- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Günaydın canım benimde yumurtlamanın 11 günü Zaten en erken 12 gün sonaraymışGünaydın kızlar :) yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti. Bu sabahki testi de negatif çıktı. Sanırım hamile değilim. Bi tane de haftasonu denerim. :)
Bu ay günler geçmedi yahu. Sayıyorum sayıyorum hala aynı gibi :)) haftasonu pazar sabahı denetim. Sonra test bitiyor zaten. Adeti beklerim artık. Sen de öyle mi yapacaksın..Günaydın canım benimde yumurtlamanın 11 günü Zaten en erken 12 gün sonaraymış
Valla canım dayana bilirsem geçmese yapmicam diyorum ama bakalimBu ay günler geçmedi yahu. Sayıyorum sayıyorum hala aynı gibi :)) haftasonu pazar sabahı denetim. Sonra test bitiyor zaten. Adeti beklerim artık. Sen de öyle mi yapacaksın..
Dayanabilsek en doğrusu o zaten ama varsa 3 gün kala çıkıyor kuzum. Benim ilk gebeliğimde 3 gün vardı bata. Hemen belirdi çizgi. Ben bu ay yumurtlama tarihine göre mi adet gelecek onu da merak ediyorum. Yumurtlamaya göre 4 gün var. Normal adet döngüme göre 6 gün var. Bakalım..Valla canım dayana bilirsem geçmese yapmicam diyorum ama bakalim
Bir dahaki aya olur inşallah kuzum. Yeni adet tarihini yaz o zaman artık :)
Havalar isindigindan herhalde buradaki arkadaşlar da hep erken oldular.ben de erken olur diye tahmin ediyordum aslında ki öyle de oldu. Ilaç ictjm gece mecburen. Ben adetliyken ilaç içinde zatn 3_4 gün süren reglim iyice kesiliyor. Evdeysem uyuyarak falan geçirmeye çalışıyorum. Ama iş olunca mecbur ilaç alıyorum. Bu arada yeni bat 21 hazıran olarak görünüyor3-4 gun erken gelmis reglin.
Ala ala.
Dogumdan once benimde asiri derecede agrili gelirdi ilk gun cok isrirabim olurdu.
Apranax ford ya da mazejik siz ay gecirdigimi bilmem. Regli sancisi cok beter bisi,sen de agri kesici almistir umuyorum. Gecmis olsun canim, yeni bat la yola devam
Darısı sizde görmek olsun inşallaahhhhHamilelik takvimi de pek yakışmış :))
4 gun sonra gelir canim.Dayanabilsek en doğrusu o zaten ama varsa 3 gün kala çıkıyor kuzum. Benim ilk gebeliğimde 3 gün vardı bata. Hemen belirdi çizgi. Ben bu ay yumurtlama tarihine göre mi adet gelecek onu da merak ediyorum. Yumurtlamaya göre 4 gün var. Normal adet döngüme göre 6 gün var. Bakalım..
iyi bari kuzum.4 gun sonra gelir canim.
1,2 ay once ayni sey basima geldi.
Erken yumurta catladi ve bat tan 3 gun oncr regli basladi
Evet çıkıyor benimde kızımda adetim iki gün gecikmişti geçen sene 10 haftalık düşüğüm oldu onda adetime 3 4 gün vardı cıktı herşeyin hayırlısı olsun inşallahDayanabilsek en doğrusu o zaten ama varsa 3 gün kala çıkıyor kuzum. Benim ilk gebeliğimde 3 gün vardı bata. Hemen belirdi çizgi. Ben bu ay yumurtlama tarihine göre mi adet gelecek onu da merak ediyorum. Yumurtlamaya göre 4 gün var. Normal adet döngüme göre 6 gün var. Bakalım..
Evet 21 haftalıkken doğduCanım böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. Melek derken bebeğini mi kaybettin... İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana sağlıklı ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder kuzum...
11 günde cikmasi mi lazim, bazilari gec cikabiliyo sanirim. Son bi şans daha ver bakalimGünaydın kızlar :) yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti. Bu sabahki testi de negatif çıktı. Sanırım hamile değilim. Bi tane de haftasonu denerim. :)
Oyy kuzum benim. Rabbim alnımıza ne yazdıysa o.. Vardır bunda da bir hayır..Evet 21 haftalıkken doğduamin inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Pazar günü denerim :))11 günde cikmasi mi lazim, bazilari gec cikabiliyo sanirim. Son bi şans daha ver bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?