Ay bilmiyorum artık. Bu aldıklarım da olursa çok üzülürüm.Tişört dışında olunca olur zaten cnm o tokadaki geçirilen kısım tişörte denk geliyor işte, bizim de bir ara olmuştu ama koldaki hakkında fikrim yok o kayınvalidenin dediği gibi olabilir
Dur bakalım bi adet gelsin.Bende senin gibiyim aynı işte bu hu bazen üzüyor bugün erken gebelik testi yaptım negatifti oysa bu ay cok ünitliydim ya 3 gün var bata bu sondu bidaha adet gecmeden test falan yapmıycam bugun karaar aldım
Hoşgeldin canımcım :)Merhaba ☺
İnşaAllah bende 2020 annesi olma yolundayım.
Şuan 6+2 deyiz.
Son adet tarihim: 23 Mayıs tı
İlk olacak.
İstanbul - Şile
Tüm hamilelere hayırlı kolay doğumlar diliyorum. İnşaAllah tez vakitte sağlıcakla kucağımıza alırız.
Hamilelik planlayan arkadaşlarımada hep dua ediyorum. En kısa zamanda güzel haberler alırsınız inş.
İnş hamilesindir canımmCanım İçimden Bi. Ses de hamilesin duygu diyo her ne kader ilk deneme olmaz desem de
Yok yok bu ay için umudum kalmadı zaten bugun cıkardı olsa artık agustos için çalışmaları planlamak lazım ozamanda agustos bat tarıhım gecmeden test yapmıcam kesin kararlıyımDur bakalım bi adet gelsin.
Sen yine de çok umutlanma kuzum..
Aynen kuzumHısım akraba böyledir..
Dara düştüğünde yok olurlar.
Kendilerine göre yanlış bir şey yaptığında aaaa derler, bi anda ortaya çıkarlar...
Güven vermeyen bi insanın evine kimse yerleşmez.
Demek ki o güveni sağlamış eşin.
Ne mutlu.
Ben de namus konusunda aynı fikirdeyim.
Kimse kimseyi yargılamasa artık.
Kınamasa.
Ne güzel olurdu.
28 29 gunde bi oluorm. Iki gundur acaip akintm var. Kacircam diye korkuyorm.Kac günde bir adet oluyorsun evet hemen degerlendir sen
İnşallah tutmuştur inşallah inşallahAynen kuzum
Kuzu buarada birsey soracagim ya benim karin kasik agrim hic gecmedi. Hadi adetten sonra yumurtlama dedik agrir dedikte 2-3 gundur surekli kasiklarimda kramplar oluyor. Bir gaz geldi sacma sekilde aksami zor getiriyorum yorgunluktan. Birde yogun beyaz akinti basladi. Aklima seytan giriyor tuttumu yoksa diye
Bana göre hemen yapıp öğrenmek en güzeli. Ama sen regl beklemek istiyorsan test yapma hiç canımcım..Yok yok bu ay için umudum kalmadı zaten bugun cıkardı olsa artık agustos için çalışmaları planlamak lazım ozamanda agustos bat tarıhım gecmeden test yapmıcam kesin kararlıyım
İnş tutustur yeşimcim ya sen bari güzel haberi al bu ayAynen kuzum
Kuzu buarada birsey soracagim ya benim karin kasik agrim hic gecmedi. Hadi adetten sonra yumurtlama dedik agrir dedikte 2-3 gundur surekli kasiklarimda kramplar oluyor. Bir gaz geldi sacma sekilde aksami zor getiriyorum yorgunluktan. Birde yogun beyaz akinti basladi. Aklima seytan giriyor tuttumu yoksa diye
Birde ishal ve istah var canim surekli acikiyorum. Bilmiyorum valla acabamilar gelip gelip duruyor.İnşallah tutmuştur inşallah inşallah
Rabbim ol dediyse bitmiştir bu iş.
Bende mesela hiç kasık ağrısı falan yok. İnşallah hamilesindir canım benim..
Kuzucum benden gelirse mucize olur valla hap iciyorum ama bu ay 28 regl bitti 29 agri basladi 30 o meshur akinti geldi. Garip bir haldeyim. Bir yanden hap daha korumaya baslamadan acabi diyorum falan.İnş tutustur yeşimcim ya sen bari güzel haberi al bu ay
Olur mu olur canımmm allahın işi bu ay bu iş bitcek dediyse hapın hikayede kalmıstır belkiiBirde ishal ve istah var canim surekli acikiyorum. Bilmiyorum valla acabamilar gelip gelip duruyor.
Kuzucum benden gelirse mucize olur valla hap iciyorum ama bu ay 28 regl bitti 29 agri basladi 30 o meshur akinti geldi. Garip bir haldeyim. Bir yanden hap daha korumaya baslamadan acabi diyorum falan.
Ohh afiyet olsun canim. Gozleme zor is bebce ama yalanci gozleme hazir yufka icini doldur tavada cevir ohh mis.oooo kizlar neler konusmussunuz nelerreceller visneler gozleme ayran derken canimi cektirdiniz gittim kendime bol kopuklu tuzlu ayran yaptim ama tabi gozleme yapcak kadin nerdeee
Hoşgeldin canımcım :)
Kız hapı bıraksan mı acaba varsa zararı olmaz mı, ama yoksa da nasıl oluyor bilmiyorum ki düzenli kullanılıyor galibaBirde ishal ve istah var canim surekli acikiyorum. Bilmiyorum valla acabamilar gelip gelip duruyor.
Kuzucum benden gelirse mucize olur valla hap iciyorum ama bu ay 28 regl bitti 29 agri basladi 30 o meshur akinti geldi. Garip bir haldeyim. Bir yanden hap daha korumaya baslamadan acabi diyorum falan.
ayy valla nasil guzel olurOhh afiyet olsun canim. Gozleme zor is bebce ama yalanci gozleme hazir yufka icini doldur tavada cevir ohh mis.
Duzenli kullanmak gerekiyor canim doktorlar hep der gebeligi bilmeden alinan ilaclar inu etkilemez. Tabi varsada Allaha emanet canim. En erken ne zaman test yapmak lazim acaba kac gun gecince biliyormusunuz?Kız hapı bıraksan mı acaba varsa zararı olmaz mı, ama yoksa da nasıl oluyor bilmiyorum ki düzenli kullanılıyor galiba
Canısı tamamen saldıysan tutmuştur diyorum :))Birde ishal ve istah var canim surekli acikiyorum. Bilmiyorum valla acabamilar gelip gelip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?