Hahaahahaaheşime kalsa kesin tuttu ikiz üçüz olacak diyorne kadar çok kendine güveniyorsun diyorum bende
Kiz sen kocana halen demedin mi yoksaaaaaaa.adamın bildiği birşey var demekki
adamın bildiği birşey var demekki
Hahaahahaah
Bu erkeklerdeki özgüven hep mi ayni olur :))))
Yok abla valla hala demedimKiz sen kocana halen demedin mi yoksaaaaaaa.
Canim ben de sizin kervana gelecek gibiyim.Havalar isindigindan herhalde buradaki arkadaşlar da hep erken oldular.ben de erken olur diye tahmin ediyordum aslında ki öyle de oldu.
Yok abla valla hala demedim
ya güzel bir şekilde söylemek istiyorum ama nasıl diyeceğim bir fikrim yok
Yahu canim senin burcun ne alasenYok abla valla hala demedim
canım ben erzincandanımSen nerede yaşıyorsun canim
Hadi aslansin yaparsin
Evet söylemedim tatlım :)hamileliğinimi söylemedin canım bende Eğer Allah nasip ederse diye şimdiden bakıyorum ne yapsam diye ama kafamda bişeyler var gibi :)
Benim burcum ikizler ve ben olsam simdiye 1.546.367. Kere soylemistimYok abla valla hala demedim
bende ikizlerimBenim burcum ikizler ve ben olsam simdiye 1.546.367. Kere soylemistim
aslında çok yakın dayanabilirsin bence :) bak eğer bende ilk aydan hemen hamile kalırsam öyle yapayım :)Evet söylemedim tatlım :)
Babalar gününde söylemek istiyorum ama dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum ( dayanamadı)
Yükselenim akrepBir ikizler olarak senden asla beklenmeyen bir sabir bu biliyorsu dimi ? Yükselenin mi agir geliyor nedir, yani ikizler tez canli olur kiz.
Artik bugun soyle tatlim yazik adama ya o da hayaller kurcak ama
benimde yükselenim akrep ama burcum koç ve çok sabırsızmdır :)Yükselenim akrep
Valla bende sabırsızım, tez canlıyım söylemek istiyorum tam söylicem yok diyorum söylemeyim başka bir şekilde söylerimbenimde yükselenim akrep ama burcum koç ve çok sabırsızmdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?