Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzelmiş canım güle güle kullansın, ben düğünde aldım takıyor 7 yıldır daha da almam :)

Bezelyeyi benim adamda hiç sevmez ben de aramam yani olmasa da olur, geçen yazdan bezelye var dolapta hala

Canim makinanin kazaninda sorun vardir. Elini gezdir eline gelecektir ama dikkat et kesme elini. Gule gule kullan bu arada. Hersey cok pahali ya inan sabahtan beri 400 kusur lira harcadim. Buyuk tencere,kavanoz,kahvalti,anneme pazardan 3 bluz,1 pantalon,1 elbise, 6 kilot,domates 20 kilo, 2 kilo fasulye, 1 kilo cilek recellik, 2 gozleme 2 ayran 2 su

Kazandan mı ben de tişörtlerin kalitesinden oluyor diyordum. Bi bakıyım şu kazana.

Çok harcamışsın ama saydıklarının hepsi de gerekli. Kışın hem el altında olurlar hem de doğal beslenirsiniz. Dışarda kahvaltı bana biraz pahalı geliyor.
Anneciğin de aldıklarını güzel günlerde kullansın :)

Evde kedi olsaydi kesin kedi derdim benimkiler uzerime tirmaniyor ve deliyorlar malesef. Ama geri tek secenek makina kaliyor. Saol canim insallah iyi gunlerde kullansin. Kahvalti olayi banada pahali geliyor ama simdi hep biz hizmet ediyoruz eee birgunde esim bana hazirlayip getirmiyor. Banada hizmet etsinler diyorum esime bazen her haftasonu oluyor ama bazen 15te bir falan. Birde bu besiktastaki kahvaltilar sokagini bilirsin cok yakin sonra kahvemizi icip eve geliyoruz canim.

Beşiktaşa en son geçen yaz geçtik.
Çok iyi bilmiyorum oraları.

Eşinin daha önce evlenmiş olmasına ailen bir şey demedi mi?
Hemen kabul ettiler mi mesela, çünkü kızı da var. Benimkiler kabul etmezdi. Gerçi eşim bekar olmasına rağmen onu da zor kabul ettiler hahahah

Benim aklıma da kemer geldi delikler karın bölgesindeyse ve kemer kullanıyorsa kemer de delebiliyor bazen

Benim aklıma da kemer geldi delikler karın bölgesindeyse ve kemer kullanıyorsa kemer de delebiliyor bazen
Kemer hep kullanır ama tişörtü içine koymaz. Salık duruyor tişört. O zaman da olur mu çünkü genelde o kısımlar delik delik oluyor.
Kayınvalidem de diyor orda minnak bi kaçak oluyormuş, fabrika hatası gibi. yıkanınca da iyice açılıyormuş..

Bi tanesinin de kol kısmında var delik.

Kuzum benim dusuncem soyle tamam onlar annemle babam ailem ama bu hayat benim hayatim. Kiminle olacagima ne yapacagima nasil hayat kuracagima karistirmam. Yanlista yapsam benim yanlisim duserim ama kalkarimda . Ben univ bitirdim yurttan esyalarimi topladim eve gitmedim direk istanbula gelip yerlestim. Ki ben evlenmeden esimle 5 yildirda beraber yasiyordum. Yani benim hayatim benim kararim benim dogrum yada yanlisim. Baksasinin ne dusundugu beni hic bir zaman baglamadi canim. Ne karisirim ne karistiririm

Hepimiz yada çoğunluğumuz bu özgüvene sahip olabilsek Türkiyem o zaman gelişmiş olacak.
Ben gelişeceğine inanıyorum.
Güzel günler bizi bekliyor...

Fakat şuanki durumda çoğunluk bu düşüncelere kapalı.
Aileler çok müdahale ediyor.
Bu yanlış bi seçimse de kendi tercihi olacak, bize hesap sormayacak düşüncesi çok az kişide var...

Hele ki evlenmeden birlikte yaşamak oooo şuanki türkiyeye çok uzak.

Ben hiçbir şeyi kimseyi kınamayacak kadar çok şey gördüm okudum yaşadım...
Darısı tüm insanlarımızın başına :)

Hep mutlu olursunuz inşallah kuzum :)

Tişört dışında olunca olur zaten cnm o tokadaki geçirilen kısım tişörte denk geliyor işte, bizim de bir ara olmuştu ama koldaki hakkında fikrim yok o kayınvalidenin dediği gibi olabilir

Benim annemle babam bana hic birzaman baski yapmadilar ama sulale anane,teyze,dayi vs. Onlarin gozunda esimle beraber yasiyorum diye kotu kadindim. Ama ben onlara sunu soyledim. Ben istanbula geldim tezgahtarlikta yaptim garsonlukta yaptim bir donem cok zor bir surec gecirdim ekonomik olarak o donemde kiradan kurtulmak icin esimin yanina tasindimki bu esyali evimi ev sahibine biraktim ikinci elden satip kiraya saydi.Ondan sonra sulale muhabbeti basladi ben onlara sunu sordum. Siz simdi biyle konusuyorsunuzda bir gun arayip kizim nasilsin bir ihtiyacin varmi demediniz. Ben kirami odeyemedigim zaman zaten beraber oldugum insanla ayni eve ciktim. Hic birinizin konusmaya hakkiniz yok dedim. Guvendigim sevdigim insanin yanina tasinmasaydim nerden para bulmami istediniz. O zaman dahami namuslu olacaktim dedim. Benim dusuncemdede namus iki bacak arasinda degil beyindedir canim. Bu dusunce degismedikcede bu ulkede hic bir halt olmaz canim.

Kızlar ben çok tez canlıyım ya siz beni bilmiyorsunuz. İşim hemen olsun istiyorum. Mesela bata 13 gün var ama test yapmadan kendimi zor tutuyorum. Olsa da şimdi çıkması imkansız diyorum da tutuyorum kendimi
Bende senin gibiyim aynı işte bu hu bazen üzüyor bugün erken gebelik testi yaptım negatifti oysa bu ay cok ünitliydim ya 3 gün var bata bu sondu bidaha adet gecmeden test falan yapmıycam bugun karaar aldım

Merhaba ☺

İnşaAllah bende 2020 annesi olma yolundayım.
Şuan 6+2 deyiz.
Son adet tarihim: 23 Mayıs tı
İlk olacak.
İstanbul - Şile

Tüm hamilelere hayırlı kolay doğumlar diliyorum. İnşaAllah tez vakitte sağlıcakla kucağımıza alırız.

Hamilelik planlayan arkadaşlarımada hep dua ediyorum. En kısa zamanda güzel haberler alırsınız inş.

Hısım akraba böyledir..
Dara düştüğünde yok olurlar.
Kendilerine göre yanlış bir şey yaptığında aaaa derler, bi anda ortaya çıkarlar...

Güven vermeyen bi insanın evine kimse yerleşmez.
Demek ki o güveni sağlamış eşin.
Ne mutlu.

Ben de namus konusunda aynı fikirdeyim.
Kimse kimseyi yargılamasa artık.
Kınamasa.
Ne güzel olurdu.

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…