- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
Ooh yoruldun ama herşeyin hazır valla o rahatlık süper oluyor.. ben de çay demledim evdeyiz bu akşamBittim ben:) 25 kavanoz domates, 2 kilo fasulye,2 kilo biber ve cilek receli hazir. Bu hafta kadin sehir disinda o yuzden temizlkte bana kaldi sildim supurdum. Napiyorsunuz bakalim
İnşallahValla kuzum bundan onceki gebeligimden onceki donemde cok yogundu migrenim. Ayda 6-7 defa en az hastanelik olurdum. Sonra gebe kaldigimi ogrendim ataklar kesildi. 6 haftalikti ogrendigimde. Baglantisi var mi bilmiyorum ama Allahim hayirlisini versin canim. Dun doktora soyledim zaten gebelik ihtumali var ona gire ilac yap diye. Birde ishalim var bundan oncelikdende olmustu ishal bende bilmiyorum valla
kiz test yap gitsin ne beklicenKızlar 7 si bat tarihim ama olmadım sizce bugün de beklemeli miyimgaranti olsun
Test yap benceKızlar 7 si bat tarihim ama olmadım sizce bugün de beklemeli miyimgaranti olsun
Ay korkuyorum negatif çıkcak diye böyle yine bi umutTest yap bence
Bide hamileliğim benim testte çıkmamıştı kanda çıkmıştı şimdi görüp de üzülmek istemiyorum açıkçası ama akşam test yapcam kırmızılar gelmesse tabikiz test yap gitsin ne beklicen
Sanki adet gunu ve gecikmesinde farketmez yazmisti biri oyle hatirliyorumSabahı mı bekleyim akşam da yapsam olur mu sizce
Biz çatladık burda kız, akşamı da bekleme hemen yap yaaKızlar 7 si bat tarihim ama olmadım sizce bugün de beklemeli miyimgaranti olsun
Ay evet ya ne çok sabır gösterdi :))))Biz çatladık burda kız, akşamı da bekleme hemen yap yaa
Evvet yap hadi de insallah temmuzun ilk mujdesini alalimBiz çatladık burda kız, akşamı da bekleme hemen yap yaa
Yok canım.busra1tan canim hic boyle ara ara karninda sizi filan oluyor mu
Ara ara bazen sag bazen solda adet olacagim gibi siskinligin ve sizinin daha hafifi oluyor,psikolojik mi bilemiyorum yaYok canım.
Geçen hafta içi bi kere bi sancı girdi vajinama sadece.
Bu kadar.
Sende neler var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?