Ben dün akşam yani 10 gün kala yaptım, negatif çıktı hahahhaaGünaydın, test yapan yok mu :)
Hayırdır inşallah.Kizceler napiyorsunuz bakalim sicaklar mi vurdu cok sessizsiniz. Ben gece bir ruya gordum hayir olsun insallah. Doktora gidiyorum. Diyorumki benim 28inde adet bitti 30da yumurta catladi 15ine randevu alacam ama 8,30da veriyorlar gelemem. Dur ben duzeltoyorum diyor ayin 11ine randevu veriyor. Olmaz erken olur cikmaz diyorum yok yok cikar sen gel diyor sonra gidiyorum hamileyim. Kafama vurdu sanirim
Aynen bilinc alti oyun oynuyorHayırdır inşallah.
Hamile olmana işarettir inşallahlakin biraz bilinç altımızda da var bu durum :))))
Yap kız bi tane 11 sabahı.Aynen bilinc alti oyun oynuyorama.ben bu ruyaya gore kesin 11inde 2 gun sonra test yaparim tutamam biliyorum ben kendimi
Ohh maşallah epey yüksek.Kızlar sonucumu internetten baktım şimdi hamileyim şükürler olsunbeta 6447. 0 çıkmış öğlenden sonra doktora gidecem
İdrar testi yapmıştım orda net çıkmıştı kan ile kesinleştiOhh maşallah epey yüksek.
Senin zaten hamile olduğunu öğrenmiştik değil mi. Tescillenmiş oldu.
Bende bolda yok kizYap kız bi tane 11 sabahı.
Ben de yapıcam. Zaten dün de yaptım. Bugün yapmadım ama yarın sabah yapıcam. Test çok. Arap yağı bol bulunca k.çına başına sürermiş hahhababa
Kız keşke internetten 10lu alsaydımnsen de.Bende bolda yok kiz2 tane almistim iste gece gun
Kaç kala yaptım idrar testini canımİdrar testi yapmıştım orda net çıkmıştı kan ile kesinleşti
Adetimi 3 gün geçti yapmıştım ama benim hep düzensizdir adetlerim birde pko var bende bu ay çok yürüyüş yaptım ona bağlıyorum faydası olduğunu duydum pkoyaKaç kala yaptım idrar testini canım
Çok şükür hamile kalmışsın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah..Adetimi 3 gün geçti yapmıştım ama benim hep düzensizdir adetlerim birde pko var bende bu ay çok yürüyüş yaptım ona bağlıyorum faydası olduğunu duydum pkoya
Şaşırdık mı, hayır. Çıkar mı kız dahaBen dün akşam yani 10 gün kala yaptım, negatif çıktı hahahhaa
Bide sabah ilk idrar da değil ha akşam 8de yaptım hahahhaa.Şaşırdık mı, hayır. Çıkar mı kız daha
Ben de rüya gördüm kız dün, bebek emzirmeye çalışıyorum ama emmiyor gibi karışık bir rüya net hatırlamıyorum bir de başka gördüm orda da eltim ben de hamile kalmak istiyorum diyor uyandım hay dedm bir sen eksiktin zaten etrafımda herkes hamileKizceler napiyorsunuz bakalim sicaklar mi vurdu cok sessizsiniz. Ben gece bir ruya gordum hayir olsun insallah. Doktora gidiyorum. Diyorumki benim 28inde adet bitti 30da yumurta catladi 15ine randevu alacam ama 8,30da veriyorlar gelemem. Dur ben duzeltoyorum diyor ayin 11ine randevu veriyor. Olmaz erken olur cikmaz diyorum yok yok cikar sen gel diyor sonra gidiyorum hamileyim. Kafama vurdu sanirim
Ben de bilmiyorum 3 gün geçmişti adetim hadi test yapayım dedm yani düşün nasıl bir rahatlık, geçenki de artık erken yapmaktan bıktım çıkmıyor diye adet gününde yaptım silik çıkmıştıBide sabah ilk idrar da değil ha akşam 8de yaptım hahahhaa.
Kız ben sabredemiyorum ya biz ilk çocuklarda nasıl sabrettik bilmiyorum.
Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.Ben de bilmiyorum 3 gün geçmişti adetim hadi test yapayım dedm yani düşün nasıl bir rahatlık, geçenki de artık erken yapmaktan bıktım çıkmıyor diye adet gününde yaptım silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?