Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O his bende de var ya hastaymisim gibi geliyor surekli, duzenli adet oluyorum bi de yumurtlamayi da gordum testlerde insallah icimizi rahatlatalim illaki bisey olacak diye bir durum yok

Bence bir doktorla gorus boyle bir durumda kimse net bisey diyemez dememeli de, kimseden gorus direkt uzmana gorun derim

Aynen kuzum benimde adetim düzenli ve yumurtlamalarida hep değerlendirdim Allah sağlık versin gerisi hallolur ya

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, mide bulantısı ve metal tadı yok bende ama sol tarafımda yumurtlamadan beri bir ağrı var akıntıyı da fark etmedim çatlamadı da kiste mi dönüştü acaba diyorum vajina ve bel ağrısı da adet geliyor diyor sanki ama hayırlısı bakalım

Ben de test yaptım pozitif çıktı inş 2020 anne adayıyım tahminime göre dört buçuk haftalık olabiliriz yarın doktora gideceğim kalp atışını ve keseyi görür müyüz ki ?

Bende de sulu ve kremsi bir akıntı var bende folikül kisti var ama o çoğu kadında olan birşey dedi doktor önemli değil gebe kalmana engel olmaz dedi ama bu uzun süreli ağrılar gecmeyince insan hastaligim mi var acaba diye düşünüyor canım

Kuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün adet tarihinden nekadar önce yaptın ayyy çok heyecanlisindir sen şimdi

Kuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün adet tarihinden nekadar önce yaptın ayyy çok heyecanlisindir sen şimdi
Sanırım bana dedin canım adetim iki ya da üç gün gün geçmişti hemen kan vermedim testimin koyulaşmasını bekledim son durum bu . Bakalım inş sağlıklıdır

Eklentiler

• 421CE7E5-5EA1-41C9-9BA3-0838428475E1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 37
Ne zamandır bebiş istiyorsun canım valla çok seviniyorum böyle güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum peki hiç belirti hissettin mi öğrenmeden önce bizimlede paylaşır mısın

Sanırım bana dedin canım adetim iki ya da üç gün gün geçmişti hemen kan vermedim testimin koyulaşmasını bekledim son durum bu . Bakalım inş sağlıklıdır

Ya ne güzel maşallah hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın

Ne zamandır bebiş istiyorsun canım valla çok seviniyorum böyle güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum peki hiç belirti hissettin mi öğrenmeden önce bizimlede paylaşır mısın
Allah razı olsun canım yarın doktora gideyim her şey yolunda ise uyguladığım bir kaç şey var buraya yazarım . Onun dışında hiç belirtim yok sürekli belirti ararken .. sadece kasık ağrım var ara ara bir de adet olacakmış gibi oluyorum bazen . Kimyasal gebelik geçirmiştim onda bile daha fazla belirtim vardı

Bu arada iki senedir istiyorum geçen sene kimyasal gebelik geçirdim bir sene sonra tekrar hamile kalabildim . Bu süreçte doktora iki kere gittim bekleyin dedi sabırla bekledik inş sonu dA güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…