- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
Ay gercekten birimiz bari hamile olalim artik bu ay insallahBen gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.
Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Kız senin 5 kalmış, çıkabilirkiz naptin 10 gun kala cikar mi ayben de bu sabah uyandigimda tuvaletimi iki uc saat tuttum tuttum test yapcaktim sonra amaan dedim girdim yaptim valla test mest yapmadim belki yarin yaparim
Aynen ben de kendim olmasam da sevinicem, ümitsizlik oluyor ama küçük de olsa ümidimiz de var çok şükür:)Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.
Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Ay gercekten birimiz bari hamile olalim artik bu ay insallahumitsizlige cok kapiliyorum ben, en azindan sizden birinin haberini alalım lütfen
Herkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallahbende dün gece hamile olduğumu gördüm rüyamdakafayı yiyecem artık düşünmekten
Eşimde diyor düşünüp de yatıyorsun tabi görürsün, ay napayım düşünmemeye çalışsak da nafilebende dün gece hamile olduğumu gördüm rüyamdakafayı yiyecem artık düşünmekten
Ya dün akşam uyku çöktü, eşim gelmeden az uyuyum dedim. Alt tarafta batmalarla uyandım, hemen test yapasım geldi.Aynen ben de kendim olmasam da sevinicem, ümitsizlik oluyor ama küçük de olsa ümidimiz de var çok şükür:)
Ay canım Allah razı olsun, en hayırlı zaman ne zaman artık Allah bilir ama etrafımda herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, bu ay olmazsa artık oluruna bırakacam kabullenip, kendimi oyalayacak bişey bulmam lazımHerkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..
Ben de öyle diyecektim bizim birer tane var önce onlar olsun hamile, biz olsak da seviniriz tabikiHerkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..
Çalışıyorsun aslında ama işyerinde bile insan düşünüyor dimiAy canım Allah razı olsun, en hayırlı zaman ne zaman artık Allah bilir ama etrafımda herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, bu ay olmazsa artık oluruna bırakacam kabullenip, kendimi oyalayacak bişey bulmam lazım
hepimizin olsun bu ay inşallah hepimizinBen de öyle diyecektim bizim birer tane var önce onlar olsun hamile, biz olsak da seviniriz tabiki
Maşallah eşlerimiz bu konuda pek bi rahatlar. En azından benimki hayırlısı ise olsun diyor.Eşimde diyor düşünüp de yatıyorsun tabi görürsün, ay napayım düşünmemeye çalışsak da nafile
Aynen hiç çıkaramıyorum aklımdan ben ya, ama geçen aydan farklı olarak ara ara karnımın orta kısmı ve belim ağrıyor, arada da sanki midem çıkacakmış gibi oluyor. Allahım nolur psikolojik olmasınÇalışıyorsun aslında ama işyerinde bile insan düşünüyor dimi
Aynen benimki de öyle, doğru diyorlar kız biz de öyle diyoruz ama stresten de uzak kalamıyoruzMaşallah eşlerimiz bu konuda pek bi rahatlar. En azından benimki hayırlısı ise olsun diyor.
Şu psikolojik oyunları da vücudumuz oynayabiliyor bize ama umarım öyle değildir...Aynen hiç çıkaramıyorum aklımdan ben ya, ama geçen aydan farklı olarak ara ara karnımın orta kısmı ve belim ağrıyor, arada da sanki midem çıkacakmış gibi oluyor. Allahım nolur psikolojik olmasın
Olacaksa bizim içimizde de belirti falan arıyoruz biz. Onlar geçim derdine düşmüşlerAynen benimki de öyle, doğru diyorlar kız biz de öyle diyoruz ama stresten de uzak kalamıyoruz
Kız ben hissetmiş gibi kocama dedim.Kız sorma bizimle birlikte doğuranı bırak önce ve sonra doğuranlarda hamile :) ayol çocuk 9-10 yaşına gelmiş niye bu yıl yani demi yada daha 2-3 yaşında ne bu acele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?