Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok abla valla hala demedim
ya güzel bir şekilde söylemek istiyorum ama nasıl diyeceğim bir fikrim yok

hamileliğinimi söylemedin canım bende Eğer Allah nasip ederse diye şimdiden bakıyorum ne yapsam diye ama kafamda bişeyler var gibi :)

hamileliğinimi söylemedin canım bende Eğer Allah nasip ederse diye şimdiden bakıyorum ne yapsam diye ama kafamda bişeyler var gibi :)
Evet söylemedim tatlım :)
Babalar gününde söylemek istiyorum ama dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum ( dayanamadı )

Bir ikizler olarak senden asla beklenmeyen bir sabir bu biliyorsu dimi ? Yükselenin mi agir geliyor nedir, yani ikizler tez canli olur kiz.
Artik bugun soyle tatlim yazik adama ya o da hayaller kurcak ama

Evet söylemedim tatlım :)
Babalar gününde söylemek istiyorum ama dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum ( dayanamadı )
aslında çok yakın dayanabilirsin bence :) bak eğer bende ilk aydan hemen hamile kalırsam öyle yapayım :)

benimde yükselenim akrep ama burcum koç ve çok sabırsızmdır :)
Valla bende sabırsızım, tez canlıyım söylemek istiyorum tam söylicem yok diyorum söylemeyim başka bir şekilde söylerim işte kararsızlık ta olunca böyle saçma bir şey cıkıyor ortaya

Merhaba kızlar benım bat 13 haziran bır sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım saglık sorunlarından daha yenı bıraktım korunmayı bugun 10. Gunum sızlerın kacıncı gunu ve ovu testı yapıyor musunuz

poncikvegece bende senin gibi sürpriz yaparak söylemek istiyorum olursa ama kesin dayanamam ben gerçi aklımda bir kaç şey var ama onları bile düşünemeden söyleyebilirim

Kızlar ovü testinde koyu iki çizgi çıkınca da hamile olduğunu anlayanlar var ya onlar bata kaç kala görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…