Insallah canimCanısı tamamen saldıysan tutmuştur diyorum :))
Çünkü kendini rahat bırakmak çok önemli bu işte.
Insallah ben sana bu ay inaniyorum canimcim. Benim migren tuttu kizlar gozlerimin arkasindan vuruyor midemde bulanmaya basladi ben biraz karanliga geciyorumBen haftaya cuma ilk testimi yapıcam canlar
Rabbim nasip et nolur...
Hepimize nasip et...
Tamam canımcım. Geçmeyen bi rahatsızlık ama geçmiş olsun kuzum.Insallah canim
Insallah ben sana bu ay inaniyorum canimcim. Benim migren tuttu kizlar gozlerimin arkasindan vuruyor midemde bulanmaya basladi ben biraz karanliga geciyorum
Yumurtlamadan on gün sonra filan çıkar herhalde erken gebelik testlerindeDuzenli kullanmak gerekiyor canim doktorlar hep der gebeligi bilmeden alinan ilaclar inu etkilemez. Tabi varsada Allaha emanet canim. En erken ne zaman test yapmak lazim acaba kac gun gecince biliyormusunuz?
Ben de haftaya pazartesi düşünüyorum bakalım ne kaldı şurda 8-9 günBen haftaya cuma ilk testimi yapıcam canlar
Rabbim nasip et nolur...
Hepimize nasip et...
Yok kaçmaz canm tam guzel günlere denk gelmiş benim yarim 8. Gün olcak o zaman başlıycam bakalm bu ay ilk defa iki gunde bir yapcm aksilik cikmazsa insallah tutar bide boyle deneyelim28 29 gunde bi oluorm. Iki gundur acaip akintm var. Kacircam diye korkuyorm.
Hahahha kız sibelll seni şimdiden hamile ilan edip üst tabloya yazasım geldi kızzzBen de haftaya pazartesi düşünüyorum bakalım ne kaldı şurda 8-9 günBüşra benim değerlendirmeyi görsen şok olursun 7. 9. 11. 13. 14. 15. bugün son olacak 17. Ve isteyerek oldu çok şükür normalde bana daral geliverir sık sık ama sadece 15. Biraz zoraki oldu o gece kız uyumadı dedim ya yanında uyuyakalmışım sabah eşim hadi dedi aman boşver dedim ama niyetlendin artık geceden diye, sabah uyku sersemi hiç sevmem, benimki bayram etti bu ay :))
Ahh canım ağzın bal yesin ama bu kadar çalışmaya benim hala umudum yok, göğüslerimde tık yok bugün sol kasığım ağrıdı ya yeni yumurtluyorum ya kiste dönüştü zaten küçük kistler var demişti doktorum bel ağrısı alt taraf ara ara geliyor benim moral sifir :))Hahahha kız sibelll seni şimdiden hamile ilan edip üst tabloya yazasım geldi kızzz
Merhaba canım k.bakma bu ara çok yoğun olduğum ve de gebe olduğum için pek telefonla vakit geçiremiyorum. Kk ne girince de saatlerce çıkamıyorum kim ne yazmış, kim hamileymiş, kimin bebeğinin cinsiyeti belli olmuş, kime ne olmuş okurken 2-3 saatimi hatta bazen daha fazla zamanımı aldığı için biraz uzak kaldım@virgo_35
@KARABATAK_
@YEKTA61
@Mutfakci anne
Prettygirl
@Merve2728
@Altibirlik61
@Zeynep_teacher
@Henrietta___
@1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Beni de yaziyodun gecen ayHahahha kız sibelll seni şimdiden hamile ilan edip üst tabloya yazasım geldi kızzz
Bu arada listedeki bütün öğretmen arkadaşlar hamile bir ben kaldım galiba, eğitim camiasının sona kalanı dona kalanı oldumHahahha kız sibelll seni şimdiden hamile ilan edip üst tabloya yazasım geldi kızzz
İnşallah canım bekleyip görcezİnş hamilesindir canımm
Helal olsun, ben de adet geçmeden yapmam diyordum ama bu ay yapacam iki gün kala yoksa çatlarım, evlilik yıldönümümüz olduğu için varsa erken öğrenmem lazım :) sen iyi dayandın maşallahKızlar ne kadar istikrarlı çıktım hala test yapmadım bata son 1 gün
Insllh ya. Ben de iki gune bir ypmya calisicm. Hemen hemn ayni gunlere denk geliorz. Hakkmzda hayrlisi insllhYok kaçmaz canm tam guzel günlere denk gelmiş benim yarim 8. Gün olcak o zaman başlıycam bakalm bu ay ilk defa iki gunde bir yapcm aksilik cikmazsa insallah tutar bide boyle deneyelim
Pazartesi olmayım hemn yapcam test Bi taneHelal olsun, ben de adet geçmeden yapmam diyordum ama bu ay yapacam iki gün kala yoksa çatlarım, evlilik yıldönümümüz olduğu için varsa erken öğrenmem lazım :) sen iyi dayandın maşallah
Yaa kızlar umutsuz olmayın. Ben kaç ay denedim hep stres yaptım olmadı. Hatta ramazanda adetim 8 gün geçikene kadar gitmedim. Yoktur dedim. Ama 8 gün yani boru mu dedimSonra gittim yine negatif çıkmıştı. Bi iki güne adet olmuştum. Artık nasıl hamile olmak istemişsem adet bile gelmedi 9-10 gün. Sonra ertesi ay saldım. Kafaya takmadım. Olursa olur dedim. Bide annemler baba evinde döl çabuk tutar gibi bi inaç söylediler. Hiç daha önce duymamıştım. Kayınvalidemlere memlekete gittik yaptık. Ama ben inanmadım yinede. Harbiden tuttu. kaç ay olmadı olmadı o ay tuttu kayınpederimin evinde. İmkanı olan denesin bişeycik olmaz
Göbek düşmesi takması ne oluyor?Aynen kayınpederinizin evinde mutlaka deneyin.İlginç bi inanış ama vardır eski toprakların bi bildiği. Haa bide göbek düşmesini duymuşsunuzdur. Benim hep düşerdi ondan da bi süre olmadı dediler. Göbeğimi yerine oturttum. Hatta yapan kadın tamam oturdu yerine şimdi hamile kalabilirsin demişti kolaylıkla.
Bizim komşunun 3 yıldır korunmuyordu çocuğuda olmuyordu. Doktorlar hiçbşey bulamamıştı. Göbeğini taktıdı. O ay hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?