Bekle bakalım canım acele etme İnan ben son ana kadar bekledim silik çizgiyi görünce kafayı yiyecek gibi oldumBenimde adet olacakmış gibi ağrılarım var canım ama daha 4 gün var bat'a bide buradaki yazıları okuyunca çok kafama takıyorum
Benim önceden yoktu ama son gittiğimde bana da folikül kistinden bahsetti doktor küçük küçük ama zararsız dedi, ben hastalıktan değilde yumurtamın çatlamadığından şüpheleniyorum bakalım ovülasyon testi deneyeceğim birkaç ay sonra normalde stres yaptığım için istemiyorum ama içim rahat eder koyulaşma görürsemBende de sulu ve kremsi bir akıntı var bende folikül kisti var ama o çoğu kadında olan birşey dedi doktor önemli değil gebe kalmana engel olmaz dedi ama bu uzun süreli ağrılar gecmeyince insan hastaligim mi var acaba diye düşünüyor canım
Ben de ovulasyon testi kullandim basta stres oldum yumurta olusmadi diye ama 16. 17. Gunde gordum icim rahatladi o zamanBende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim gerçekten o şekilde anlaşılıyor tavsiye ediyorum canım
Senin adet döngün kaç gün? 30-31 olması lazım değil miBen de ovulasyon testi kullandim basta stres oldum yumurta olusmadi diye ama 16. 17. Gunde gordum icim rahatladi o zaman
Ovülasyon testi geçen yıl bende de işe yaramamıştı, bu ay bende iki güne bir hatta tahmini yumurtlama günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdim ama yumurtlama olmadıysa işe yaramamış olabilir bakalım haftaya anlayacağımBen. Ovulasyon denedim ama hiç işe yaramadı bu ay gün aşırı denedik hiç aksatmadan bunun faydası olduğunu düşünüyorum
Yaa maşallah Insallah sağlıklı ilerlerSanırım bana dedin canımadetim iki ya da üç gün gün geçmişti hemen kan vermedim testimin koyulaşmasını bekledim son durum bu . Bakalım inş sağlıklıdır
ALlah razı olsun inş rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın dr kontrolünden sonra detaylı bir şakilde yazarım canımYaa maşallah Insallah sağlıklı ilerlerInsallah bir gün ben de böyle atarım buraya nasıl degerlendirdin bu ay illa sormam lazım
28-32 arasi degisiyor benimKızlar şimdi dışarı çıkamıyorum kızımdan dolayı akşam eşim alcak bakalım yapıp size yazarımbakalım negatif mi pozitif mi
Silikleştikten sonra 12. Gün çıkar diyorlar.Kizlar hani 13 gun sonra test yapin filan diye soyleniyor ya o piki gordukten sonra mi siliklestikten sonra mi
Günaydın canımcım :))Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?