Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım test markan labquickmi ben 40 tane ondan almıştım kuruyunca o kadar net ıkıncı cızgı cıkarıyordukı yıkıldım heray ozellıkle ılk aylar ama son aylardada acaba dıye yıne yıkıldım. ama bu ay freely aldım oh kafam rahat saatler sonrada olsa çıkarmıyır silik

bende dün adet olunca bugün kan verdim kızlar. estradiol hormonu yüksek çıktı. doktor yokmuş soramadım ama sekreter adetli iken yükselmesi normal dedi. hayırlısı olsun hepimiz için.

kızlar ben bu ay incir havuç kürü aynı zamandada hayıt otunu içeçeğim beraber denemek isteyen varmı bal incir kürünü denemiştim çunku. bat tarihim 28 mayıs. Başka kür önerisindede bulunabilirsiniz sadece soğan kürüne eger kız istiyorsanız hayırlısıyla yapmayın diyorlar asidik yapı kaybolmaması için

Canım snn daha adetine 4 gün var, acaba olabilir mi? test yanılmış olabilir belki.. adetin geçmesini beklesen mi?

Evet canım o marka ama onu çoktan kullaniyordum hiç öyle çıkmamıştı demeki bazen yanlış olabiliirmus

Kuzum inşallah bırakabilirsin. Ben sigara kullanmıyorum, o yüzden bi fikrim yok.

Evet canım o marka ama onu çoktan kullaniyordum hiç öyle çıkmamıştı demeki bazen yanlış olabiliirmus
canım ben netten aldım ozellıle adete yakın demekki hormonlardada artış oluyor bende net ikinci pembe çizginin cıktıgı bıle olmuştu.

Canım snn daha adetine 4 gün var, acaba olabilir mi? test yanılmış olabilir belki.. adetin geçmesini beklesen mi?
hayır canım eminim ovulasyon testi kullandım yumurtam 11 de çatladı olsaydı silikte olsa ilk 5 dakika içinde çıkardı. hayırlısı canım 3 yıl oldu alıştım bu ayda son dogal deneme incir havuc kuru yapıcam aynı anda hayıt tohumu sonra aşılama:)

Canım benim annem bana hamileliğinden önce günde 2 paket sigara içiyormuş ama beni öğrendiği an bırakmış ve ben 6 yaşına gelene kadar da tekrar başlamadı. Günde 2 paket içerken birden bırakabiliyorsa sende bırakabilirsin tek ihtiyacın biraz irade ve bolca bebişinin sağlığını düşünmek.

Darısı bana inşallaahhhh

Yumurta icin de corek otu bal ve tarcin kürü var canm, onu araştır birde.

poncikvegece canim ben 15 sene icip birakmis biyriyim. Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez birden kestim. Omrum boyunca da daha agzima surmem zira nefret ediyorum onun yuzunden annem öldü.
Bu konu ile alakali cok guzel video var onu izlersen zaten asla icemezsin bir daha.
Soz konusu masum bir bebek. Ve senin bebegin, inaniyorum ki birakirsin sen de.

Bu paketi bitirip daha içmiyorumm :)son 10 kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…