Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adet olacakmış gibi ağrılarım var canım ama daha 4 gün var bat'a bide buradaki yazıları okuyunca çok kafama takıyorum

Benimde adet olacakmış gibi ağrılarım var canım ama daha 4 gün var bat'a bide buradaki yazıları okuyunca çok kafama takıyorum
Bekle bakalım canım acele etme İnan ben son ana kadar bekledim silik çizgiyi görünce kafayı yiyecek gibi oldum inş rabbim sana da nasip etsin

Son kontrolümde doktorum gebelik olıiuşmazsa rahim filmi çekelim dedi yarın adetimden sonraki 3. Gün olacak gitsem hemen çekilir mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu bilginiz var mı?

Benim önceden yoktu ama son gittiğimde bana da folikül kistinden bahsetti doktor küçük küçük ama zararsız dedi, ben hastalıktan değilde yumurtamın çatlamadığından şüpheleniyorum bakalım ovülasyon testi deneyeceğim birkaç ay sonra normalde stres yaptığım için istemiyorum ama içim rahat eder koyulaşma görürsem

Amin kuzum inşallah senin meleklerin var duan kabul olur inşallah burda herkese nasip etsin rabbim

Bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim gerçekten o şekilde anlaşılıyor tavsiye ediyorum canım

Kızlar şimdi dışarı çıkamıyorum kızımdan dolayı akşam eşim alcak bakalım yapıp size yazarım bakalım negatif mi pozitif mi

Ben. Ovulasyon denedim ama hiç işe yaramadı bu ay gün aşırı denedik hiç aksatmadan bunun faydası olduğunu düşünüyorum

Ben. Ovulasyon denedim ama hiç işe yaramadı bu ay gün aşırı denedik hiç aksatmadan bunun faydası olduğunu düşünüyorum
Ovülasyon testi geçen yıl bende de işe yaramamıştı, bu ay bende iki güne bir hatta tahmini yumurtlama günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdim ama yumurtlama olmadıysa işe yaramamış olabilir bakalım haftaya anlayacağım

Sanırım bana dedin canım adetim iki ya da üç gün gün geçmişti hemen kan vermedim testimin koyulaşmasını bekledim son durum bu . Bakalım inş sağlıklıdır
Yaa maşallah Insallah sağlıklı ilerler Insallah bir gün ben de böyle atarım burayanasıl degerlendirdin bu ay illa sormam lazım

Yaa maşallah Insallah sağlıklı ilerler Insallah bir gün ben de böyle atarım burayanasıl degerlendirdin bu ay illa sormam lazım
ALlah razı olsun inş rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın dr kontrolünden sonra detaylı bir şakilde yazarım canım

Merhaba. Acil yardım lütfen:) işyerindeyim adapte olamıyorum resmen. Haziran sonunda yumurtlama gününden 2 gün önce tek seferlik korunmadan ilişkimiz oldu. Bugün bat günü normalde ya bat günü sabahı yada 1 gün öncesi regl olurum yıllardır böyledir. Ama henüz regl olmadım hiçbir belirtim de yok. Fakat bundan 1 hafta önce gebelik testi yaptım evde, fortesti duymuşsunuzdur ilişkiden 5 gün sonrasında doğru sonuç veriyor diye, negatif çıkmıştı. Regl de olmadığımdan şimdi bi heyecan kapladı evliliğimiz boyunca sade ve sadece 1 kere korunmadık geçen ay yani o bir kere de hemen olmuş mudur gebelik? hiç uzanma vs gibi birşey de yapmadım ama bilemiyorum.. endişeliyim çünkü hamile değilimdir diye alkol de aldım xray den de geçtim, bilinçli gebelik beklentim olsaydı çok dikkat ederdim... Allah ım hayırlısını versin

Merhabalar...
Herkese inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin
Bizde ikinci bebegi düşünüyoruz inşallah allah nasip kısmet ederse
Bir oğlum var 9 yaşında Allah Uzun ömürler versin
Ama gelin görünki benim daha önce hiç çocuğum olmamış gibi kafayı resetlemisim sankinerden başlayacağım ne yapacagim hic bir fikrim yok.
Bu arada oğlum yumurta çatlatma yöntemiyle olmuştu çok şükür rabbim nasip etti
Ilkinde uzun ve meşakatli bir süreç yaşadığımız için bu defteri kapattık sanıyordum.Ama tekrar bir ışıkla ve oğlunun da çok çok yoğun ısrar ve istekleriyle bizde gaza gelip tabiki bir kardeşi olsun dedik.
Inşallah nasip olur tekrar ikinci hayırlı sağlıklı bir evlat tabi birde kız olursa tadından yenmez Ama önce sağlıklı ve uzun ömürlü olması herşeyden daha önemli.Bende sizlerle bu sürece girmek istiyorum benide içinize alırsanız
Hepimize Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin insallah

Kizlar hani 13 gun sonra test yapin filan diye soyleniyor ya o piki gordukten sonra mi siliklestikten sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…