Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canımcım :)

Dur bakalım bi adet gelsin.
Sen yine de çok umutlanma kuzum..
Yok yok bu ay için umudum kalmadı zaten bugun cıkardı olsa artık agustos için çalışmaları planlamak lazım ozamanda agustos bat tarıhım gecmeden test yapmıcam kesin kararlıyım

Aynen kuzum

Kuzu buarada birsey soracagim ya benim karin kasik agrim hic gecmedi. Hadi adetten sonra yumurtlama dedik agrir dedikte 2-3 gundur surekli kasiklarimda kramplar oluyor. Bir gaz geldi sacma sekilde aksami zor getiriyorum yorgunluktan. Birde yogun beyaz akinti basladi. Aklima seytan giriyor tuttumu yoksa diye

İnşallah tutmuştur inşallah inşallah
Rabbim ol dediyse bitmiştir bu iş.
Bende mesela hiç kasık ağrısı falan yok. İnşallah hamilesindir canım benim..

Yok yok bu ay için umudum kalmadı zaten bugun cıkardı olsa artık agustos için çalışmaları planlamak lazım ozamanda agustos bat tarıhım gecmeden test yapmıcam kesin kararlıyım
Bana göre hemen yapıp öğrenmek en güzeli. Ama sen regl beklemek istiyorsan test yapma hiç canımcım..

İnş tutustur yeşimcim ya sen bari güzel haberi al bu ay

oooo kizlar neler konusmussunuz neler receller visneler gozleme ayran derken canimi cektirdiniz gittim kendime bol kopuklu tuzlu ayran yaptim ama tabi gozleme yapcak kadin nerdeee

İnşallah tutmuştur inşallah inşallah
Rabbim ol dediyse bitmiştir bu iş.
Bende mesela hiç kasık ağrısı falan yok. İnşallah hamilesindir canım benim..
Birde ishal ve istah var canim surekli acikiyorum. Bilmiyorum valla acabamilar gelip gelip duruyor.
İnş tutustur yeşimcim ya sen bari güzel haberi al bu ay
Kuzucum benden gelirse mucize olur valla hap iciyorum ama bu ay 28 regl bitti 29 agri basladi 30 o meshur akinti geldi. Garip bir haldeyim. Bir yanden hap daha korumaya baslamadan acabi diyorum falan.
B BYV kaçıncı günleri değerlendirdiniz??
Biz 11. Gün gece, 13.gün gündüz, 15.gün gece değerlendirdik.

Ahh canim hic tutmadim bu ay ve dikkatte etmedim saldim ya tamamen kismet.

Olur mu olur canımmm allahın işi bu ay bu iş bitcek dediyse hapın hikayede kalmıstır belkii

oooo kizlar neler konusmussunuz neler receller visneler gozleme ayran derken canimi cektirdiniz gittim kendime bol kopuklu tuzlu ayran yaptim ama tabi gozleme yapcak kadin nerdeee
Ohh afiyet olsun canim. Gozleme zor is bebce ama yalanci gozleme hazir yufka icini doldur tavada cevir ohh mis.

Kız hapı bıraksan mı acaba varsa zararı olmaz mı, ama yoksa da nasıl oluyor bilmiyorum ki düzenli kullanılıyor galiba

Kız hapı bıraksan mı acaba varsa zararı olmaz mı, ama yoksa da nasıl oluyor bilmiyorum ki düzenli kullanılıyor galiba
Duzenli kullanmak gerekiyor canim doktorlar hep der gebeligi bilmeden alinan ilaclar inu etkilemez. Tabi varsada Allaha emanet canim. En erken ne zaman test yapmak lazim acaba kac gun gecince biliyormusunuz?

Canısı tamamen saldıysan tutmuştur diyorum :))
Çünkü kendini rahat bırakmak çok önemli bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…