O his bende de var ya hastaymisim gibi geliyor surekli, duzenli adet oluyorum bi de yumurtlamayi da gordum testlerde insallah icimizi rahatlatalim illaki bisey olacak diye bir durum yokKuzum benim kasık bolgemde yumurtlama günümde bı sancı başladı hala geçmedi ve karnimda acayip yoğunluk hissediyorum acaba hamile degilimde başka bir hastaligimmi var diyorum bazen bacagima belime vuruyor dün bel bacak ağrısından mahfoldum bugünde mide bulantısı başladı ağzımda metal tadı var sanki değişik şeyler yaşıyorum herşeyi gebeliğe yoruyorum ama sanki başka bir hastaligim var gibi hissediyorum
Bence bir doktorla gorus boyle bir durumda kimse net bisey diyemez dememeli de, kimseden gorus direkt uzmana gorun derimBugün öleceğim ya sancidan akşam annemlerden eve geldim bir sancıyla lavaboya gittim pespembe kanamam olmuş sabah bir ağrı ile kakltim böyle birden bir parça düştü ve kanım çoğalmış pespembe adet kanamam rengi kokusu değil çok ağrıyor sağ kisigim bir haftadir zaten çamur çamur geliyordu adetim bugünde 9.gunum böyle yaşayan varmı iyi günler dilerim.
Teşekkürler şuan evde doğalgaz tadilatı var esiminde bir yere ayrılamıyor inşaallah işi bitince giderizBence bir doktorla gorus boyle bir durumda kimse net bisey diyemez dememeli de, kimseden gorus direkt uzmana gorun derim
Değildir inşallah kuzum ya.Ara ara bazen sag bazen solda adet olacagim gibi siskinligin ve sizinin daha hafifi oluyor,psikolojik mi bilemiyorum ya
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, mide bulantısı ve metal tadı yok bende ama sol tarafımda yumurtlamadan beri bir ağrı var akıntıyı da fark etmedim çatlamadı da kiste mi dönüştü acaba diyorum vajina ve bel ağrısı da adet geliyor diyor sanki ama hayırlısı bakalımKuzum benim kasık bolgemde yumurtlama günümde bı sancı başladı hala geçmedi ve karnimda acayip yoğunluk hissediyorum acaba hamile degilimde başka bir hastaligimmi var diyorum bazen bacagima belime vuruyor dün bel bacak ağrısından mahfoldum bugünde mide bulantısı başladı ağzımda metal tadı var sanki değişik şeyler yaşıyorum herşeyi gebeliğe yoruyorum ama sanki başka bir hastaligim var gibi hissediyorum
İnşaallah canimBuğün kan verdim kızlar yarına güzel sonucu paylaşırım inş.
Kimyasal gebelik geçirmiş olavibilirsinTeşekkürler şuan evde doğalgaz tadilatı var esiminde bir yere ayrılamıyor inşaallah işi bitince gideriz
Sanırım bana dedin canımKuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün adet tarihinden nekadar önce yaptın ayyy çok heyecanlisindir sen şimdi
İlk şoku atlattım şimdi hep dua ediyorum inş tutunmuştur benimledirKuzum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün adet tarihinden nekadar önce yaptın ayyy çok heyecanlisindir sen şimdi
Sanırım bana dedin canımadetim iki ya da üç gün gün geçmişti hemen kan vermedim testimin koyulaşmasını bekledim son durum bu . Bakalım inş sağlıklıdır
Allah razı olsun canım yarın doktora gideyim her şey yolunda ise uyguladığım bir kaç şey var buraya yazarım . Onun dışında hiç belirtim yok sürekli belirti ararken .. sadece kasık ağrım var ara ara bir de adet olacakmış gibi oluyorum bazen . Kimyasal gebelik geçirmiştim onda bile daha fazla belirtim vardıNe zamandır bebiş istiyorsun canım valla çok seviniyorum böyle güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum peki hiç belirti hissettin mi öğrenmeden önce bizimlede paylaşır mısın
İnş canım allah razı olsunYa ne güzel maşallah hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?