canım test markan labquickmi ben 40 tane ondan almıştım kuruyunca o kadar net ıkıncı cızgı cıkarıyordukı yıkıldım heray ozellıkle ılk aylar ama son aylardada acaba dıye yıne yıkıldım. ama bu ay freely aldım oh kafam rahat saatler sonrada olsa çıkarmıyır silik
Canım snn daha adetine 4 gün var, acaba olabilir mi? test yanılmış olabilir belki.. adetin geçmesini beklesen mi?kızlar ben bu ay incir havuç kürü aynı zamandada hayıt otunu içeçeğim beraber denemek isteyen varmı bal incir kürünü denemiştim çunku. bat tarihim 28 mayıs. Başka kür önerisindede bulunabilirsiniz sadece soğan kürüne eger kız istiyorsanız hayırlısıyla yapmayın diyorlar asidik yapı kaybolmaması için
Evet canım o marka ama onu çoktan kullaniyordum hiç öyle çıkmamıştı demeki bazen yanlış olabiliirmuscanım test markan labquickmi ben 40 tane ondan almıştım kuruyunca o kadar net ıkıncı cızgı cıkarıyordukı yıkıldım heray ozellıkle ılk aylar ama son aylardada acaba dıye yıne yıkıldım. ama bu ay freely aldım oh kafam rahat saatler sonrada olsa çıkarmıyır silik
Kuzum inşallah bırakabilirsin. Ben sigara kullanmıyorum, o yüzden bi fikrim yok.Kızlar bir konu da yardımınızı istiyorum
ben 10 yıldır yaklaşık 19 yaşımdan beri sigara içiyorum.. günde 1 paket.
şimdi bebişi öğrendiğimden beri yaklaşık 2 gündür 1 paket sigara içerisinde suan da hala 13 tane falan var.. yani çarşamba gününden bu yana 7 tane içmişim
şimdi ben bunu nasıl bırakacağım napayım nasıl bırakayım. bu paket bitince son diye söz verdim kendime ama ya boşluğuma gelir de devam edersem diye korkuyorum.. napmam lazım napayım yanii
canım ben netten aldım ozellıle adete yakın demekki hormonlardada artış oluyor bende net ikinci pembe çizginin cıktıgı bıle olmuştu.Evet canım o marka ama onu çoktan kullaniyordum hiç öyle çıkmamıştı demeki bazen yanlış olabiliirmus
hayır canım eminim ovulasyon testi kullandım yumurtam 11 de çatladı olsaydı silikte olsa ilk 5 dakika içinde çıkardı. hayırlısı canım 3 yıl oldu alıştım bu ayda son dogal deneme incir havuc kuru yapıcam aynı anda hayıt tohumu sonra aşılama:)Canım snn daha adetine 4 gün var, acaba olabilir mi? test yanılmış olabilir belki.. adetin geçmesini beklesen mi?
Canım benim annem bana hamileliğinden önce günde 2 paket sigara içiyormuş ama beni öğrendiği an bırakmış ve ben 6 yaşına gelene kadar da tekrar başlamadı. Günde 2 paket içerken birden bırakabiliyorsa sende bırakabilirsin tek ihtiyacın biraz irade ve bolca bebişinin sağlığını düşünmek.Kızlar bir konu da yardımınızı istiyorum
ben 10 yıldır yaklaşık 19 yaşımdan beri sigara içiyorum.. günde 1 paket.
şimdi bebişi öğrendiğimden beri yaklaşık 2 gündür 1 paket sigara içerisinde suan da hala 13 tane falan var.. yani çarşamba gününden bu yana 7 tane içmişim
şimdi ben bunu nasıl bırakacağım napayım nasıl bırakayım. bu paket bitince son diye söz verdim kendime ama ya boşluğuma gelir de devam edersem diye korkuyorum.. napmam lazım napayım yanii
Darısı bana inşallaahhhhCanım benim annem bana hamileliğinden önce günde 2 paket sigara içiyormuş ama beni öğrendiği an bırakmış ve ben 6 yaşına gelene kadar da tekrar başlamadı. Günde 2 paket içerken birden bırakabiliyorsa sende bırakabilirsin tek ihtiyacın biraz irade ve bolca bebişinin sağlığını düşünmek.
inşallahDarısı bana inşallaahhhh
Yumurta icin de corek otu bal ve tarcin kürü var canm, onu araştır birde.kızlar ben bu ay incir havuç kürü aynı zamandada hayıt otunu içeçeğim beraber denemek isteyen varmı bal incir kürünü denemiştim çunku. bat tarihim 28 mayıs. Başka kür önerisindede bulunabilirsiniz sadece soğan kürüne eger kız istiyorsanız hayırlısıyla yapmayın diyorlar asidik yapı kaybolmaması için
onu yaptım canım ama gerçekten yaptığım ay hiç adet agrım olmadı ama malesef bebekte olmadıYumurta icin de corek otu bal ve tarcin kürü var canm, onu araştır birde.
Bu paketi bitirip daha içmiyorumm :)son 10 kaldı :)poncikvegece canim ben 15 sene icip birakmis biyriyim. Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez birden kestim. Omrum boyunca da daha agzima surmem zira nefret ediyorum onun yuzunden annem öldü.
Bu konu ile alakali cok guzel video var onu izlersen zaten asla icemezsin bir daha.
Soz konusu masum bir bebek. Ve senin bebegin, inaniyorum ki birakirsin sen de.
onu yaptım canım ama gerçekten yaptığım ay hiç adet agrım olmadı ama malesef bebekte olmadı
Bu paketi bitirip daha içmiyorumm :)son 10 kaldı :)
Hadi inşallaaahhhhhGünaydın hatunlar. Bende heycanla batı bekliyorum haftaya cuma bakalım ne olacak tuttumu tutmadımı :)
Hadi inşallaaahhhhh
adamın bildiği birşey var demekkieşime kalsa kesin tuttu ikiz üçüz olacak diyorne kadar çok kendine güveniyorsun diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?