Dün ben de alacaktım ama tuttum kendimi, kız belim çok ağrıyor şimdiden regl gelecem diyor ben test peşindeyim pffAz once kavanoz kapagi almaya gittim nobetci eczane gordum dayanamayip girdim gebelik testi aldim iki tane
12. Günde çıkıyor diyorlar. Bence seninki de çıkar. Ama çıkmazsa bile 2 gün sonr tekrar test4 unde pik gordum olsa cikar mi acaba 15 inde
Hahha harbiden göbeğim atıyor kız kalp gibi. Bi yaşıma daha girdim
Gunaydinn kızlar bende merak ettim yaptım kalp gibi atiyor valla ee gobegimiz de atiyor niye hamile kalamiyoz
Benim adet bittikten bir sonra tekrar basladi agrilarim ben napayim gecen ay sonundan beri ilginc bir sekilde kasiklarim belim agriyor karnima kramp giriyor adet olacakmisim gibi ki ben hapta kullaniyorum ama test pesindeyimDün ben de alacaktım ama tuttum kendimi, kız belim çok ağrıyor şimdiden regl gelecem diyor ben test peşindeyim pff
Ya elimden geleni yaptım ya şimdi de yumurtlamıyor muyum acaba diye düşünüyorum, yumurta kalitesi için ilaç da kullandım ama içimden bir ses hormonlarda yada yumurtlamada sorun olduğunu söylüyor:) hormon testi yaptırım birkaç ay sonra ovülasyon testi de kullanırım artık ne yapayım, daha ikinci ay ama yorgunum dostlarımBenim adet bittikten bir sonra tekrar basladi agrilarim ben napayim gecen ay sonundan beri ilginc bir sekilde kasiklarim belim agriyor karnima kramp giriyor adet olacakmisim gibi ki ben hapta kullaniyorum ama test pesindeyimbeni gor ve cesaret et. Bendeki tam delilik sen en azindan takip ettin 2 dunde bir degerlendirdin bende oda yok
Geriye bi kayınvalide evi kaldı.Ahaha süper o zaman yerindeysebenim taa kaburgamın altına kaymıştı.
Hele buna bak, ikinci ayda yorulmuşYa elimden geleni yaptım ya şimdi de yumurtlamıyor muyum acaba diye düşünüyorum, yumurta kalitesi için ilaç da kullandım ama içimden bir ses hormonlarda yada yumurtlamada sorun olduğunu söylüyor:) hormon testi yaptırım birkaç ay sonra ovülasyon testi de kullanırım artık ne yapayım, daha ikinci ay ama yorgunum dostlarım
Geriye bi kayınvalide evi kaldı.
Biz her yıl başında onlarda kalıyoruz.
31 aralıkta yaparız artık
Hele buna bak, ikinci ayda yorulmuş
6 aydır deniyorum kız
Evet canımcım sibelle ben ikinci için uğraşıyoruz.Sizin 2. Çocuk değil mi cnm
Evet canımcım sibelle ben ikinci için uğraşıyoruz.
Yok kız ikinci de aynı sabırsızlık.İlk olunca daha bi sabırsızız biz sanırım
Ben geçen yıl bu zamanlar da uğraşıyordum kız 9. Ayda hamile kalabilmiştim, yolum uzun yani ilk gibi olmuyor benim sonrakilerHele buna bak, ikinci ayda yorulmuş
6 aydır deniyorum kız
O hamileliğinde ne oldu peki?Ben geçen yıl bu zamanlar da uğraşıyordum kız 9. Ayda hamile kalabilmiştim, yolum uzun yani ilk gibi olmadı benim sonrakiler
Yaşamla bağdaşmayan anomalisi vardı, karnımda ölme ihtimali yüksekti zaten doğsada yaşamaz dedi doktorlar kalbinin bir tarafı gelişmemişti. Zor bir sınavdı bizim içinO hamileliğinde ne oldu peki?
Niye sonlandı
Oyy kuzum benim..Yaşamla bağdaşmayan anomalisi vardı, karnımda ölme ihtimali yüksekti zaten doğsada yaşamaz dedi doktorlar kalbinin bir tarafı gelişmemişti. Zor bir sınavdı bizim için
Amin cnm Allah düşmanımın başına vermesin evlat acısı çok zor, dayanılmaz sanıyordum dayanılıyormuş. Neyse ben bir yürüyüşe çıkayım kızımla:)Oyy kuzum benim..
Zor durumlar.
Rabbim bir dah yaşatmasın.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?