Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kiz naptin 10 gun kala cikar mi ay ben de bu sabah uyandigimda tuvaletimi iki uc saat tuttum tuttum test yapcaktim sonra amaan dedim girdim yaptim valla test mest yapmadim belki yarin yaparim

Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.

Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Ay gercekten birimiz bari hamile olalim artik bu ay insallah umitsizlige cok kapiliyorum ben, en azindan sizden birinin haberini alalım lütfen

Reactions: BYV
kiz naptin 10 gun kala cikar mi ay ben de bu sabah uyandigimda tuvaletimi iki uc saat tuttum tuttum test yapcaktim sonra amaan dedim girdim yaptim valla test mest yapmadim belki yarin yaparim
Kız senin 5 kalmış, çıkabilir
Yarın sabah bi test yap bakalım.
Sen hamilesin bence

Ben gecikmesini beklemedim ama 3 gün kalaya kadar bekledim yani. Şimdi çok sabırsız bir şey oldum.

Ama sen ben Birgarip Yeşim aramızdan biri mutlaka hamiledir herhalde ya. Birimiz bile hamile olsak sevinicem.
Aynen ben de kendim olmasam da sevinicem, ümitsizlik oluyor ama küçük de olsa ümidimiz de var çok şükür:)

Ay gercekten birimiz bari hamile olalim artik bu ay insallah umitsizlige cok kapiliyorum ben, en azindan sizden birinin haberini alalım lütfen
bende dün gece hamile olduğumu gördüm rüyamda kafayı yiyecem artık düşünmekten
Herkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..

Aynen ben de kendim olmasam da sevinicem, ümitsizlik oluyor ama küçük de olsa ümidimiz de var çok şükür:)
Ya dün akşam uyku çöktü, eşim gelmeden az uyuyum dedim. Alt tarafta batmalarla uyandım, hemen test yapasım geldi.
Bazen eşim haklı diyorum ya sırf stresten olmuyor bu iş.

Herkes de hamile olduğunu görmüş hayırdır inşallah
Rabbim önce yeşimle sana nasip etsin inşallah..
Ay canım Allah razı olsun, en hayırlı zaman ne zaman artık Allah bilir ama etrafımda herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, bu ay olmazsa artık oluruna bırakacam kabullenip, kendimi oyalayacak bişey bulmam lazım

Ay canım Allah razı olsun, en hayırlı zaman ne zaman artık Allah bilir ama etrafımda herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, bu ay olmazsa artık oluruna bırakacam kabullenip, kendimi oyalayacak bişey bulmam lazım
Çalışıyorsun aslında ama işyerinde bile insan düşünüyor dimi

S Sibelll16 bide bizimle birlikte doğuran bütün gacılar hamile kaldı, doğurdu. Onları görünce de iyice stres oluyorum.
Kız sorma bizimle birlikte doğuranı bırak önce ve sonra doğuranlarda hamile :) ayol çocuk 9-10 yaşına gelmiş niye bu yıl yani demi yada daha 2-3 yaşında ne bu acele

Şu psikolojik oyunları da vücudumuz oynayabiliyor bize ama umarım öyle değildir...

Kız sorma bizimle birlikte doğuranı bırak önce ve sonra doğuranlarda hamile :) ayol çocuk 9-10 yaşına gelmiş niye bu yıl yani demi yada daha 2-3 yaşında ne bu acele
Kız ben hissetmiş gibi kocama dedim.
Gel biz ikinciyi yapalım, hemen olmuyormuş zaten yapana kadar 1 yıl geçer dedim. Evrene negatif enerji mi gönderdim nedir hahahahha.

Beni milletin hamileliği stres yaptı ya ben biliyorum. Bide herkes soruyor ikinciyi düşünmüyor musun.
Ben de diyorum düşünmüyorum.
Oysa bilseler 6 aydır uğraştığımı

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…