Valla ben olsam dayanamazdim masallah7 temmuz iki gün var daha gelmesine normalde hiç şaşmaz günüm bakalım pazartesi ni bekliyorum
Aslında diğer hamileliğimde testte çıkmadı biraz da ondn yapmaya tereddüt ediyorumValla ben olsam dayanamazdim masallahvarsa cikar zaten yoksa zaten kirmizilar gelecek ama varsa iki gun once bayram
Birde ilk deneme çok da şey yapmak istemiyorum amaValla ben olsam dayanamazdim masallahvarsa cikar zaten yoksa zaten kirmizilar gelecek ama varsa iki gun once bayram
aa yoksa bebek haberi mi geliyoAslında diğer hamileliğimde testte çıkmadı biraz da ondn yapmaya tereddüt ediyorum
GunaydinGünaydın kızlar :)
Basla canim hic bekleme benceGunaydinn kızlar eve daha dun geldik ailemin yanına memlekete gittik iyi tatil yaptik net çekmiyordu yazamadim hicbugün adetimin ilk gününden itibaren 7.günü adet bitti bugünden itibaren iki günde bir ilişki başlasam mi acaba erken mi yoksa
Başlayan ne zaman başlıyor acaba merak ettim erken mi olur diye yoksa yarın mı başlasakBasla canim hic bekleme bence
Ben de yarn aksm gidicem evime direk basliormBaşlayan ne zaman başlıyor acaba merak ettim erken mi olur diye yoksa yarın mı başlasak
Canım benim adet tarihi 30 haziranda geldi bu ay benim de 7. Gün 5. Gün bitti ben ovulasyon başlıycam bugün yumurtlama zamanı sadece ilişki düşünüyorum daha öncesi korunmalı ben 2 kızım var erkek cinsiyet için yumurtlama ve sonrası şans artıyor diye bu şekilde yapıcam senin kız erkek diye düşüncen yoksa iki güne bir yapabilirsin yumurtlama düzenli olmuyor her ay 10 12 14 16 18 bu günleri değerlendirebilirsin yarın 8. Günü yarın da yap bu şekil devam et bence kaç günde bir adet oluyorsunBaşlayan ne zaman başlıyor acaba merak ettim erken mi olur diye yoksa yarın mı başlasak
Valla canim dun soyle birsey anlatti kayinbirader. Bunun en yakin arkadasi tup bebek yapiyor. Bir tane adam gelmis 76 yasinda aga gibi birseymis. Demis evladim siz erkek bebek yapiyormussunuz. Benim 40 tane kizim var gocup gitmeden birde oglum olsun cok istiyorum. Amca 40 kiz diyirsun zor ama bakalim bir demisler. Buna kutuyu vermisler odaya gondermisler bunu doldur bize seslen demisler. Birkac saat gecmis bunlar endiselenmis adama birseymi oldu diye gitmisler kapiyi tiklatmislar iyimisin amca demisler iyiyimde bunlar bunu nasil dolduruyor bukadar oldu demis. Zavallim kutuyu full dolduracam diye kac defa yaptiysaCanım benim adet tarihi 30 haziranda geldi bu ay benim de 7. Gün 5. Gün bitti ben ovulasyon başlıycam bugün yumurtlama zamanı sadece ilişki düşünüyorum daha öncesi korunmalı ben 2 kızım var erkek cinsiyet için yumurtlama ve sonrası şans artıyor diye bu şekilde yapıcam senin kız erkek diye düşüncen yoksa iki güne bir yapabilirsin yumurtlama düzenli olmuyor her ay 10 12 14 16 18 bu günleri değerlendirebilirsin yarın 8. Günü yarın da yap bu şekil devam et bence kaç günde bir adet oluyorsun
Bende 30 haziran da adet oldum aynı gün olmuşuz öyle bir düşüncem yok ilk çocuğum olcak hemen olsun istiyorum 27 28 günde bir adet oluyorum ortlama bugünden itibaren başlasam mi acaba ilişkiye onu sormustum bu ay ovülasyon testi yapmiycm ben geçen aylar yaptım bir ise yaramadi ya da beceremedim bu ay iki günde bir devam yapcmCanım benim adet tarihi 30 haziranda geldi bu ay benim de 7. Gün 5. Gün bitti ben ovulasyon başlıycam bugün yumurtlama zamanı sadece ilişki düşünüyorum daha öncesi korunmalı ben 2 kızım var erkek cinsiyet için yumurtlama ve sonrası şans artıyor diye bu şekilde yapıcam senin kız erkek diye düşüncen yoksa iki güne bir yapabilirsin yumurtlama düzenli olmuyor her ay 10 12 14 16 18 bu günleri değerlendirebilirsin yarın 8. Günü yarın da yap bu şekil devam et bence kaç günde bir adet oluyorsun
Valla canim ben hic ovulasyon yapmadim. 25. inde regl oldum 28de bitti. 30de catladi o akintiyi ilk defa bukadar net gordum. Ovu yapmiyorsan mutlaka duzenli degerlendir canim. Insallah en kisa zamanda bebisin gelirBende 30 haziran da adet oldum aynı gün olmuşuz öyle bir düşüncem yok ilk çocuğum olcak hemen olsun istiyorum 27 28 günde bir adet oluyorum ortlama bugünden itibaren başlasam mi acaba ilişkiye onu sormustum bu ay ovülasyon testi yapmiycm ben geçen aylar yaptım bir ise yaramadi ya da beceremedim bu ay iki günde bir devam yapcm
Bence de başla hemen, adet bitiminde de yumurtlama olabiliyormuş. Bugünden itibaren 2 güne bir devam et, hayırlısıyla olur inşBende 30 haziran da adet oldum aynı gün olmuşuz öyle bir düşüncem yok ilk çocuğum olcak hemen olsun istiyorum 27 28 günde bir adet oluyorum ortlama bugünden itibaren başlasam mi acaba ilişkiye onu sormustum bu ay ovülasyon testi yapmiycm ben geçen aylar yaptım bir ise yaramadi ya da beceremedim bu ay iki günde bir devam yapcm
Kız o yaşta adam nasıl yapıyor hala tövbe tövbe, büyüdüğünü göremedikten sonra napacaksa hala erkek çocuğu.. herkesin içinden geçer mutlaka ama nasip işi gerçekten, bence yumurtlama öncesi de olsa olacağı varsa olur o sırada y kromozomu gider yani bana alakasız geliyor biraz, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun başka ne isterizValla canim dun soyle birsey anlatti kayinbirader. Bunun en yakin arkadasi tup bebek yapiyor. Bir tane adam gelmis 76 yasinda aga gibi birseymis. Demis evladim siz erkek bebek yapiyormussunuz. Benim 40 tane kizim var gocup gitmeden birde oglum olsun cok istiyorum. Amca 40 kiz diyirsun zor ama bakalim bir demisler. Buna kutuyu vermisler odaya gondermisler bunu doldur bize seslen demisler. Birkac saat gecmis bunlar endiselenmis adama birseymi oldu diye gitmisler kapiyi tiklatmislar iyimisin amca demisler iyiyimde bunlar bunu nasil dolduruyor bukadar oldu demis. Zavallim kutuyu full dolduracam diye kac defa yaptiysaAllah verirse veriyor ama 40 kiz diyoruz allah bilir oncesi sonrasi o ani hepsine denk gelmistir mutlaka kismet isi bu.Allah hayirli evlat versin canim. Umarim gonlunuze gore olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?