- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
40 kız mı abowValla canim dun soyle birsey anlatti kayinbirader. Bunun en yakin arkadasi tup bebek yapiyor. Bir tane adam gelmis 76 yasinda aga gibi birseymis. Demis evladim siz erkek bebek yapiyormussunuz. Benim 40 tane kizim var gocup gitmeden birde oglum olsun cok istiyorum. Amca 40 kiz diyirsun zor ama bakalim bir demisler. Buna kutuyu vermisler odaya gondermisler bunu doldur bize seslen demisler. Birkac saat gecmis bunlar endiselenmis adama birseymi oldu diye gitmisler kapiyi tiklatmislar iyimisin amca demisler iyiyimde bunlar bunu nasil dolduruyor bukadar oldu demis. Zavallim kutuyu full dolduracam diye kac defa yaptiysaAllah verirse veriyor ama 40 kiz diyoruz allah bilir oncesi sonrasi o ani hepsine denk gelmistir mutlaka kismet isi bu.Allah hayirli evlat versin canim. Umarim gonlunuze gore olur.
Bende 30 haziran da adet oldum aynı gün olmuşuz öyle bir düşüncem yok ilk çocuğum olcak hemen olsun istiyorum 27 28 günde bir adet oluyorum ortlama bugünden itibaren başlasam mi acaba ilişkiye onu sormustum bu ay ovülasyon testi yapmiycm ben geçen aylar yaptım bir ise yaramadi ya da beceremedim bu ay iki günde bir devam yapcm
Adet bitiminde olurmuş bir de benim şimdiBence de başla hemen, adet bitiminde de yumurtlama olabiliyormuş. Bugünden itibaren 2 güne bir devam et, hayırlısıyla olur inş
Aynen canm bakalım başlıycam yarina 8-10-12-14-16 günlerini degerlendircem Insallah sorun çıkmaz da değerlendiririz bu ayBen de ilk ay ovu denedim olmadı geçen ay takvim hesabı bu ay da Bi ovu takibi yapıcam... Seninle aynı günlerimiz canım inşallah güzel haberleri de beraber alırız bu ay ☺ Sen o zaman iki güne bir ilişki yap dediğin gibi. O ne zaman gelecekse o zaman gelecek biz ne kadar hesap etsekte
Zaten sen erkek istiyorsun ya, öyle bir hadis duydum bir adam peygamberimize geliyor erkek evlat istediğini bunun için ne yapabileceğini soruyor ve o da eşinle özel günün bitiminde yakınlaş diyor, doğruluğunu bilmiyorum ama burda bir konuda okumuştumAdet bitiminde olurmuş bir de benim şimdibenim regli bitimi dün ilişki oldu bir de yumurtladıysam belli mi olur valla olacağı varsa oluyor
Kız kışlık filan başlamadık daha dur hele yaz yeni geldi :) ben Ağustos sonunda yapıyorum biraz sos ama bu yıl yaparmıyım bilmem eşim yemedi geçen kendimde bitiremedim, dolaba da dolmalık biber ve fasulyeyi çig koyuyorum yine çok deil, annem konserve veriyor tarhana erişte filan öyle yani hazır genelde :)Kizlar sabah kalktik annemi aldim disari kahvaltiya goturdum. Bir guzel karnimizi doyurduk. Son gittik kavanoz ve buyuk tencere aldik. Aksam pazara gidecegiz domates alacagiz domates sos hazirlayacagiz kisa. Sizler yapiyormusunuz baska neler yapiyorsunuz? Hep fanfinifinfon mu konusacagiz
Visne koydum bende dondurucuya meyve suyu yaparim diye,fasulte kavurup koyacam bi deKizlar sabah kalktik annemi aldim disari kahvaltiya goturdum. Bir guzel karnimizi doyurduk. Son gittik kavanoz ve buyuk tencere aldik. Aksam pazara gidecegiz domates alacagiz domates sos hazirlayacagiz kisa. Sizler yapiyormusunuz baska neler yapiyorsunuz? Hep fanfinifinfon mu konusacagiz
Evet vişne de veriyor annem çok iyi oluyor ara ara meyve suyu yapıyorum kızım çok seviyor bir de limonata yapıyorum ben kızlar bir limon ve bir portakalı dondurucuya atıyorsunuz sonra çıkarıp rondodan geçirip şekerini suyunu ekleyip süzerek şişelere geçiriyorum harika oluyor aklınızda bulunsunVisne koydum bende dondurucuya meyve suyu yaparim diye,fasulte kavurup koyacam bi de
Portakal olabilirdi aslinda ya kistan koysaydik yazin dogal olarak kendimiz yapardik ne guzelEvet vişne de veriyor annem çok iyi oluyor ara ara meyve suyu yapıyorum kızım çok seviyor bir de limonata yapıyorum ben kızlar bir limon ve bir portakalı dondurucuya atıyorsunuz sonra çıkarıp rondodan geçirip şekerini suyunu ekleyip süzerek şişelere geçiriyorum harika oluyor aklınızda bulunsun
Evet canım ben de okumuştum bazısına doğru oluyor bazısında tutmuyor Allah hakkımızda hayırlısını versinZaten sen erkek istiyorsun ya, öyle bir hadis duydum bir adam peygamberimize geliyor erkek evlat istediğini bunun için ne yapabileceğini soruyor ve o da eşinle özel günün bitiminde yakınlaş diyor, doğruluğunu bilmiyorum ama burda bir konuda okumuştum
İnşallah tutturursun canım güzel haberlerini bekliyorumAynen canm bakalım başlıycam yarina 8-10-12-14-16 günlerini degerlendircem Insallah sorun çıkmaz da değerlendiririz bu ay
Valla yaz sonunda beniz zamanim olmaz canim. Belki birazcik pahali olur ama yapacak birsey yok. Banada annem getiriyorda icim gidiyor okadar ugrasiyor tasiyor diye. Bu sefer gel bende yapalim en azindan dedim. Ben kistan ispanak atmistim yazin bazen yapiyorum. Simdide bezelye cilek attim. Fasulye kavurup atacam 2 kiloda ondan aldim. Birde domates soslari birde menemenlik hazirliyoruz. BakalimKız kışlık filan başlamadık daha dur hele yaz yeni geldi :) ben Ağustos sonunda yapıyorum biraz sos ama bu yıl yaparmıyım bilmem eşim yemedi geçen kendimde bitiremedim, dolaba da dolmalık biber ve fasulyeyi çig koyuyorum yine çok deil, annem konserve veriyor tarhana erişte filan öyle yani hazır genelde :)
Visneden nefret ederimVisne koydum bende dondurucuya meyve suyu yaparim diye,fasulte kavurup koyacam bi de
Ne hamaratligi kiz simdi insallah bebis planliyoruz ya kisin hormonlu hormonlu domateslemi yenek yapacam olmazMoonnlightt inşallah Rabbim gönlümüze göre versin. Sana erkek bana kız inşallah... Amin.
B BYV ne hamarat gacılarsınız maşallah. Ben hiçbir şey yapmıcam kış için
aydodo elinden geldiğince iki güne bir yapın, ihtimal yüksek olur. Büyük ihtimal bu ay gebe kalacaksın hadi inşallah :)
S Sibelll16 limonata için limon ve portakalı dilimleyip mi atıyorsun buzluğa canımcım. Kız limonun kilosu da pahalı he
Bütün gün dışarda deli danalar gibi dolandık İstanbul sıcağında kızlar..
Bugün yemeğim de yok.
Kocişimi arkadaşlarının yanında bıraktım, gelirken birşeyler alacak.
Canım da kahve çekiyor yine.
Bazen diyorum günde bir fincan kahve içtiğim için mi çocuk olmuyor acep diye???
Ama araştırma yapmıştım, bir fincanın zararı yokmuş.
Bana kayımvalidemle annem ne verdiyse o. Domates yaparlar verirler işte. Ben sadece dolmalık biber temizleyip atıyorum buzluğa. O çok pratik yemek oluyor kışın. Benim adam bezelyeli ağzına sürmez. Bezelyenin tadını unuttum ben. Güzel birşeydi dimi, tavsiye eder misiniz kızlarValla yaz sonunda beniz zamanim olmaz canim. Belki birazcik pahali olur ama yapacak birsey yok. Banada annem getiriyorda icim gidiyor okadar ugrasiyor tasiyor diye. Bu sefer gel bende yapalim en azindan dedim. Ben kistan ispanak atmistim yazin bazen yapiyorum. Simdide bezelye cilek attim. Fasulye kavurup atacam 2 kiloda ondan aldim. Birde domates soslari birde menemenlik hazirliyoruz. Bakalim
Visneden nefret ederimcilek erik falan atiyorum ben canim.
Ne hamaratligi kiz simdi insallah bebis planliyoruz ya kisin hormonlu hormonlu domateslemi yenek yapacam olmaz
Planlar buyuk
Kahve ben gunde 2 tane double turk kahvesi ayrica isyerindede 4-5 tane filitre kahve iciyorum. Gebelikteyken 1 tanesine izin vermisti doktrum.
Demi yaa beklerken arada farkli seylerde olsun zaten gebe kalinca bu seferde aman yemek konusmayin onu demeyin bunu demeyin aseriyoruz muhabbetleri oluyor. Bu arada esin saate ne dedi. Bu arada gece sarilmadi aksamina saat aldi dikkat et aliskanlik haline gelmesinBana kayımvalidemle annem ne verdiyse o. Domates yaparlar verirler işte. Ben sadece dolmalık biber temizleyip atıyorum buzluğa. O çok pratik yemek oluyor kışın. Benim adam bezelyeli ağzına sürmez. Bezelyenin tadını unuttum ben. Güzel birşeydi dimi, tavsiye eder misiniz kızlar
Yeşim ben de senin gibi sırf gebelikle ilgili konuşmaktan darlanıyorum, gebe de değiliz ki anacımbu tür konuları iyiki açıyorsun, başka türlü geçmez zaman. Bide sürekli onları konuşunca iyice stres oluyoruz kızlar etmeyin.
Hahahahha düşünmedim değil.Demi yaa beklerken arada farkli seylerde olsun zaten gebe kalinca bu seferde aman yemek konusmayin onu demeyin bunu demeyin aseriyoruz muhabbetleri oluyor. Bu arada esin saate ne dedi. Bu arada gece sarilmadi aksamina saat aldi dikkat et aliskanlik haline gelmesin
Aaa cok sıkmis canim gule gule kullansin insallah. Zevkli hatunmussun vesselamHahahahha düşünmedim değil.
Zamanlamam pek iyi olmadı kabul ediyorum :)))))
Çok mutlu oldu çocuk gibi:)
Yıllardır söylerdi düğünde bana bir saat takmadın diye..
Nedense dün bi anda nede almıyorum dedim kendi kendime. Durduk yere:)
Kendi almıyor öncelikli ihtiyaç olmadığı için ama hediyeye çocuk gibi sevindi bide çooook şaşırdı kaldı öyle
Saatin fotosunu ekliyorum.
Canım benim beğendiğine çok sevindim :)Aaa cok sıkmis canim gule gule kullansin insallah. Zevkli hatunmussun vesselam
Evet canım dilimleyip atıyosun, ben kıştan portakalda attım, kız bir limon bir portakaldan 2,5 lt filan çıkıyor biz bayılıyoruz eşimle hem çocuğa doğal meyve suyuMoonnlightt inşallah Rabbim gönlümüze göre versin. Sana erkek bana kız inşallah... Amin.
B BYV ne hamarat gacılarsınız maşallah. Ben hiçbir şey yapmıcam kış için
aydodo elinden geldiğince iki güne bir yapın, ihtimal yüksek olur. Büyük ihtimal bu ay gebe kalacaksın hadi inşallah :)
S Sibelll16 limonata için limon ve portakalı dilimleyip mi atıyorsun buzluğa canımcım. Kız limonun kilosu da pahalı he
Bütün gün dışarda deli danalar gibi dolandık İstanbul sıcağında kızlar..
Bugün yemeğim de yok.
Kocişimi arkadaşlarının yanında bıraktım, gelirken birşeyler alacak.
Canım da kahve çekiyor yine.
Bazen diyorum günde bir fincan kahve içtiğim için mi çocuk olmuyor acep diye???
Ama araştırma yapmıştım, bir fincanın zararı yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?