Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar sol bacagi agriyan var mi ay yoksa bana agriyomus gibi mi geliyo ama hep aksam bu saatlerde agriyo ilginc

Bittim ben:) 25 kavanoz domates, 2 kilo fasulye,2 kilo biber ve cilek receli hazir. Bu hafta kadin sehir disinda o yuzden temizlkte bana kaldi sildim supurdum. Napiyorsunuz bakalim
Ooh yoruldun ama herşeyin hazır valla o rahatlık süper oluyor.. ben de çay demledim evdeyiz bu akşam

ahh işte bugun geldı kırmızılar yeni bat tarihi 5 agustos büşracım eklermisin listeye

Bu ay güzel haberler alcaz gibi canım hadi
İnşallah

Günaydın kızlar :)

Oriana yeni tarihini listeye ekledim.
Bu ay daha fazla çalış :))

İİşlerimi hallettikten sonra listeye bi el atıcam.
Sıralamalar yine karıştı

Yeşim epey iş yapmışsınız kız :)

Duygu sen hele 15 gün daha bekle kız, test için erken

Kuzum benim kasık bolgemde yumurtlama günümde bı sancı başladı hala geçmedi ve karnimda acayip yoğunluk hissediyorum acaba hamile degilimde başka bir hastaligimmi var diyorum bazen bacagima belime vuruyor dün bel bacak ağrısından mahfoldum bugünde mide bulantısı başladı ağzımda metal tadı var sanki değişik şeyler yaşıyorum herşeyi gebeliğe yoruyorum ama sanki başka bir hastaligim var gibi hissediyorum

Bugün öleceğim ya sancidan akşam annemlerden eve geldim bir sancıyla lavaboya gittim pespembe kanamam olmuş sabah bir ağrı ile kakltim böyle birden bir parça düştü ve kanım çoğalmış pespembe adet kanamam rengi kokusu değil çok ağrıyor sağ kisigim bir haftadir zaten çamur çamur geliyordu adetim bugünde 9.gunum böyle yaşayan varmı iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…