Ayyyy çok heyecanlandım. Sen de haftaya bi test yap. İnşallah hamileyizdir artıkValla kuzum bundan onceki gebeligimden onceki donemde cok yogundu migrenim. Ayda 6-7 defa en az hastanelik olurdum. Sonra gebe kaldigimi ogrendim ataklar kesildi. 6 haftalikti ogrendigimde. Baglantisi var mi bilmiyorum ama Allahim hayirlisini versin canim. Dun doktora soyledim zaten gebelik ihtumali var ona gire ilac yap diye. Birde ishalim var bundan oncelikdende olmustu ishal bende bilmiyorum valla
Seninle ayni gun yapalim ne zaman yapacaksin sen 15 temmuz mu?Ayyyy çok heyecanlandım. Sen de haftaya bi test yap. İnşallah hamileyizdir artık
Cok gecmis olsun,insallah bebistirOy kuzum ya çok geçmiş olsun.
Belki hamilelik migreni tetikliyordur
12 temmuzda yapalım kız birer tane. Çıkmazsa da 15 temmuzda yaparız bi daha. Ama varsa 12 temmuzda çıkabilir çok çok silik bi şekildeSeninle ayni gun yapalim ne zaman yapacaksin sen 15 temmuz mu?
15 inde siz yapim 18 inde insallah ben yapayim 18 den once yaptirmayin kizlar bana, ben yaparsam engel olunSeninle ayni gun yapalim ne zaman yapacaksin sen 15 temmuz mu?
Cok gecmis olsun,insallah bebistir
12 temmuzda yapalım kız birer tane. Çıkmazsa da 15 temmuzda yaparız bi daha. Ama varsa 12 temmuzda çıkabilir çok çok silik bi şekilde
Yapalimda kuzular benim normalde adet 21 i ama ben adetten hemwn sonra catlama okdu diye 30unda belki diyorum. 12 bana uyarmi kiz?15 inde siz yapim 18 inde insallah ben yapayim 18 den once yaptirmayin kizlar bana, ben yaparsam engel olun
Hahhaha kız benim gibi 10 tane test olsaydı elinde yapardın sen de.15 inde siz yapim 18 inde insallah ben yapayim 18 den once yaptirmayin kizlar bana, ben yaparsam engel olun
Yok kiz simdi nirnali dusunuyoruz adetten sonra 12-16 arasi yumurtlama olsaydi ok 14 gun sinrada adet diyoruz ya.yani bende yumueta cok erken oldu 2 hafta sonraya cikar diye dusunuyorum varsa ilaclari falan kesecem ya ne kadar erken okadar iyi diyorum.
Geçmiş olsun canımm son zamanlarda baya yogun gecti senin için misafir falan derken o yuzden acıga cıkmıstır migrendeGunaydin kizlar. Dun gece acile gittim istifra ede ede taksiyi kac defa durdurdum mahvoldum uzun zamandir atak gecirmemistim. Valla allah dusmanima vermesin su migreni.
İniallah vardır da ilaçları falan kullanma şimdi sen.Yok kiz simdi nirnali dusunuyoruz adetten sonra 12-16 arasi yumurtlama olsaydi ok 14 gun sinrada adet diyoruz ya.yani bende yumueta cok erken oldu 2 hafta sonraya cikar diye dusunuyorum varsa ilaclari falan kesecem ya ne kadar erken okadar iyi diyorum.
Canım geçmiş olsun, dinlen iyice..Gunaydin kizlar. Dun gece acile gittim istifra ede ede taksiyi kac defa durdurdum mahvoldum uzun zamandir atak gecirmemistim. Valla allah dusmanima vermesin su migreni.
1 erken gebelik testi 2 normal gebelik var elimde ama olmazsa obur aya da kalsinHahhaha kız benim gibi 10 tane test olsaydı elinde yapardın sen de.
Aman ben bi an önce göreyim pozitif yada negatif. Kurtulayım.
Kızlar 15inde bende katılayım mı size, ümitsiz olsam da yapasım var iki gün önce
Tasarruflu hatun1 erken gebelik testi 2 normal gebelik var elimde ama olmazsa obur aya da kalsin
Valla kuzum hic bir fikrim yok ama ovudan sonra 12. Gun diye biryerde okudum diye hatirliyorum ama emin degilim.4 unde pik gordum olsa cikar mi acaba 15 inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?