Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az once kavanoz kapagi almaya gittim nobetci eczane gordum dayanamayip girdim gebelik testi aldim iki tane
Dün ben de alacaktım ama tuttum kendimi, kız belim çok ağrıyor şimdiden regl gelecem diyor ben test peşindeyim pff

Erken gebelikte kac gunde cikar ki acaba, benimde ara ara karnim sizliyor gibi psikoloji ne kadar etkiliyor bedeni ya

Reactions: BYV
Dün ben de alacaktım ama tuttum kendimi, kız belim çok ağrıyor şimdiden regl gelecem diyor ben test peşindeyim pff
Benim adet bittikten bir sonra tekrar basladi agrilarim ben napayim gecen ay sonundan beri ilginc bir sekilde kasiklarim belim agriyor karnima kramp giriyor adet olacakmisim gibi ki ben hapta kullaniyorum ama test pesindeyim beni gor ve cesaret et. Bendeki tam delilik sen en azindan takip ettin 2 dunde bir degerlendirdin bende oda yok

Ya elimden geleni yaptım ya şimdi de yumurtlamıyor muyum acaba diye düşünüyorum, yumurta kalitesi için ilaç da kullandım ama içimden bir ses hormonlarda yada yumurtlamada sorun olduğunu söylüyor:) hormon testi yaptırım birkaç ay sonra ovülasyon testi de kullanırım artık ne yapayım, daha ikinci ay ama yorgunum dostlarım

Hele buna bak, ikinci ayda yorulmuş
6 aydır deniyorum kız

O hamileliğinde ne oldu peki?
Niye sonlandı
Yaşamla bağdaşmayan anomalisi vardı, karnımda ölme ihtimali yüksekti zaten doğsada yaşamaz dedi doktorlar kalbinin bir tarafı gelişmemişti. Zor bir sınavdı bizim için

Bittim ben:) 25 kavanoz domates, 2 kilo fasulye,2 kilo biber ve cilek receli hazir. Bu hafta kadin sehir disinda o yuzden temizlkte bana kaldi sildim supurdum. Napiyorsunuz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…