Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizceler napiyorsunuz bakalim sicaklar mi vurdu cok sessizsiniz. Ben gece bir ruya gordum hayir olsun insallah. Doktora gidiyorum. Diyorumki benim 28inde adet bitti 30da yumurta catladi 15ine randevu alacam ama 8,30da veriyorlar gelemem. Dur ben duzeltoyorum diyor ayin 11ine randevu veriyor. Olmaz erken olur cikmaz diyorum yok yok cikar sen gel diyor sonra gidiyorum hamileyim. Kafama vurdu sanirim

Hayırdır inşallah.
Hamile olmana işarettir inşallah lakin biraz bilinç altımızda da var bu durum :))))

D Dyg_A ne yaptın test işini.
Ne çok beklettin hem kendini hem bizi...
Bana kalırsa boşuna bekledin bugüne kadar, 3 kala bile çıkıyor testlerde. Hatta kaç kişide gördüm 5 kala bile çıkıyor

Reactions: BYV
Aynen bilinc alti oyun oynuyor ama.ben bu ruyaya gore kesin 11inde 2 gun sonra test yaparim tutamam biliyorum ben kendimi
Yap kız bi tane 11 sabahı.
Ben de yapıcam. Zaten dün de yaptım. Bugün yapmadım ama yarın sabah yapıcam. Test çok. Arap yağı bol bulunca k.çına başına sürermiş hahhababa

Yap kız bi tane 11 sabahı.
Ben de yapıcam. Zaten dün de yaptım. Bugün yapmadım ama yarın sabah yapıcam. Test çok. Arap yağı bol bulunca k.çına başına sürermiş hahhababa
Bende bolda yok kiz2 tane almistim iste gece gun

Ben de rüya gördüm kız dün, bebek emzirmeye çalışıyorum ama emmiyor gibi karışık bir rüya net hatırlamıyorum bir de başka gördüm orda da eltim ben de hamile kalmak istiyorum diyor uyandım hay dedm bir sen eksiktin zaten etrafımda herkes hamile

Bide sabah ilk idrar da değil ha akşam 8de yaptım hahahhaa.
Kız ben sabredemiyorum ya biz ilk çocuklarda nasıl sabrettik bilmiyorum.
Ben de bilmiyorum 3 gün geçmişti adetim hadi test yapayım dedm yani düşün nasıl bir rahatlık, geçenki de artık erken yapmaktan bıktım çıkmıyor diye adet gününde yaptım silik çıkmıştı

Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.

Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…