Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy çok heyecanlandım. Sen de haftaya bi test yap. İnşallah hamileyizdir artık

Cok gecmis olsun,insallah bebistir
12 temmuzda yapalım kız birer tane. Çıkmazsa da 15 temmuzda yaparız bi daha. Ama varsa 12 temmuzda çıkabilir çok çok silik bi şekilde
15 inde siz yapim 18 inde insallah ben yapayim 18 den once yaptirmayin kizlar bana, ben yaparsam engel olun
Yapalimda kuzular benim normalde adet 21 i ama ben adetten hemwn sonra catlama okdu diye 30unda belki diyorum. 12 bana uyarmi kiz?
Tamam canim seni 18ine kadar engelliyoruz.

B BYV kuzum senin adetin benden birkaç gün ileri. Sende 12sinde çıkmaz. 15 temmuz diyelim o zaman.
Yok kiz simdi nirnali dusunuyoruz adetten sonra 12-16 arasi yumurtlama olsaydi ok 14 gun sinrada adet diyoruz ya.yani bende yumueta cok erken oldu 2 hafta sonraya cikar diye dusunuyorum varsa ilaclari falan kesecem ya ne kadar erken okadar iyi diyorum.

Gunaydin kizlar. Dun gece acile gittim istifra ede ede taksiyi kac defa durdurdum mahvoldum uzun zamandir atak gecirmemistim. Valla allah dusmanima vermesin su migreni.
Geçmiş olsun canımm son zamanlarda baya yogun gecti senin için misafir falan derken o yuzden acıga cıkmıstır migrende

Reactions: BYV
İniallah vardır da ilaçları falan kullanma şimdi sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…