 yıldır uğraşıyordu geçen ay soğan suyu içmiş adetinin ilk3 günü şu an 6 haftalık hamile,dün öğrendi

Gunaydin kizlar
Burda dolu yağıyor sabah 6 dan beri,
Hava da haliyle kapali.
Bol gunesli gun diliyorum sizlere

Günaydın canım benimde yumurtlamanın 11 günü Zaten en erken 12 gün sonaraymış
[/QUOTE]
Kızlar Benim de telefonda ki programa göre 10 Mayıs falandı.. yumurtlama günüm. 12-13 gün sonra öğrendim bende.. adet olana kadar umut vardır

4 gun sonra gelir canim.
1,2 ay once ayni sey basima geldi.
Erken yumurta catladi ve bat tan 3 gun oncr regli basladi

Evet çıkıyor benimde kızımda adetim iki gün gecikmişti geçen sene 10 haftalık düşüğüm oldu onda adetime 3 4 gün vardı cıktı herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Canım böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. Melek derken bebeğini mi kaybettin... İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana sağlıklı ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder kuzum...
Evet 21 haftalıkken doğdu amin inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar bir konu da yardımınızı istiyorum
ben 10 yıldır yaklaşık 19 yaşımdan beri sigara içiyorum.. günde 1 paket.
şimdi bebişi öğrendiğimden beri yaklaşık 2 gündür 1 paket sigara içerisinde suan da hala 13 tane falan var.. yani çarşamba gününden bu yana 7 tane içmişim
şimdi ben bunu nasıl bırakacağım napayım nasıl bırakayım. bu paket bitince son diye söz verdim kendime ama ya boşluğuma gelir de devam edersem diye korkuyorum.. napmam lazım napayım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…